Pupa Vieții

pupa-vietii

Heavenletter #5826
6 Noiembrie 2016

Creatorul a zis:

Imi apare o imagine a Copiilor Mei vâslind din Pupa Vieții. Un alt mod de a spune acest lucru este că poate că intrați in viață mult mai puțin direct decât este necesar. Tu te poți preocupa cum să navighezi. Poți alege drumul greu sau drumul ocolit. Poți naviga fără țintă. Poți naviga furios, Am putea spune.
Poate că trebuie să iți pui șorțul celui care bate nicovala, când tot ce ai nevoie este să zâmbești și să tragi Viața către tine așa cum, intr-o bună zi, poate vei aduna preiubiții nepoți in jurul tău.
A fost supărătoare viața sau dificilă pentru tine?
Te intreb fățiș: trebuie să iți fie viața in felul acesta? Tu trebuie să fii răbdător? Ttrebuie să sapi șanțuri adânci? Nu ai putea să iți favorizezi mai mult Adevăratul Sine?
Ai putea declara ziua de azi o sărbătoare. Ai putea alege să trăiești o viață cum o dorești. Ai putea alege pace. Ai putea alege mult mai mult decât ai ales.
Dar dacă ai putea să te lepezi de toate dificultățile din viață? Ce ar fi dacă ai putea fi o pasăre și să te trezești cântând in fiecare dimineață? Ce se intâmplă dacă cântecul pe care il cânți vorbește despre sosirea zorilor? Ce ar fi să anunți ziua in care te vei angaja cu bucurie in inima ta?
Ce complicatie ai fost in această dimineață? Ce ai inregistrat pe estrada ta? Nu poți dirija muzica pe care o dorești? Cine alege muzica care devine viața ta?
Fii prietenos cu Viața. Dacă Viața a fost abruptă pentru tine, cântă un cântec diferit. Intră singur pe un alt făgaș.
Incepe să iți vezi viața diferit, și tu te dirijezi singur pentru bucurie.
Dacă ai avut destulă durere in ultima perioadă a vieții tale, lasă durerea să plece. Pune-o in spatele tău. Incepe o nouă viață. De ce să stai agățat de informațiile vechi?
Poate că nu lumea este cea care este incordată. Ai putea fi tu cel care cauți o lume incordată ca și când ecoul Vieții tale trebuie să fie supărător.
Eu spun că tu poți crea o Nouă Viață, și o poți crea in momentul in care iți schimbi intenția. Ce iți spune că trebuie să ai de a face cu ravagii continue in Viața ta? Dar dacă ai decis pentru o viață de bucurie in loc de suferință?
Eu sugerez să lași conceptul tău de viață ca și suferință să plece. Aceasta este șansa ta ca orice șansă. Cine alege ce urmează să servești la micul dejun? Aranjează-ți viața in acord cu efecte bune.
Aruncă o privire frumoasă la viața ta și să o vezi diferit. Fă ce poți mai mult din viața ta. Dansează cu Viața.
Te pot vedea făcând tumbe. Te pot vedea făcând strașnice sărituri. Te văd schimbând viața ta cu susul in jos. Te pot vedea schimbând Universul și făcând Universul ușor de accesat. De ce nu? Ce crezi că stă cu adevărat in calea ta? Trebuie să fii tu cel care stai in drumul tău.
Dacă există cutii de gunoi la ușa ta, aruncă cutiile. Curăță-ți calea.
Intenționez ca Viața să iți fie așa de frumoasă cum o vrei, dar tu ești cel care trebuie să preiei conducerea. Cu ce iți petreci timpul gÂndindu–te? Oferă-ți niște rezoluții. Decide o Nouă Viață. O Viață Nouă este numai un hop, faci saltul și sari.
Schimbă imaginile care iți trec prin cap. Schimbă imaginile și tu ești schimbat. Pune-le să ruleze un film nou. Schimbă spre altă direcție. Lasă să plece ceea ce a fost și creează o nouă imagine.
Chiar acum, in acest univers, este timpul expresiei pentru nou. Lasă vechile moduri de a gândi să explodeze. Nu mai lăsa vechile căi de agândi să te distragă de la Viața pe care iți place să o numești a ta proprie. Cheamă la tine, Viața pe care o vrei! Cheam-o!
Dacă ai respins Viața pe care ai vrut-o, te-ai respins pe tine. Deschide ferestrele ochilor tăi. Deschide fereastrele inimii tale. Deschide ferestrele sufletului tău.
Ia-te singur de mână și mergi mai departe. Fă hopul. Acolo, asta este. Doar du-te mai departe, un pas după altul. Este ușor să o faci, așa că fă-o. Lasă Viața să fie ușoară. Nu există nevoie ca Viața să fie dificilă. Vino cu mine. Nu există nimic altceva. Fii atent la ceea ce vrei. Asta este. Aceasta este felul in care Mă accepți.

Permanent link to this Heavenletter: http://www.heavenletters.org/the-transom-of-life.html

Advertisements