Câștigător

castigator

Heavenletter #5838
18 noiembrie 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Poate intr-o zi doar intrați intr-un magazin și vi se inmânează o bucată de hârtie cu un număr pe ea. Este posibil să dețineți un bilet câștigător.

Cât de ușor este să câștigați ceva fără efort. Ați fost inocenți. Ați intrat in magazin. Ați avut șansa de a câștiga ceva, și ce frumos este atunci când intr-adevăr câștigați. Este o binecuvântare să vă simțiți norocoși. Doar atât – noroc! Aveți un zâmbet mare. Universul tocmai v-a binecuvântat. V-a binecuvântat din senin. Sunteți mulțumiți.

Acesta este modul in care doresc să vă simțiți la fiecare pas in lume- favorizați de Univers. Universul așteaptă cu nerăbdare să vă binecuvânteze. Universul este totul pentru voi.

Nu este nici o nevoie și nici o cale să verificați inainte dacă biletul este câștigător. Nu puteți. Cine a zis că trebuie să știți inainte? Nimeni in afară de voi, probabil. Dragul meu, nu trebuie să ai o listă lungă de motive pentru care ar trebui să câștigi, meriți să câștigi sau trebuie să câștigi. Când câștigi, doar câștigi. Ești atins pe umăr. Doar trebuie să fii acolo la indemână.

Când vine vorba de Fericire in Viață, mă asigur că iți cer să intri in Viață pe deplin cu inima sigură.

Fără discuții, deschideți-vă inimile. Niciodată nu vă sfătuiesc să vă indrumați inima să se supere. Nu există nici un mod prin care să sugerez să vă descurajați de la a ieși in față. Niciodată nu vreau să vă aud că spuneți sau să sugerați

“Nu, niciodată nu voi câștiga.”

Fiți propriul susținător.

Poate există o slujbă pe care o doriți. De ce ar trebui să găsiți motivele pentru care nu ați putea fi angajat? Este ceea ce fac prietenii? Sunteți propriul vostru prieten sau nu?

Haideți, este mult mai avantajos să vă răzgândiți de a face ceva sau este mai bine să spuneți da? Intrebarea nu este despre a câștiga. Este vorba despre a intra.

Alegeți Ușa 1 sau Ușa 2?

1. Nu voi avea niciodată acea slujbă. Nu am nici o șansă.

2. Mi-ar place slujba. Mă duc să incerc.

De exemplu, cine a spus că nu trebuie să aplicați pentru o slujbă până când nu sunteți siguri că o veți câștiga?

Posibilitățile sunt oportunități. Chiar și imposibilitățile sunt oportunități. Nu plecați.

Există comori. Nu știți cu certitudine absolută in spatele cărei uși se află comoara voastră. Singurul mod de a o găsi este să bateți.

Există un proces numit câștig. Se intâmplă. Și când câștigați, vedeți că nu există nimic acolo.

Preaiubiților, a câștiga este ușor! V-ați gândit altfel? Nu există nimic care nu se poate intâmpla in Viața oricui, și acest lucru inseamnă și Viața ta.

Ați zis că ceva sau altceva nu a funcționat inainte. Acum ajungeți la concluzia că nu va funcționa nici de data aceasta. Și astfel vă eliminați singuri. Nici măcar nu faceți o incercare. Vă opriți in drum imediat ce ați exclus ceva.

Chiar dacă șansele sunt de 100 la 1 sau de 10 trilioane la 1, ce vă pasă? Niciodată nu spuneți: “Asta nu se poate întâmpla.” Nu stiți ce se poate întâmpla. Se intâmplă ca să intrați în viață. Așa că intrați!

Nu fiți ceea ce lumea numește realist. Realist este un alt mod de a spune:

“Cine mă cred eu că sunt? Lucrurile bune nu sunt pentru mine. Tot așa de bine aș putea să mă tai singur de pe listă. Acest lucru nu va funcționa niciodată pentru mine.”

Și așa vă scoateți singur din cursă, siguri că in informațiile voastre sunteți corecți, că nu puteți câștiga, dacă nu intrați deveniți virtuos.

Greșiți măcar o dată! Cine știe ce se poate afla dincolo de ușile inchise? Fiți deschiși. Bateți. Sau dacă aveți nevoie de o cheie, cheia este de a merge mai departe. Ce credeți că inseamnă când eu vă spun să lăsați trecutul? Cu siguranță nu inseamnă să stați unde sunteți.

Dacă nu sunteți deschiși, sunteți inchiși.

Permanent Link: http://heavenletters.org/winning.html