Absorbit de Miracolul Creatorului din Fața Ta

miracol

Heavenletter #145

Martie 23, 2001

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Toată existența este un miracol in fața voastră. Cuvântul miracol are de a face cu lumină, oglindă, imagine. Toate miracolele din fața voastră sunt imaginile adevărului. Toată această lume exterioară in care locuiți pe pământ este oglinda adevărului. Unele oglinzi nu reflectă clar  și atât de mult din ceea ce vedeți că nu este cum trebuie să fie. A fost refractat și deviat și uneori intors cu susul in jos sau pe dos.

Dar uneori vedeți o imagine clară, și aceste imagini clare voi le numiți miracole. Aceste miracole nu sunt cu mult mai speciale decât viața de zi cu zi exceptând că ele sunt neașteptate pentru voi. Surprizele nu sunt singurele miracole. Ați fost inconjurați cu miracole pe care voi nici nu le-ați recunoscut pentru că privirea voastră era grăbită sau le-ați văzut de prea multe ori inainte. Și ceea ce voi ați văzut deja, le ambalați cu excepția cazului in care este o iubire pierdută sau un fel de traumă. Marile creste și albii ale vieții voastre, le mențineți tulburate, dar minunea existenței voastre o ambalați ca și pe ceva obișnuit sau chiar banal.

Soarele răsare și apune in fiecare zi. El apare din nou, deci care este problema? Luna și stelele apar in fiecare noapte. Anotimpurile vin și pleacă, și sunt previzibile. Din cauza a ceva previzibil nu inseamnă că acest lucru este mai puțin decât un miracol.

Mi se pare că nevoia și pierderea sunt lucrurile cu care voi vă pierdeți viața, nevoia și pierderea. Oricare dintre ele este ceva ce nu aveți dar pe care ar trebui să aveți, sau există ceva ce ați avut, și acum nu mai aveți, și ar trebuie să fie incă cu voi, dar nu este. Chiar și același lucru care a fost o favoare este acum pierdut și il vreți inapoi, așa că aveți o altă nevoie neimplinită.

Există un pachet care vine la ușa voastră, și voi il deschideți. Sunteți emoționat sau dezamăgit. Pachetul v-a acoperit nevoia sau așteptarea momentului sau nu a făcut-o. Dacă nu v-a dezamăgit chiar atunci, cel mai probabil o va face mai târziu, dacă mintea voastră vă va spune că ați pierdut ceva, chiar dacă este incă acolo. Și simțiți o vagă stânjeneală.

Dacă credți că ați pierdut ceva, credeți că există ceva de care aveți nevoie. Dacă credeți că aveți nevoie de ceva, credeți că există ceva de care nu aveți. Și vă simțiți neglijat sau omis sau fără poftă.

Ce cheie este percepția voastră. Ce cheie este unghiul din care vă uitați in oglindă. Puteți vedea intregul. Este acolo pentru voi să il vedeți. Sau puteți vedea părți. Sau puteți vedea părțile lipsă. Sau vă puteți uita dincolo de oglindă. Sau să nu vă uitați deloc.

Vă vedeți in oglindă așa cum v-ați obișnuit ochii să vadă. Nu este reflecția ceea ce vedeți in oglindă. Ceea ce vedeți este reflecția ochilor voștri in oglindă.

Vedeți mai mult, acum. Deschideți-vă ochii. Deschideți-i larg. Priviți de două ori.

Nu există nimic ce nu puteți avea. Nu există nimic de ce aveți nevoie. Nu există nimic ce puteți pierde. Nu posedați nimic oricum, dar aveți totul. Totul este al vostru. și totul este in  fața voastră.

Călcați pe miracole, pământul este un miracol. Voi sunteți un miracol care merge.

Nu este nici o difersanță dacă diamantul Kohinoor este in inelul de pe degetul vostru, sau singur in catifea, sau in vitrina Tiffany, sau intr-o cutie de sticlă la muzeu. Tot la fel diamantul este al tău. Nu dețineți mai mult dacă este pe degetul vostru. Nu il aveți pentru că el este fixat in altă parte.

Oamenii pe care declarați că ii iubiți nu sunt mai mult ai voștri in poala voastră decât dacă ei sunt la mile depărtare sau in Cer.

Voi nu sunteți posesii materiale. Nu sunteți dezvoltarea voastră fizică. Tânăr sau bătrân nu sunteți cine sunteți. Cariera voastră nu este cine sunteți voi. Haina voastră nu este cine sunteți voi. Titlul vostru nu este cine sunteți voi. Adresa voastră nu este cine sunteți voi. Mașina voastră nu este cine sunteți voi.

Copilul meu ești cine ești. Și acesta este cu adevărat un miracol. Sunt Tatăl vostru și voi sunteți copiii Mei. Noi nu suntem niciodată separați, deși acesta este un miracol pe care nu il chiar credetți. V-am dat totul. Totul este pentru voi. Numai mintea vă spune cu totul altceva.

Cupa voastră se revarsă și voi nu vă uitați. Vă uitați in altă parte. Dar ce altceva este acolo cu adevărat decât plenitudinea miracolului Meu in fața voastră.

http://heavenletters.org/the-fullness-of-gods-miracle-before-you.html

Advertisements