Aflarea Noului Tu

Brenda Hoffman
24 October, 2016

Dragilor,

Mulți dintre voi sunt ingrijorați că nu se simt ca o persoană diferită. Că ați pierdut cumva chemarea sau direcția.
Niciuna dintre cele două nu este adevărată pentru că schimbările sunt atât de rapide, că nu pot fi observate.
Poate că ultima afirmație se simte ca și când ar fi doar un alt morcov care să vă mențină speranțele in ceva ce nu se intâmplă – aruncă și fugi, dacă poți. Dacă tot ceea ce a fost prezis, nu ai avea un fel de senzație AHA care ar indica cât de diferit ai devenit?
Aceasta este credința ta in ciuda a ceva similar ce ți s-a intâmplat in pubertate și continuă să ți se intâmple, fără o pregătire ca și adult.
Așa că ți se intâmplă din nou. Te schimbi prin ființa ta – incluzând ființa ta fizică – schimbare observată doar de cei cu care nu interacționezi foarte mult.
Tu suni, percepi, și simți altfel. Tu nu mai ești persoana care erai cu câteva luni in urmă. Dar din cauză că tu interacționezi cu tine zilnic, nu poți detecta diferența.
Permite-ți să te schimbi așa cum ființa ta o cere in loc să incerci să te remodelezi intr-un mod in care simți că este in regulă pentru tine. Cum nu puteai să iți dictezi eventuala greutate și inălțime in pubertate, așa nu poți să iți dictezi cine devii tu acum.
Desigur, tu ai prefera ca să fii cel mai bun in orice declari că este important pentru tine. Așa cum iți doreai o voce mai profundă sau un bust mai mare la pubertate. Realitatea este că ființa ta interioară te ajută pe tine, directorul general al totalității tale, crează ființa emoțională, fizică și spirituală care este corectă pentru tine acum.
Nu există nevoia de a tânji după un tip diferit de spiritualitate sau set de abilități. Nu există nevoia de a tânji după o diferită ființă fizică și emoțională. Ești cine este de presupus să fii – chiar dacă mai tânăr, mai in vârstă, mai inalt sau mai scund decât ești acum.
Permite sinelui tău adevărat să pornească cu toate abilitățile necesare și cu toate abilitățile emoționale și spirituale care se impun. Unii dintre voi vor fi mult mai cufundați in vindecare spirituală sau se străduie. Alții vor executa același tip de serviciu prin abilitățile fizice sau emoționale.
Timpul sau frecvența călătoriei iți poate părea provocatoare, până ce intenționezi să o faci. Puțin ca pentru mulți dintre voi care odată ce s-au innamorat de călătoria de afaceri in curs de desfășurare, până ce ai realiza cât de inconfortabil ți-ar putea fi să tot alergi de la un aeroport și de la un hotel la altul.
Tu descoperi arii de interes. Dar nu toate interesele sunt părți ale focusului tău. Acelea care sunt, iți iasă in drum in moduri in care nu ți le imaginezi. Cele care nu sunt, sunt la indemâna ta creativă pentru motive pe care numai tu le știi.
Probabil că odată te-ai indrăgostești de cineva care nu era persoana potrivită pentru tine. De aceea, tu ai tânjit, ai gemut, ai plâns pentru ceva timp după ce relația s-a terminat. Numai descoperind că el sau ea nu era persoana potrivită pentru tine, tu ai descoperit persoana care era – a fost un proces de invățare.
La fel este pentru tine. Tu iți descoperi talentele și interesele adevărate. Diferența este că nu ai tmpul să experimentezi aceasta sau acea abilitate sau acel interes. Așa că vei testa un interes particular pentru o zi sau două numai pentru a descoperi că acel interes nu este in regulă. De la “Eu vreau să fac asta” la ”Aceasta nu este așa de interesantă și vreau să incerc altceva”.
Așa, pentru următoarele câteva săptămâni te vei fi jucând cu potențiale interese ca și când ascuți interese și abilități.
Permite-ți să experimentezi cu noul tu și vei descoperi adevărata ta ființă și direcție. Privați-vă de interese și direcții și veți continua să vă intrebați cine sunteți.
Acesta este timpul pentru experimentul personal să iți descoperi adevăratul sine, joacă-te cu el. Testează-l știind că nu poți face ceva rău decât dacă incerci să te pui intr-o cutie care nu o simți in regulă – și ca și rezultat te ridici la noul tu. Așa să fie. Amin.

http://www.LifeTapestryCreations.com

Advertisements