Florile Infloresc in Fiecare An

florile-pamantului

Heavenletter #5827
7 Noiembrie 2016

Creatorul a zis:

Natura nu vede probleme. Frunze, și flori, și pomi și câmpuri fertile infloresc. Dacă ar trebui să fie ger, natura știe că frunzele și florile și copacii și toate dorințele se nasc din nou. Spune-Mi ce are natura in mintea ei? Pentru ce se ingrijorează Natura pe Pământ, te intreb?
Natura nu se adună și nu convoacă ședință despre ce să facă in cazul in legătură cu inghețul sau valuri de căldură prea mari! Natura nu gândește in felul acesta! Natura nu face liste cu lucrurile cu care trebuie să fie atentă.
Natura inflorește și aceasta este Istoria Naturii. Natura spune cu tărie: “Aceasta este bine. Incurcăturile iși creează propria lor ieșire”.
Natura nu convoacă o ședință de conducere. Natura nu tipărește un ziar spunând: “Tut, tut. Ce probleme există. Noi trebuie să facem publicitate și să ne asigurăm că toată lumea știe noutățile și este supărată și precaută”.
Cine spune că toate lucrurile nedorite din lume trebuie să fie evidențiate? Campaniile nu trebuie pornite și numite alerte. Natura doar se târâie … natura este despre bunătate. Nici o alarmă nu se stinge. Nu există sirene de călătorie oferite in Grădina Naturii.
Natura este calmă. Nu există atacuri de panică. Natura este ea insăși un balsam. Natura iubește. Natura improspătează și aprovizionează. Natura iși dă singură un Mare Cinci.
Mă intreb dacă ai dansat un dans al războiului, ca și când războiul ar fi cerut și ar fi prielnic.
Natura nu caută vești proaste. Natura nu a auzit niciodată de așa ceva. Natura nu este in căutare de vești proaste. Natura doar se bucură de tot peste tot.
In ciuda tuturor teoriilor in masă , nu este natural pentu tine să interpretezi așa cum o faci. Natura și Eu spunem că totul este bine, totuși diferă. Este posibil să vezi un pericol la fiecare colț. Cu siguranță, il cauți și așa te grăbești ca să spui ce nu vrei. Tu aprinzi paiele.
Există una să te uiți in fiecare parte când traversezi o stradă. Este altceva să eviți fiecare mașină.
Ce s-a intâmplat să o iei ușor?
Te ridici pentru un lucru sau altul. Gândurile te sperie. Te setezi singur pentru probleme. Tu anunți probleme. Tu le prevezi. Tu celebrezi!
Wow, tu spui, urmează să vină ceva probleme, sunt pe drum.
Tu poate invinuiești natura. Dacă toată lumea din univers ar fi calmă, de unde ar veni tsunamiurile?
A venit timpul pentru tine să iubești fiecare bucățică de pământ și să il declari minunat și iubitor. Dacă nu vrei asperități in univers ușurează-ți propria inimă tremurătoare. Natura este legată de tine să te reflecte și să iți reflecte temperamentul. Dacă este destulă pace in inimile voastre, cum ar putea veni furtuni?
Mutați teroarea din inimile voastre. Voi nu conduceți Natura, și totuși ai pune-o intr-un colț, să o stoarceți bine și s-o forțați. Fă-o in schimb confortabilă. Dă-i Naturii tot Confortul Casei. Nu tulbura Natura. Trăiește in natură și te inspiră de la ea să imparți Pacea in lume.
Fii Una cu Universul. Evidențiază Frumusețea Universului. Nu alege.
Fie ca inima si mintea ta să binecuvânteze Natura.
Nu te plânge de ploaie sau zăpadă sau Soare sau lapoviță din nou. Gândește-te la ceea ce faci. Nu te mai plânge de căldură sau frig sau despre orice hârtoapă de pe drum. Revigorează-te. Revigorează Universul și Lumea. Bucură-te de mersul pe jos chiar și când urci dealul. Binecuvântează natura. Incorporează Vastul Univers in inima ta.
Fii un erou pentru Natură. Binecuvântează Natura. Onoreaz-o. Onorează Lumea. Onorează Universul. Nu mai trece pe sensul de pericol sau de orice fel de vești rele. Lasă veștile rele să plece. Nu te mai hiperventila cu fiecare vânt care suflă.

Permanent Link: http://heavenletters.org/flowers-bloom-every-year.html

Advertisements