Lasă Iubire in Urma Ta

leave-love

Heavenletter #5421
Published on: Septembrie 27, 2015

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Faptul că judeci pe altcineva este un alt mod de a spune că tu condamni. Tu condamni doar când te simți superior. Toate acestea sunt un alt mod de a spune că ești arogant. Te situezi pe tine deasupra celorlalți. Când apare ceva care iți place, nu ești arogant. Nu vezi lipsă. In orice caz, tu il saluți pe acel cineva in loc să spui “Stai.” Tu spui, “Intră in inima mea.”
Când copilul tău vine acasă de la grădiniță cu pictura pe care a făcut-o pe carton sau hârtie de ziar, adevărul este că iți place. Poate copilul nu iți aduce acasă lucrarea lui, și ție nu iți place. Primește cu bucurie și apreciază ceea ce copilul iți aduce acasă.
Așa este cum sunt Eu cu tine. Indiferent ce aduci acasă să Imi arăți, iubesc, și te iubesc. Nu te indepărtez din inima mea pentru că aș prefera să imi aduci altceva acasă. Inima Mea te primește cu bucurie independent de performanța ta.
Când copilul este mai mare și cade un test sau un an intreg, iubirea ta poate fi la fel. Nu există nimic mai important decât o inimă plină de iubire. Desigur, nu ești fericit de faptul că, copilul tău a căzut un examen. Nu aceasta este problema. Problema este iubirea.
In lume, nu este ușor să fii copilul care a căzut un examen, și, in lume, nu este ușor să fii mama sau tatăl copilului care a căzut examenul. Eu vin dintr-o Lume mai Inaltă, și tu la fel.
In viață, pare important pentru fiecare ca un copil să treacă un examen și să fie promovat. Dar iți spun eu că in comparație cu iubirea, acela este un lucru minor. Mulțumește lui Dumnezeu că ai un copil. Mulțumește că este sănătos. Acel test sau oră de la școală pare să aibă proporții imense, deși in termeni de viață in lume, un test nu este totul pe de mult pe cât crezi. Totul se curăță la spălat. Iubirea inseamnă mult, și iubirea stă.
Profesorii lui Einstein au crezut că el are o capacitate limitată. Cine era cel cu capacitatea limitată? Einstein sau profesorii? A existat cineva in lume care să iși asume problemele inotdeauna ca fiind 100% corecte?

Preaiubiților, există intotdeauna un alt mod să privești la ceea ce poate părea ca și infrângere. Nu este o infrângere să iți iubești copilul și să il iubești mai mult. Ajută-ți copilul.
A vedea părinți in acțiune, uneori ai crede că nu există nimic mai important decât faptul că copilul tău iși face patul sau iși adună șosetele. In viața umană, poate părea că părinților le pasă mai mult de aparențe decât de inimile copiilor lor.
Dacă copilul tău a căzut un examen, el se simte deja se simte nefericit. De ce ar avea nevoie de o prelegere de a ta? Copilul nu a căzut deliberat. Poate că a renunțat. Prea des este o cerință in lume de a integra copilul intr-un sistem ca și când o proporție anume de performanță este mai importantă decât inima copilului tău. Nu știu nimic mai important decât inima copilului. Sentimentele tale nu sunt mult mai importante. Obținerea succesului nu este. Bogăția nu este. Realizarea de orice fel nu este.
Dați copilului un sens de auto-valoare. Increderea in copilul vostru merge dincolo de succes. Succesul vostru este in iubirea și increderea in copilul vostru.
Nu simțiți ce vrea copilul vostru. copilul vostru nu este un obiect de uz. Nu fiți deloc atât de critic, și mai ales cu copilul vostru. Feriți-vă de a fi atât de sus și de puternic și decis că știți totul. Ajutați-vă copilul să știe ce este iubirea. Nu vă grupați impotriva lui.
Nu spun că este mai ușor pentru voi să lucrați cu copilul decât este pentru copilul vostru să lucreze cu voi și cu lumea in care trăiește. Fii o ființă umană iubitoare și ințeleaptă pe Pământ. Nu condamna. Lasă iubire in urma ta.

http://heavenletters.org/leave-love-in-your-wake.html

Advertisements