Vizionarul visului

Heavenletter #5811
Published on: 22 octombrie 2016

Creatorul a zis:

Unul dintre refrenele mele este: lasă trecutul. Lasă-l să plece. Depășește trecutul.
Trecutul care nicodată nu a existat, nu este un loc și nu este nici un timp unde poți fi cu adevărat. Tu poți numai să faci mascaradă acolo. Uite-te, totul este doar un vis oricum. Da, unul foarte real pentru tine, cel care aști Vizionarul Visului.
Ceea ce ai văzut, ce ai simțit, doar a trecut prin fața ochilor. Intr-adevăr, era ca și când inima ta a sângerat din ceea ce ai văzut ca și tragedie. Sau, in povești, tu ai devenit o minune mare strălucitoare. Cât de plină iți pare inima poate chiar și la un lucru aparent mic. Ce goală iți pare inima la ceva ce pare cea mai mare tragedie dintre toate, până un alt eveniment a intrat in viața ta și i-a schimbat cursul.
Ah, care este realitatea pe Pământ și care este realitatea in Cer? Două mari diferențe. Care este cea adevărată pentru tine?
Aici este un alt drum. Ne putem uita la acesta care familiar este numit experiență. Orice poate fi privit intr-o altă lumină. Aceasta nu inseamnă să spui că ești capabil să te agheți de orice. Aceasta este de asemenea o posibilitate. Poți spune că nu ești gata de orice tot timpul. Gândirea lumii are domeniul ei extins peste tine pe măsură ce ții pasul cu ea.
Te vezi singur că te schimbi intr-un spectacol al vieții care este in vigoare. Este mai mult decât să mergi pe o scară rulantă care te mișcă, și tu cobori pe scara rulantă, căci ești un observator al vieții in timp ce viața trece prin fața ochilor. Poate fi ca ceea ce tu numești viața, este simplu ceea ce observi. Cea ce observi este numit observație.
Dintr-o altă poziție pe scara rulantă pe care ești, poți observa alte scene și alte acțiuni aparente. Depinde de locul unde stai jos sau in picioare.
Este o altă intorsătură pe care poți teoretic să o observi. Această intorsătură ar putea să iți deschidă viziunea foarte mult. Ar putea să iți schimbe viața, deși la inceput nu poți să vezi cum. Lasă această idee să iți intre in minte ușor.
Desigur, ai auzit de diferite nivele de conștiință. Acum hai să folosim un alt vocabular, pe cel al dimensiunilor.
De locul unde Conștiința ta este poziționată depinde ceea ce tu vezi și ce experimentezi. Consideră Conștiința scaunul pe care stai.
Dimensiunile cresc de la o dimensiune la alta. Termină o dimensiune și apoi treci la următoarea. In lume, acordul tău se completează intr-o perioadă lungă de timp , chiar dacă timpul in esență este o iluzie. Putem spune că de la o dimensiune la alta este ca și când termini un capitol din Cartea Mare și apoi treci la următorul capitol din Cartea Mare. Aceasta este viața in Lume. Este un progres natural. Un lucru conduce la următorul.
In ochii lumii aceasta așa este. Așa cum se vede din Cer, nimic din acestea nu este perfect. Nu există separare. Nu există timp, nici secvență, etc.
Așa cum se vede de către lume, fiecare dimensiune are o demarcație bine definită. Exact așa cum fiecare individ pe Pământ este identificat prin nume pentru a-l face pe el exclusiv. Aș spune că a 3-a Dimenisune este modul vechi de a gândi bazat pe cele cinci sensuri. In această dimensiune doar ceea ce vezi este adevărat.
Dimensiunea a 4-a oferă mult mai multe posibilități.
Dimensiunea a 5-a are lentile cu un unghi mult mai larg.
Tu nu schimbi comutatorul pentru a fi intr-o dimensiune sau in alta, dar ești, zi de zi, in câștigul obișnuinței in Dimensiunea a 5-a, așa cum a fost să fie.
Nu știi intotdeauna unde te afli. Probabil că poți incepe să iei cunoștință de unele dintre observațiile tale personale de viață și viața ta este văzută incă in Dimensiunea a 3-a. Gândești prea mult. Apoi dimesniunea a 4-a iți oferă mult mai multe posibilități. Cum ajungi in Dimensiunea a 5-a, poți să observi. Te gândești că poate suferi incă. Era modul tău obișnuit de a gândi, nu-i așa? Vechiul mod de a gândi.
Există dimensiuni infinite, căci Infinitatea nu are dimensiuni.

Va continua …

Permanent Link: http://heavenletters.org

Advertisements