Continuați să vă concentrați pe Propria Voastră Lumină

Lisa Transcendence Brown

Salut Ființe de Lumină Magică!

Cantitatea de lumină revărsată peste planetă este dincolo de orice am experimentat până acum. In timp ce SUFLETELE colective se trezesc pentru a ieși din matricele programate și continuă să folosească acele realități, există o intreagă REȚEA a NOULUI Pământ Multi-Dimensional deținând in totalitate Existența Conștiinței Superioare, pas cu pas și care imbrățișează strălucirea pe care aceste realități vibraționale le aduc acum mai departe!

Noi ii vedem pe așaaaa de mulți dintre voi că o cuprind cu adevărat și este și foarte frumos de experimentat. Felicitați-vă, oferiți-vă incredere și să știți că ceea ce face fiecare dintre noi ca și Ființe de Lumină contează enorm!

Mulți trec de la vechi la nou, eliberând programele de separare pe măsură ce propriile lor inimi se deschid intr-un final pentru ca propriul lor suflet să treacă prin acest proces. Colapsul colectivelor inseamnă priorități schimbate și o mulțime de curățări umane.

Dacă vă găsiți zbătându-vă atunci ați dat din nou putere capului vostru. Dacă se intâmplă fizic, și corpul vostru trece prin intensitatea ancorării de lumină fotonică și ascensionează/curăță densitatea fizică/ programe vechi distorsionate, onorați-vă și corpul vostru și pe voi. Ascultați la corpul vostru, ascultați-vă inima și călăuzirea ințelepciunii superioare și observați copilul vostru interior infricoșat care incearcă să vă convingă că ceea ce știți nu mai este adevărat pentru voi.

Pacea și sentimentul de a fi acasă sunt dobândite in interior. Fericirea, abundența, profunzimea purității iubirii … toate aceste lucruri se activează in interiorul vostru pentru ca voi să recunoașteți propria voastră existență și să vă predați propriului interior știind că acesta este mult mai puternic decât incăpățânarea voastră umană…

La inceput, se simt ca și piesele de puzzle și nimic nu le leagă la un loc să se vadă imaginea completă. 100% din această călătorie este increderea interioară, credința interioară a sinelui propriu, cunoaștere și ascultare a propriei inimi-suflet / conștiința superioară PESTE tot ce altceva se spune. Cu cât se mută mai mulți intr-o existență vibrațională superioară, cu atât mai mult toată dualitatea devine vizibilă, poate fi văzută și experimentată de fiecare ca să o recunoască, să o traverseze din interior și să se imbine in iubire … totul din interior. Interiorul vostru – inima știe să suprime indoiala. Restul vine mai ușor pe măsură ce voi ascultați, respectați și faceți totul din adâncul sufletului vostru.

In această săptămână au avut loc cele mai puternice prăbușiri/ unificări ale liniilor temporale pe care le-am experimentat până acum. Frecvențele Luminii de Diamant sunt prezente acum in fiecare moment, noi facem uriașe Sărituri Mega Cuantice și aterizăm in NOILE realități mult mai repede decât inainte. Continuați să vă concentrați pe propria voastră lumină, propria voastră energie și felul cum toate acestea vă afectează, ceea ce voi transmiteți intenționat și să vă asigurați că vă respectați. Când faceți aceste lucruri voi dețineți atât abilitatea să respectați toate lucrurile precum și să le iubiți.

Vă iubim !!!!

Noi suntem in toate aceste vibrații importante. Focalizați-vă pe energia voastră, lucru care este foarte important și vă onorează rafinamentul vostru!

Lis Transcendence Brown
http://www.awakeningtoremembering.com

Advertisements