Cândva

candva

Heavenletter #5819

30 Octombrie 2016

Creatorul a zis:

Dragilor, desigur Eu știu că vă gândiți că petreceți mult timp cu mine. Voi știți că vă aștept. Vă pare rău pentru pauzele lungi când nu vă gândiți la mine. Ziceți că sunteți prea ocupați. Apoi, in momentul următor vă confesați.

”Doamne, ce se intâmplă cu mine? Cum pot spune că sunt prea ocupat pentru tine? Dar o fac.”

Ah, bună, aceasta este viața in lume. Viața trage de tine și te invață să devii ocupat și să te grăbești. Iar tu te impui, gata să accepți ruperea vieții in două.

Viața este un instigator. In mare, viața este foarte bună la a se promova singură. Ea știe cum să ți se vândă ca fiind de supremă importanță. Și așa lumea pe care am creat-o incearcă să te fure de lângă mine, și, uneori, destul de des, reușește.

Lumea intră in grațiile tale. Bine, trăiești in lume. Lumea este extrem de importantă pentru tine. Ca și timp, lumea pare mult mai importantă pentru tine decât sunt eu.

Desigur, intotdeauna te voi aștepta. Intotdeauna există un mai târziu. Mai târziu, după toate celelalte poți ajunge și la mine pentru că sunt in Infinitate unde nu există grabă. Este mai ușor să  sari peste relație in timp ce lumea se năpustește mai departe, se grăbește să alerge, iar tu incerci să  ții pasul cu frenezia lumii.

Lumea iți cere prea mult și ia prea mult. Iți dă termene, și tu iți primești pedeapsa când nu indeplinești acele termene. Lumea strigă in felul in care Henny Penny a făcut-o in povestea copiilor

”Cade cerul! Cade cerul!” Adevărul era că, o ghindă căzuse din copac.

Există rumori și nori pe Pământ, și există termene limită și capete de afiș. Lumea nu pierde timpul. Toarnă cu restricții peste tine. Lumea are aspectul ei militar. Stâng, drept. Stâng, drept.

Termenele sunt bine definite. Sunt fatale in cererile lor. Te fac să alergi la deal.

Ceasul timpului te trimite de lângă mine. Poate vrei să te intorci. Poți uita trăind după Soare și Lună și Stele. In ce line de asamblare ai intrat.

Ești prins intr-o pânză de combinații. Așa cum se spune in povestea lui Ulise ai intrat in barca sirenei de unde nu este ușor să scapi.

Mai bine să stai in Patul Infinității să mă auzi pe mine și să simți iubirea Mea pentru tine. In acest fel te regenerezi. Acest mod nu te trimite departe de lângă tine. Amintește-ți de Mine. Este suficient.

Niciodată nu mă considera o intrerupere in viața ta. Nu iți stau in drum. Curăț drumul pentru tine.

Iți indrept spatele. Postura ta este dreaptă. Ești mai inalt.

Te grăbești dimineața să te trezești. Te grăbești să mănânci. Te grăbești incoace și incolo și mănânci repede. Repede,  repede este ceea ce auzi. Mai repede, mai repede este plânsul vieții in lume.

Te afli in mijlocul vieții, și tu te grăbești undeva.

Dați-mi măcar cinci minute pe zi. Iți aloc să te bucuri măcar cinci momente ale vieții cu Mine. Poți să ai multe zile pe Pământ, gândește-te și să nu simți nici o grabă. Amintește-ți de Mine, nu cu frică, ci cu bucurie. Nu intârzia.

Drumul pe care ești pur și simplu nu este suficient de bun pentru tine. Nu sugerez că fugi in Tahiti și să iși abandonezi prezentul alergând in sus și in jos . Iți cer să imi dai cinci minute pe zi. Nu este un scarificiu. Vorbim despre acest lucru. Este o răsplată.

Dacă simți că nu poți să imi dai cinci minute pe zi măcar, atunci in mijlocul grabei tale măcar gândește ”Doamne” sau ”Doamne, Doamne, Doamne” ca și cum treci de la o treabă la alta.

Câteva picături de ale mele ajung departe. Sunt un Creator focusat. Vin in cantități mici dar și mari. Da, sunt Unul. Vino mai aproape. Un minut cu Mine este ca și o economie de dimensiune mare.

Citind o scrisoare contează pentru tine. Ceva se intâmplă când te gândești la mine. Aceasta nu este un cărare abruptă pe care ți-o dau. Chiar și o doză mică de Mine face minuni.

Notă:  Henny Penny, cunoscut ca și  Chicken Little (Micul Pui) iar uneori ca și Chicken Licken in USA, este o poveste populară cu  morală, in forma unei povești despre un pui care crede că lumea se sfârșește. Fraza de cerul cade iese in evidență in poveste, și a intrat in limba engleză ca și o expresie comună  indicând isteria sau convingerea greșită că un dezastru este iminent.

https://en.wikipedia.org/wiki/Henny_Penny

Permanent Link: http://heavenletters.org/sometime.html

Advertisements