Călătoriți pe Valuri

waves

Heavenletter #5834

Published on: Noiembrie 14, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Când trăiți fiecare moment al vieții ca și momentul care este, știți că fiecare moment care apare este prețios. Altfel, există o tendință a voastră de a cocheta cu viața – o tendință, de fapt, de a face un film cu derulare incetinită a Vieții.

Când analizați fragmente de viață, inainte și inapoi, când analizați ceea ce se intâmplă, nu mai experimentați Viața, pentru că experimentați Viața pe pauză.

Ați pus Viața deoparte, așa ca să vorbiți. Voi vă confruntați cu preocuparea pentru Viața. Ați putea fi incărcat cu Relele Vieții pe o distanță de Viață in sine. A analiza Viața nu este același lucru cu a trăi Viața.

Dacă tocmai ați fi trăit Viața așa cum vine, nu ați fost iritați, supărați, innebuniți, indispuși, etc. Și nici nu ați avea nevoia de a vă apăra nemulțumirea. Ați fi Ființă Pură indrăgostită de Viață așa cum curge incolo și incoace. Ați trăi Adevărul lui Cine Sunteți Voi. Nu v-ați contempla ca și când ați fi doar un Obiect al Vieții când voi sunteți Viața Insăși. Nu ați fi prins in chinurile anxietății. Nu v-ați intreba ce se intâmplă și ce trebuie să faceți in legătură cu asta. In cazul in care nu ați fi fost ocupați cu disecția Vieții, voi ați adora-o mai mult așa cum vi se oferă. Nu ați fi atât de nedumeriți de ea. Ați trăi Viața pe Pământ mai mult in Culori Vii. Nu ar mai fi nici bocete.

Există o tendință a copiilor Mei să reincălzească Viața și să speculeze despre acest lucru. Există o tendință să incerce să iși dea seama de Viață, ca și in cazul in care trebuie să faci o insumare a Vieții atunci când Viața nu este ceva pe care să puteți descoperi.

Incercați să bateți ceasul. Vreți să tic-tac Viața și să o faceți să alerge prin provocări ale născocirii când Viața este menită să ruleze doar liberă. Puteți avea tendința să faceți Viața o Opinie a Vieții, o declarație online, când suma și totalul Vieții este Iubire.

Iubiți, și veți fi liberi. Nu v-ați petrece timpul Vieții evaluând-o. Evaluarea Vieții voastre este judecarea Vieții voastre și judecarea voastră și a altora.

Veți iubi din inimă fiecare apăsare a vieții? Iubiți-vă din inimă singuri și terminați cu orice vestigii de prejudicii impotriva Vieții. Cu prejudiciu, acest Miracol al Vieții este descurajat.

Mai bine bucurați-vă de Viață. Indiferent că Viața merge la deal sau la vale, sunteți in călătorie. Viața voastră nu este o plimbare fără sfârșit. Nu există nimic pe care trebuie să dețineți. Lăsați-vă pe spate și, asta-i, bucurați-vă de plimbare când plimbarea este rapidă și când este lentă. Ideea este să vă bucurați de Viață mai mult decât să o colectați și să o interpretați. Viața este o comoară, dar nu o comoară pe care o fixați pe perete doar dacă Viața nu reprezintă mai mult decât un calendar.

Voi, singuri, sunteți mai importanți decât ceea ce faceți din acest lucru numit Viață. Voi sunteți Cel Care Trăiește Viața. Nu trebuie să folosești Viața atât de mult. Viața nu este o cursă din care să storci respirația. Este Viața menită să fie o concluzie pe care o trageți? Trebuie Viața ințeleasă inainte de a putea să ii dați drumul?

Ce se intâmplă dacă ii dați Vieții permisiunea să meargă pe drumul pe drumul său vesel, și ați iubi Viața mai mult decât să o acumulați?

Ce este acest impuls de a fi intr-un vacarm despre Viață și bătută intr-o formă ca și când Viața depinde de acest lucru? Viața este inviolabilă. Viața este o Călătorie pe Terenul pe care il traversați. Viața nu este mai puțin. Desigur, Viața este mai mult decât o  creditați. Acum voi incepeți să creditați Viața mai mult prin a o lăsa să navigheze in timpul călătoriei sale așa cum o face.

Viața nu trebuie să vă impace. Nu are datorii pentru voi. Nu este obligată să fie ceva ce nu este. Viața este eternă, dragilor. Viața este intotdeauna cu voi. Puteți să eliberați reținerea pe Viață.

Călătoriți pe Valurile Vieții, și spuneți-Mi cu un zâmbet: “Doamne, este bine.”

http://heavenletters.org/ride-the-waves.html

Advertisements