Puterea Divină este Deja a Voastră

Heavenletter #5848
28 noiembrie 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Ce circumstanțe așteptați inainte de Debutul vostru in Serviciul Complet către Sinele Superior? Care este Pre-evenimentul Spectaculos pe care il așteptați? Tunete și fulgere? Noaptea transformându-se in ziuă? Deschiderea Cerului de a dezvălui Impărăția Cerului? Un bilet de ordin? Zăngănitul clopotelor? O schimbare in Fluxurile Oceanului? Stelele unduindu-se spre voi? O Voce Tare a lui Dumnezeu Vorbind cu o Voce Tare și Profundă ca și la o emisiune radio?

Vă este frică că sunteți prinși intr-un cutremur de proporții mari? Sau să cădeți intr-o groapă? Sau pur și simplu să nu vă recunoașteți? Sau ca și când sunteți in afara ecuației? Că sunteți pur și simplu plecați nici nu știți unde, ca și când ați lăsat in urmă Sinele vostru?

Când timpul vine, individualitatea vine cu voi. Cumva voi ați intrat intr-un palat, și cumva este luat ca și un lucru obișnuit pentru voi de a fi acolo. Ar putea fi faptul că voi aparțineți.
Ar putea fi ai face parte. Ar putea să existe un Cod de Stele pe spatele vostru și vă aflați deja în Casa lui Dumnezeu, acceptați aici, aici Acasă, aparținând aici, ca și în cazul în care n-ar fi fost oriunde altundeva, ceea ce de fapt, așa este.

Voi ați fost intotdeauna corect cu Mine. Ați văzut locul de joacă și tumultul și nu M-ați văzut inaintea voastră. Acum Mă vedeți. Acum imi scuturați mâna, așa cum era, când desigur, Ocupația Noastră este mult mai subtilă. Există un sentiment de nimic, care este diferit cu excepția faptului că sunteți inconjurat de aur masiv in farfurie de aur. Există o strălucire. Ochii voștri s-au obișnuit cu acest lucru.

Așteptați ceva fenomenal. Ideea este că ați fost intotdeauna invăluit in fenomenal. Acum sunteți invăluit in Divin. Voi sunteți in Lumină, produceți Lumină, și observați că sunteți Lumină. Da, chiar dacă, sunteți Lumină, și puteți dansa pe stele și invârti Pământul, și binecuvânta Lumina in fiecare zi a anului. Vă simțiți neindemânatici de a fi intr-un Loc Sfânt.

Ce vă face Sfânt?

Iubirea o face. Iubirea este Divină, și tu ești Iubire. Nu există scăpare de acest lucru acum. Voi sunteți Putere Divină luminată de Lumina Interioară. Voi sunteți o Descoperire Grozavă. Voi descoperiți Sinele vostru.

Voi nu știți cum s-a intâmplat, pentru că lucrez in moduri nemaipomenite. Și așa faceți și voi. Așa aveți și voi.

Intr-un sens, voi sunteți uluiți. In alt sens, voi ați știut acest lucru. Toată pribegia era Hai să Pretindem. Acum trăiți Adevărul vostru și acesta este Acasă. A fost tot timpul Acasă. Voi nu ați fost niciodată in altă parte.

Fizicul nu este emfaza care a fost odată. Lumina este emfază. Conștiența este emfază. Iubirea este emfază. Evlaviosul este emfază. Adevărul este cunoscut, și voi sunteți Cunoscătorul. Ați ieșit din ascunzătoare. Acest lucru face toată diferența din lume, și toată diferența față de lume. Lumea Omului a fost o fațadă.

Lumea lui Dumnezeu a fost cu tine tot timpul. O deghizare a fost eliminată, desprinsă, vizibilă acum, și Lumea lui Dumnezeu este populată cu ingeri. Voi sunteți ingeri, și ascultați cum cântați o dulce melodie pe Vârfurile Muntelui.

Care este valoare vederii? Care este valoarea muzicii sferelor? Care este valoarea acestei oportunități de aur care v-a fost dată și o acceptați acum?

Cântați un nou cântec. Vibrați la o nouă reverberație. Ah, aceasta este Viața care merită să fie trăită. Aceasta nu este o șaradă. Experiența voastră trecută a fost șarada.

V-ați salvat din trecut. Acum alegeți Prezentul, și vedeți Prezentul prin toată Eternitatea. Ați sărit in Vastitate. Dintr-o dată ați văzut Infinitatea și Omniprezența și toată lumea vibrează minunat. Și v-a fost revelat că voi sunteți Unicitate și veți fi intotdeauna. Preaiubiților, eu sărut pământul pe care voi călcați. Urmele sunt ale mele.

Permanent Link: http://heavenletters.org/divine-power-is-already-yours.html

Advertisements