O Pictură Maestră a Iubirii

pictura-iubirii

Heavenletter #5818

Publicată in 29 octombrie 2016

Creatorul a zis:

Toți sunteți așezați.. Ceva minunat se intâmplă acum. Da, intreaga lume se deschide. Puteți simți acest lucru ca si Noua Energie, Noi Izbucniri de Energie, o Noua Senzație, un Sentiment al Abundenței pentru voi.

Acest Nou Sentiment este sensul de creștere al Unimii. Lumea are o Față Nouă a ei, așa cum fost. Dacă viața pe pământ este un joc, care, bineințeles că este, aceasta este o Noua Extrădare a Vieții pe Pământ in care sunteți dornici să intrați.

Aceasta este o Noua Spectaculară Presentare. Această renaștere poate fi comparată cu filmele alb ți negru devenind Technicolor. Peste noapte, se pare.

Da, voi creați O Pictură Maestră a Iubirii care se corelează cu pacea. Noi binecuvântăm Pacea pe Pământ și Voia Buna.

Există garadații ale Păcii in lume care nu sunt noi. Fiecare cunoaște sentimentul de pace. In Adevăr, voi sunteți inconjurați de pace. Pacea a fost dintotdeauna in jur ca și margaretele așteptând să fie culese.

Vă amintesc că in loc de confruntarea faptelor prin care ințelegeți– toate iluziile serioase observate ale jalei negative – mai bine să aruncați o privire la Adevăr.  Adevărul nu mai este in stadiul lipsei de aripi. Este chiar aici, chiar acum, unde il puteți vedea. Adevărul iși face apariția acum. Aici vine adevarul. Adevărul regrupează curajul și intră in cursă și este la zi. Viitorul după care ați tânjit este aici.

In termenii lumii, este Primăvara Vieții. Mugurii se arată. Copacii infloresc, tot ce a fost favoritul tău. Nu există doar ceva nou pe Pământ ci și reinnoit. De exemplu, fluturii nu sunt ceva nou. Ei zboară pe pământ și bucură inimile căci ei, fluturii știu cum să o facă. Inima ta devine un fluture ce cunoaște cum să facă alte inimi să se bucure. Tu devii propriul tău tu. Tu vii in inima mea care este cu adevărat Propria ta inimă.

Există un zumzet in aer. Să nu te deranjeze ceea ce vezi la știri. Pacea pe Pământ inflorește. Voi sunteți parte a unui Concert de Neinlocuit pe Pământ. Ascultați interpretarea tuturor căntecelor din lume pe care nu ați știut că le știați. Ta dum, ta dum, ta dum. Și cât de ușor ați devenit. Picioarele voastre de abia mai ating pământul. Nici nu ați cunoscut toată muzica ce sunteți pregătiți să o cântați și toți pașii pe care sunteți gata să ii faceți in dans sau că v-ați pregătit pentru acest moment toată viața.

Lumea evolează. Lumea este la momentul majoratului. Voi sunteți un Nou Orizont al Vieții. Voi știați că Viața pe Pământ trebuia să fie in felul acesta. Voi tot timpul ați știut.

Lumea are o nouă strălucire. Ce este această strălucire pe care o simțiți? Acesta este Adevărul ridicându-se. Ce este Ascensiunea dacă nu Adevăr? Acum intrați in posesia moștenirii voastre. Ascensiunea a fost intotdeauna Moștenirea Voastră. Această Moștenire a fost ca și o mașină scumpă parcată intr-un garaj. Acum această mașină este pe drum. Nu mai există mașini ascunse. Toate intermedierile ies acum la lumină. Voi, de asemenea, vă incălziți in Soarele Iubirii Creatorului unde dintotdeauna ați dorit să fiți, și, in Adevăr intotdeauna ați fost.

Cine poate accepta mai puțin acum?

Puteți vedea că toate mașinile sunt conduse acum in aerul curat. Toate mașinile sunt scoase din garaj. Mașinile Adevăratei Moșteniri se incălzesc. Ascultați la sunetele motoarelor. Broom! Toată această noutate răsuflă. Voi instalați tot acest sens al Noutății. Voi ați adus această Lumină pe Pământ. Ați inceput zumzăind acest ton inainte char să fi realizat cine erați.

Ceea ce moșteniți este dreptul vostru. Beți adânc din Nectarul iubirii. Iubirea este blazonul Pământului. Drum bun! Voi sunteți moștenitorii Pământului!

http://heavenletters.org/a-master-painting-of-love.html

Advertisements