Viața este Minunea

the-wonders-of-mak

Heavenletter #5820

31 octombrie 2016

Creatorul a zis:
Cu cuvintele “Preaiubite Doamne” – chiar dacă imi spun Mie asa – ce mod de a incepe o zi!Știi un mod mai bun? Știi un alt mod așa de strălucitor să incepi  așa simplu să iți ridici intr-un mod natural undele cerebrale și inima? Două cuvinte care te așează pe drumul cel bun pentru o nouă zi.
Incepeți ziua cu cuvintele Preaiubite Doamne. Poți elabora dacă iți place. Amintește-ți că aceasta nu este o rugăciune sau o cerere pe care o faci. Imi vorbești Mie. Eu sunt Adevărul. Eu sunt cu tine. Punctarea ta făcută către Preaiubirea Creatorului iți amintește de Conexiunea Noastră. Să incepi dintr-un loc bun – care să spui este că incepi puternic – te apropie de Impărăția Cerului in care locuiești cu adevărat.

Nu numai cu o ocazie ți-ai inceput ziua cu: ”Oh, nu, vreau să mă duc inapoi să dorm.”

Adițional la a nu vrea să te trezești deloc, nu ai vrut uneori să nu mergi la servici sau la școală sau să faci ceva ce iți cerea să ieși in lume? Oh, cum ți-ar fi plăcut să stai in pat și să nu dai ochii cu lumea! Asemenea zile iți par Cerești!

Cu toate acestea așa cum știi, nu există pauză de la contactul cu lumea, cea pe care tu o echivalezi cu Viața.

Uneori tu poate dorești să fii cineva fără sentimente, pentru un timp, fără măcar cele mai bucuroase senzații, pentru că simți că viața exercită o presiune egală relevanței de bucurie și/sau durere.  La un moment dat, poți fi gata să te dispensezi de toate tipurile de senzații, in măsura in care o senzație pare să ceară și să se izbească de alta.

Poate in somn, găsești puțin timp liber de la Viața din Lume. Mâncând o plăcintă cu lămâie este delicios și iată că uiți de Viață pentru câteva minute. In acord cu ceea ce simți in orice moment, chiar și Viața la tot ceea ce are mai Bun nu compensează pentru felul cum te simți când Viața pe Pământ nu este cea mai bună.

Apreciază Viața pentru ceea ce este ea, poți? Nu trebuie să mergi după cum Viața te mulțumește sau nu, există mai mult in Viață decât să te involburezi in bucurie sau să te aplatizezi pe terenul accidentat.

Poți măsura Viața de la un punct la altul, uitând circumferința. Incearcă să măsori cu o panglică moale de catifea. Sau mai bine, lăsați măsurătoarea in pace.

Indiferent ce bei, este o băutură. Dacă este băutura ta favorită din plante sau limonada ta acră preferată, tot o băutură este. Se servește. Nu trebuie ca fiecare băutură să fie  rezumatul băuturii tale.

Așa este și cu viața. Viața nu trebuie să fie Porțiunea Vieții tale favorite. Cine a spus că viața trebuie să fie in acord cu ce ai prefera? Iți aduci aminte povestea Prințesei și bobul de mazăre? Chiar și o sută de saltele nu au făcut-o pe prințesă să nu simtă discomfortul bobului așezat sub ultima saltea.

Vino in locul unde poti valoriza Viața așa cum este, indiferent că este făcută in felul in care iți place sau nu. Indiferent, este Viața.

Viața nu te așteaptă in mâini și in genunchi. Probabil, este mai mult intrebarea preaiubiților, cum serviți voi viața?

Poate sunteți inclinați să așteptați ca Viața să apară  inveșmântată orbitor, când nu este datoria ei asta. Viața este Viață, și Viața este Miracol. Tu ești inclus in acest Miracol.

Viața este o experiență pe Pământ. Hai să găsești calea care să te scoată din ideea că Viața este corectă intr-un anumit fel și este incorectă să fie in alt fel. Viața nu este tot timpul culege și alege. Cu Viața nu poți merge să ciupești toate roșiile să o găsești pe cea care iți place cel mai mult. Nu ciupești Fructul Vieții să il posezi numai pe cel pe care il găsești copt.

Chiar fructul care nu iți place și nu il vrei poate să dețină o comoară pentru tine. In situațiile pe care le consideri cele mai groaznice, tu incă ai Viața.
Ai decis ce este acceptabil și ce nu. Tu decizi inainte in timp și iți inchizi mintea și sufletul.
Amintește-ți de puiul de lamă care iși dorea să alerge și să se joace și nu putea? Desigur, ar fi preferat să alerge și să se joace. Normal, el ar fi preferat să fie liber, oh, numai să te gândești la ideea bucuriei de a alerga liber!
Cu toate acestea toți băieții care pot  și aleargă liberi, poate au trecut cu vederea darul sprintenelii și sunt focusați pe ceva ce ei nu au. Cei ce sunt scunzi vor să fie inalți. Găndiți mai adânc, preaiubiților. Fiți profunzi.

In povestea Micul Prinț Șchiop, se spune:

”Cu căt micul Prinț avea mai mult, cu atât vroia și mai mult, și nu că nu poți avea tot cea ce vrei- cel puțin, imediat tânjește după altceva, chiar dacă acela este Prinț, și are o Nașă puternică și binefăcătoare.”

”Atunci Micul Prinț și-a adus aminte expresia Nașei:- ”Deschide cerul!”

”…imaginează-ți fericirea Micului Prinț cănd a ieșit din Turnul Lipsei De Speranță …”
http://the-office.com/bedtime-story/lameprince5.htm

Permanent Link: http://heavenletters.org/life-is-the-wonder.html

Nota traducătorului*

Este vorba de o poveste in care Micul Print, Șchiop in urma unui accident mic copil fiind, este inchis intr-un turn de către unchiul său. El este vizitat de către nașa lui care oferă daruri magice printre care și un ceas cu care călătorește  dându-i posibilitatrea să zboare de-a lungul țării. El folosește darul să se intoarcă la locul lui pe tron.

Advertisements