Lăsați să Intre Lumina Soarelui

Heavenletter #5851
December 1, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Da, există oameni care sunt ca broaștele țestoase care mușcă. Uneori astfel de oameni intră in viața voastră, și, uneori, conform expresiei, se intâmplă când vă așteptați mai puțin.

In teorie, ințelegeți, că este vorba despre starea de agitație in care vă aflați. Voi nu sunteți cauza agitației lor. Nu contează ceea ce ei sau alții gândesc, voi nu sunteți responsabili, deși cineva poate să vă facă răspunzători, și voi vă puteți considera responsabili.

Lăsați-vă de cârlig. Nu voi sunteți cauza. Cei agitați vă pot percepe ca și cauză. Percepția lor este cauza. Vorbesc de alte ființe umane care incearcă să găsească scuze pentru a trăi viața unei astfel de broaște țestoase.

Că cineva este tulburat și aparent tulburat de voi, acesta nu sunteți voi – decât dacă se intâmplă să insemne că voi vă tulburați.

Problema voastră este să nu vă incărcați cu supărarea altora. Supărarea lor nu trebuie să o cărați voi. Voi trebuie să o dați de o parte, așa cum lăsați să cadă o carte pe podea când stingeți seara lumina, și plecați la culcare. La fel ca și când ați terminat cu o carte, acum, doar așa, faceți o plângere și gata.

Ocupați-vă de ziua voastră. Ocupați-vă de ceea ce aveți in fața voastră de făcut. Aceasta vă este Viața despre care vorbim.

Puteți fi rapizi când vine vorba de citit cărți. Puteți fi rapizi și când citiți oameni care pot fi supărați și vă răspund urât. Viața voastră nu trebuie condusă de iritația nimănui, și nici de iritația voastră.

Dragilor, Principiul Vieții este revenirea la Iubire.

Nu vă cer să iubiți cu toata inima agitații, deși furia lor nu are rolul de a intrerupe mersul vostru. Aceasta este meschinărie despre care vorbim, nu importanță. Cine ar vrea să fie lovit cu ceva mai puțin decât Voința lui Dumnezeu?

Păstrați-vă cursul Vieții. Trageți draperiile de la geamuri și lăsați soarele inăuntru. Chiar dacă locul este ocupat de nori și plouă, Iubirea voastră nu trebuie să fie transformată in praf de altceva.

Nu trebuie să permiteți fragmentării momentane să golească inima voastră.

Imaginați-vă că eliminați agravarea altora din inima voastră și vă setați inima liberă. Intotdeauna ați pus agravarea altora deoparte. Alții au eșecurile lor cu ei înșiși. Asta e dificultatea lor. Nu o faceți a voastră.

Fiul meu Christos este o inspirație magnifică. Nu a stat treaz argumentându-și ce ar fi putut face să piardă mânia oamenilor insensibili. A avut alte lucruri la care să se gândească și să facă.

Christos s-ar putea referi la voi ca și la cei cu puțină credință. Dragii ale Căror Inimi sunt Indurerate, și-au pus credința in Mine, nu in oamenii care improașcă furie. Dintre toți, voi sunteți cei care să vă improșcați furia. Există Suflete Importante pe care să le copiați.

Adevărata întrebare să v-o puneți: Ce faceți când vă simțiți sus pus? Nu este aceasta intrebarea voastră reală – ce faceți cu furia voastră? Cu siguranță nu trebuie să vă intoarceți furia impotriva Vieții.

Poate vederile dezechilibrate ale voastre ies din viziunea lor. Ei pot să se intoarcă la adevăratul subiect al Vieții care este Iubirea, și, cel puțin, absența antagonismului. Ei văd barierele unde ele nu sunt. Nu trebuie să aruncați vina lor inapoi.

La fel ca toată negativitatea, trebuie să vă gândiți la ascensiune. Trebuie să treceți intr-un nivel mai inalt. Scopul vostru este să strălucească Lumina Mea. Scopul vostru este să creșteți mari. Scopul tău este să strălucească Lumina Mea. Și acest lucru este, de asemenea, scopul altora care sunt in dificultate. Nu toată lumea a învățat acest lucru încă. Poate voi nu ați face.

Alții nu trebuie să reușească in creșterea mâniei voastre. Cu ce scop? Cu siguranță, nu al Meu. Nimeni nu este setat de a vă stabili cum să reacționați, doar voi puteți, indiferent de puterea pe care ei par să o mânuiască.

Nimeni nu trebuie să preia timbrul vieții voastre.

Nimeni nu trebuie să influențeze Inima voastră, pentru că Inima este a Mea.

Acum, vă simțiți mai bine? Poate că vă simțiți mai bine să treceți peste ceea ce sunt doar incidente in Viață.

Rămas bun de la reacții vechi uzate, pentru că acum sunteți în ascensiune.

Permanent Link: http://heavenletters.org

Advertisements