Cei Trei Mușchetari

Heavenletter #5849
29 noiembrie 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Nu există numai trei Mușchetari care sunt toți pentru Unul și Unul pentru toți. Există un număr Infinit de Mușchetari. Nici unul nu este separat. Conceptul de separare este un lucru lumesc. Nu este adevărat. Tu, așa cum apari pe Pământ, ești un individ. In Adevăr, tu ești Unicitatea. Ca urmare, tu ești Oricine, Tu ești Unul cu toate Imaginile Oamenilor, cunoscut personal sau incă necunoscut.

Intr-un fel, Noi putem spune că tu ești un individ care pare că există, doar că este o fracție a Cine Ești Tu. Unimea există Singură. Tu și Eu suntem Unul, și la aceasta se referă. Așa cum suntem Noi Unul, există Unimea Singură. Tu și oricare sunt Unul și sunt La Fel. Unimea are grijă de Intregul Univers.

Unimea nu este cu siguranță insingurare. Insingurarea este o plăsmuire a imaginației. Și cât de puternică este imaginația.

Ceea ce vezi poate fi crezut, deși ceea ce vezi nu inseamnă că ce vezi există așa cum vezi. Singularitatea dă o impresie, iar noi vorbim despre Infinitate.

In Infinitate, există Unime și nimic altceva decât Unime. Unimea este mai mare decât vă puteți imagina. Este sigur  să spunem că Unimea și Infinitatea sunt Unul și sunt La Fel, așa de vaști suntem Noi in Unimea Noastră.

Tu și frații și surorile tale sunteți Unime. Un cerșetor sau un om bogat sunt  adnotări. In Adevăr, tu ești Unul cu Totul. Există Un Suflet și sunt Eu. Eu sunt in tine și in oricine. Unul este Unul și este Unul. Nu există nici o adăugare. Unul există, Există O Unime Minunată. Dumnezeu există Singur. Aceasta este Vastitatea Unimii.

Unimea este un concept uriaș, deși nu poate fi calculat.  Calculul este un suport nesincer. Este ca și trilul unui pian. Iți place. Iți place calculul și faci trucuri cu numere. Este ritmic. Numerele au o repetiție și iți place să te liniștești singur. Unimea stârnește Inima Universului. Fie in Cer sau pe Pământ, Unimea este. Eu sunt. Tu și eu suntem Unul, și nu există nimic ce tu poți face in această privință.

Sunt Măreția și tot așa ești și tu. Măreția este grea pentru ca tu să te potrivești in ea. Ești conștient că există Măreția și Vastitatea. Doar că nu poți să crezi că ești Vastitatea. Crezi că te cunoști prea bine să creadă că tu, tu simplu, poți fi, eventual, Vastitatea Unicității. Desigur, lucrul este că într-adevăr nu înțelegi Sinele deloc. Ai fost prins în individualitate. Cum se poate ca cel căruia îi place să doarmă târziu, eventual, să fie Vastitatea Unimii? Cum se poate, ca astfel de limitat cum te vezi pe tine, eventual, să fii infinitate?

Recunoaște acum că joci un rol. Te porți bine. Ești bun la a pretinde că ești mai puțin decât Integritatea Vieții. Te imaginezi ca pe un toreador. Sau te gândești că ești un mecanic sau un agent de vânzări. Te-ai invățat o mulțime de aiureli. Crezi că Hai să Pretindem este ceva real când de fapt nu este nimic de acest gen.  Imbrățișezi să te pretinzi. Dezavuezi Adevărul.

Adevărul este deja prea mult pentru tine ca să ințelegi. Poate preferi să fii un tip mic. Nu știi ce iți lipsește.  Acesta ești, tu știi, dar este posibil să nu-l lași in ceea ce iți lipsește.  Ceva ar putea să iți fie cerut și ai prefera să continui jocul.  Te păcălești pentru cât de mult poți. Desigur, niciodată nu te depărtezi cu adevărat de el.

Cu toate acestea, te vei recompensa și te va recompensa lumea. Vei bucura Unicitatea. Il vei da Unicității. Vei cere Unicitate. Indrăznești să spui, și indrăznești să recunoști Esența a Cui Ești Cu Adevărat. Indrăznești să decolezi. Indrăznești să scrii cântecul tău. Indrăznești să iți pierzi identitatea prin a-ți pretinde Identitatea Ta. Salută Regele.

Fiecare om, și tu ești Plenitudinea Plenitudinii, cum poți ști atât de puțin când, intr-adevăr știi profund Totul ce este de cunoscut și mai mult de atât.

Permanent Link: http://heavenletters.org

Advertisements