Să ajungi la Cer cât ești incă pe Pământ

cropped-w1-e1476864140890.jpg

Heavenletter #5822
2 Noiembrie 2016

Creatorul a zis:

“Preaiubite Doamne, imi vei da energie din abundență să Te servesc? Imi vei da claritate să eliberez toată Iubirea și Responsabilitatea pe care tu deja ne-ai dat-o tuturor?
“Eliberează-mi mintea. Umple-mă cu energia revărsată. Ajută-mă să fiu clar. Ajută-mă să las să plece focusul pe nevoi. Lasă-mă să nu mai acord atenție curelelor și săgeților și erorilor din Viața mea.
“Dacă vreau iubire in inima mea – și, oh, cât de mult imi doresc iubire in loc de sporovăiala care se petrece continuu și continuu. Am obosit de a fi sărac in inimă și vitalitate. Mintea mea nu va sta incă. Aleargă peste tot. Dă-mi liniște.
“Sunt obosit de provocări. Sunt obosit de incidente de aici și acolo. Sunt obosit de cum reacționez la așa de multe in viața mea. Ajută-mi să urc scara către Tine. Ajută-mă să ajung la Cer cât sunt incă pe Pământ.
“Sunt recunoscător pentru tot ceea ce Viața mi-a dat. Mi-ai dat o mare fericire, și totuși nu sunt fericit. Mă simt posac și dominat. Nu știu ce m-ar face fericit. Sunt incoerent. Plutesc in viață, se pare că nu pot să mă așez. Citesc fiecare cuvânt pe care Tu il spui, Doamne. Sunt de acord cu tot ceea ce Tu imi indici și, totuși, aici mă simt sărăcăcios in loc să mă simt inspirat și să inspir. Oh, da, dragă Doamne, dă-mi te rog putere și inspirație. Umple-mă și pe mine și pe alții cu grația de a primi.
“Ce leac mă poate vindeca dacă nu Iubirea Ta? Nu imi lipsește Iubirea Ta. uneori simt cum te uiți in ochii mei și mă ții. Aș privi in ochii Tăi pentru totdeauna, dar mă găsesc alergând pe un alt drum inainte să știu. Ajută-mi să stau cu Tine.
“Intrebarea mea pentru tine, Doamne, așa vine: ‘Cum de nu sunt fericit? Cum de cad intr-o capcană a insatisfacției?’
“Dragă Doamne, ajută-mi să inlocuiesc prisosul din inima și mintea mea și unple-mă cu bucuria Ta. Fă-mi o operație majoră sau ceva ca să mă simt nou, sau, cel puțin, reinnoit. Deschide porțile Cerului acum in Adevăr și in conștiența noastră și acceptanță. Știu că dorința Ta pentru noi nu este suferința. Dă-ne Puterea Dorinței Tale. Umple inimile noastre cu Maiestatea Ta.
Dragi Fii și Fiice, pe pământ mintea voastră aleargă in sus și in jos. Este mintea voastră și interogatoriul pe care il foLosiți. Uitați pentru un timp despre ce, de ce, când, cum și unde. Imi cereți abundență. Am făcut-o. Este la voia voastră abundența. De altfel, voi vă răstălmăciți inima.
In viață, când vă sunt oferite cadouri, mulțumiți celor care vi le-au dat. Uneori le puneți pe raft la vedere. Se poate spUne că iți numeri binecuvântările. Cât de mult poate conta, preaiubiților, voi cei care bociți lipsa? Observați abundența. Luați abundența cu voi. Purtați diamantele și rubinele Iubirii Mele. Digerați bogăția care v-am dat-o. Acceptați-o.
Atenția voastră poate fi fixată pe viitor și voi uitați toate binecuvântările pe care le aveți chiar acum. Nu inseamnă că sunteți lacomi, deși un sentiment al datoriei și negării pare să urce spre inima voastră. Voi pornții de la premisa că nu vi s-a dat suficient.
Leacul pentru voi este să dați mai mult in fiecare zi a vieții voastre. Prea mult focus pe trebuie să ai, te desparte de tine. Indreaptă-ți privirea să dai vieții mai mult decât dai acum.
Incepe prin a fi recunoscător, și apoi reumple cuferele pe Pământ. Deschide-ți porțile inimii. Fii deschis bogăției de toate tipurile pe care Eu ți le trimit. Soarele strălucește acum. Soarele strălucește in fiecare zi. Un nor poate că il blochează, dar el strălucește chiar dacă ii vezi sau nu lumina. Poate fi doar iluzia că soarele și luna nu strălucesc. Aceasta este adevărat și pentru stele
Crezi in iluzie. Poți avea iluzia prezentă că tu, copilul Meu, nu ești fericit din cauza lipsei. Crede acum in tot ceea ce tu ascunzi de tine. Crede in tezaurul pe care Eu ți-l dau. Prinde-l. Deschide-ți inima și palmele.
In picturile lui Hristos, observă că palmele lui sunt deschise să primească. Ambele palme sunt deschise către Inălțimi. Deschiderea mâinilor lui Hrisots este simbolic inima lui. Inima lui nu este o rană deschisă. Inima lui este o binecuvântare deschisă la tot ce vine.
Atenția lui este pe a da. El imi abandonează Mie chitanțele lui. Așa el imbogățește inimile, imbogățește inima lui. Este automat. Este la fel pentru tine.
Toate bogățiile sunt ale tale. Așa cum dai, tu inmulțești comorile din tine. Mai mult, este comoara de a da. Deschiderea inimii tale deschide izvoarele pentru tine. Acum apele curg libere.

Permanent Link: http://heavenletters.org/reaching-heaven-while-you-are-still-on-earth.html

Advertisements