Țesătura Vieții

weaves-of-life

Creatorul a zis:

Dragi Ființe umane,

Sunt conștient de toate fricile ce v-au ținut in intuneric. Dați-mi voie să vă intreb despre miriada de griji – griji care vă umplu viața.

Credeți că puteți contribui la menținerea Universului la inălțime? Credeți in dorința voastră divină? Credeți in mine ca și Sursă si Resursă?

Eu vă voi răspunde:

Putem spune că totul pe pământ este un bagaj amestecat, relativ vorbind, și totul este adevărat, depinde de unghiul din care priviți. Cu frică, intotdeauna se privește la lume din intunericul nopții. Ești sigur că ceva groaznic va apărea din noapte și te va speria.

Acum vă pun o altă intrebare

Dacă nu ați fi avut frică, ar fi existat griji?

Vă răspund tot eu:

Nu fiți absurzi. Bineințeles că nu. Când nu ai frică, nu există griji. Fricile sunt nimicuri. Sunt ca și niște scame in ochii voștri. Ele se multiplică singure. Dacă aveți frici, de ce vă agățați de ele ca când ar fi prietenii voștri? Dacă ele trăiesc ca și asociații voștri de foarte mult timp, asta nu inseamnă că sunt prietenii voștri. Dacă vă ascundeți de fricile voaste pe care le rumegați, vă e frică că vă veți gândi și la alte frici noi? Peferați să stați cu fricile voastre pe care le știți, ca și când ele sunt mai sigure?

Ideea de a lăsa fricile să plece – este o idee pe care o găsiți periculoasă. Pentru voi, ideea de a lăsa fricile să plece este ca și când pășiti de la geamul etajului 40, săriți  și nu aveți plasă sub voi.

Trăiți Viața. Fricile le simțiți fatale, pentru că asta este lumea in care trăiți. Vă trăiți viața chinuiți de nesiguranță. Dragii mei, vă e mai frică de frică decât de orice altceva. Fricile le aveți sortate incă pe categorii, așa incât catalogând fricile inseamnă că sunteți mult mai logici, și prin urmare și mai siguri. Este felul in care vreți să vă trăiți viața?

Lăsați fricile să plece dinȚesătura Vieții. Probabil că găsiți o mulțime de motive să vă fie frică de viață. Vreți să vă păstrați fricile? Cu ce folos?

Fără frici, sunteți complet liberi. Puteți fi ca un mânz care aleargă ca și vântul. Cât de mult vă veți bucura de viață, când vă opriți a vă mai ploconi in fața fricii. Nu e nevoie să fiți atât de respectuoși cu fricile voastre. Desigur, nu vreți să fiți patronați de frici. Mai bine conduceți Iubirea decât aceste frici.  Nu mai mergeți in vârful picioarelor in jurul fricilor. Treceți peste ele. Este timpul ca aceste frici să plece și să trăiți fără ele.

Fricile voastre se multiplică și se repetă singure ca și când treceți printre degete mărgelele folosite pentru rugăciune. Voi sunteți in stare să faceți orice pentru a scăpa de riscul fricii, așa că voi onorați fricile. Le faceți un cult fricilor. Vă incâlciți singuri in fricile voastre.

Nu vă fie frică de frică. Pășiți peste ele dacă trebuie. Fricile sunt doar creația voastră.

Vă cer să vă opriți alergând după frici de parcă gândurile voastre recurente le-ar trage in jos. Nu aveți nevoie să alimentați aprinderea Cuptorul Vieții Voastre cu Focul Fricii.

Viața este mai mult decât frică. Există mai mult pentru voi decât frica.  Nu vă cer să vă afișați pe față o mască increzătoare. Vă cer să puneți frica la locul ei. Sunteți mult mai valoroși decât fricile voastre.

In loc de a gândi atât  de mult, trăiți viața. Mergeți pe drumul fericirii voastre și nu pe cel presărat cu frică. Trăiți Viața.

10/27/2016

Link permanent  

http://heavenletters.org/the-weaving-of-life.html 

Multumesc pentru includerea linkului, indiferent unde aceasta scrisoare este publicată.

Advertisements

2 thoughts on “Țesătura Vieții

Comments are closed.