Cântați un Cântec al Mării

cantec-al-marii

Heavenletter #5836
16 noiembrie 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Nimeni nu vrea să aibă dureri de inimă. Nici tu nu vrei nici una. Nimeni nu vrea niciuna, deși poate că la fel v-ați impotmolit in durerea de inimă. Unde mergeți de aici?

Nu există nici o virtute in durerea inimii. Nici măcar o zi sau o noapte nu este valoroasă pentru voi sau pentru alții, nici pentru lume. Cum să anulați durerea inimii, această indispoziție contagioasă căreia poate că ii permiteți să vă tragă in jos, uneori zi de zi, alteori o zi peste alta.

Destul.

Să ne inalțe lumea intreagă. Să ne inalțe inimile și să declare o nouă independență pe Pământ. Fiți un suflet suveran care călătorește pe Pământ cu o destinație intenționată in minte și in suflet. Lăsați să plece orice sens de dezolare care vă inghesuie.

Veniți pe vârful munților cu mine.

Sunteți la fel ca și prora unei nave când brăzdează marea. Mereu inainte, mergeți inainte prin Valurile Călătoriei Voastre pe Mare. Aveți stabilitate și duceți vigilența.

Când a fost o barcă menită să ridice nămolul din drum? Ambarcațiunile plutesc pe ape și calmează mările.

Fiecare dintre voi, copiii Mei, are propriul flux sanguin in voi, care este ca și propriul ocean. Apele oceanului sunt reci, și fluxul vostru sanguin trebuie să fie calm așa ca și colacul vostru de salvare pentru navigare ușoară.

Considerați călătoria voastră personală o Navigare pe Apele Vieții. Sunteți ca și un bac. Fiți un bac ușor in timp ce sunteți in el.

Considerați ca luați pasager pe oricine intâlniți, pe care il luați și il lăsați să coboare. Puteți avea un pasager o singură dată sau puteți avea pasageri care urcă și coboară in fiecare zi. Tuturor trebuie să le asigurați o plimbare frumoasă. Vă faceți tuturor o favoare să călătoriți cu agenția voastră bună. Călătorii pot să călătorească pe punte. Deasupra sau dedesubtul ei, călătorii călătoresc cu voi, și voi navigați cu toții impreună.

Duceți-i la destinație in siguranță prin Valurile Vieții.

Fie că sunteți o barcă ușoară, o navă de croazieră, dacă navigați pe mări sau pe râuri, voi serviți. Aveți un scop, și scopul poate ajunge dincolo de țărmurile pe care le atingeți. Indiferent, voi sunteți parcați pe țărm și incurajați pe apă să fiți in serviciul umanității. Sunteți taxați să vă faceți viața valoroasă și să oferiți susținere și binecuvântări tuturor călătorilor și tuturor bărcilor pe care le depășiți.

Poate ridicați un catarg. Ridicați un steag. Oferiți răcoritoare. Oferiți aer proaspăt. Indiferent ce faceți, voi ridicați spiritele celor care vă vin in apropiere. Sunteți Gazda Vieții pe Mare. Indiferent de călătorie că este lungă sau scurtă, sunteți ospitalier cu toți. Ii salutați. Ii salutați pe toți.

Salutați viata, preaiubiți călători. Turați-vă motoarele. Ridicați acele vâsle. Sunteți un călător cu o destinație, și destinația voastră , indiferent de traseul pe care il urmați, este asigurată.

Ne putem referi la Viață ca –de-a lungul drumului. Cum percepeți călătoria este responsabilitatea voastră, iar călătoria este a voastră. Cum stabiliți prin ce lentile vă uitați – bine, este ca și un meniu pe care il scrieți ca să faceți comandă. Faceți comandă pentru toți. Stabiliți tonul vieții voastre și al vieții altora. Veseliți-vă.

Ce fel de ambarcațiune veți fi? Ce tip de căpitan veți fi? A cui bucurie o veți mări? In ce fel de călătorie veți pleca? Unde veți merge mai departe, și pe cine veți lua cu voi, și pe cine veți lăsa și unde?

De unde plecați? Când vă intoarceți? Unde mergeți? Unde ați fost? Unde sunteți acum?

Cântați un Cântec al mării. Fiți ingăduitori și fiți protectori. Fiți un marinar rezistent.

Nimeni nu merge in călătorie singur. Dați tuturor un rămas bun și dați fiecăruia un viraj bun.

Permanent Link: http://heavenletters.org/sing-a-song-of-the-sea.html

Advertisements