Salturi Cuantice ale Liniilor Temporale, Aterizări Forțate, Treziri Bruște, Extinderi Masive & Contractare, Activări ale Porții Stelare & Călătoria in “Timp” (Linie temporală)

Lisa Transcendence Brown

12/1/2016

“Aterizări Forțate” balansează realitatea multor lumi fizice pentru colectivele care se trezesc rapid/ se extind uriaș, rămân extinse (presupunem că se intâmplă) și apoi “in mod neașteptat” se contractă inapoi, in  fizic, unde acest lucru este “real” și nu știu / nu realizează cum să navigheze cu ușurință.

Fiecare trebuie să facă acest lucru … repetiția și ințelegerea sunt cheia.

Aceasta este doar o mică parte din modul in care Porțile Stelare și Existența Multi-Dimensională/ “călătoria” Luminii Cuantice funcționează …

Extindeți-vă in extaz și magie, vedeți cât de rafinat este totul, experimentați, iubiți, jucați-vă in acesta și apoi intoarceți-vă inapoi in vechea realitate fizică să II FACEȚI FAȚĂ  … Aliniați-vă … treceți prin ea SINELE VOSTRU SUPERIOR/ aspectele SURSEI … In fiecare realitate fizică pe care aveți nevoie să o rezolvați/ să lucrați la ea … veți trece prin fiecare curățând/ clarificând și ridicând vibrația voastră mai mult, apoi vine “timpul” să faceți un alt salt mai mare … Fiecare salt devine și mai mare decât cel anterior.

In cele din urmă nu vă contractați inapoi deloc … dar constant treceți in  și in afara liniilor temporale / realităților fizice și constant și intenționat vă armonizați/ re-armonizați … voi dar și intreaga voastră realitate fizică.

Când are loc Activarea Porții Stelare/ Alinierea, totul se petrece in timpul de acum, voi/ noi ne schimbăm, intr-o realitate diferită. Constant. Conștientizarea acestora inseamnă că faceți acest lucru cu multă ușurință.  

Aspectele umane nu ințeleg acest lucru și agățarea sau deconectarea  de la REȚEAUA NOULUI PĂMÂNT sunt cele care fac ravagii …

Mulți sunt in faza de descoperire/ de construcție, mulți sunt in faza de extindere/ plutire .. in timp ce alții sunt in faza de re-construcție, unde fundațiile sunt deja construite in ACORD CU EXISTENȚA CONȘTIINȚEI SUPERIOARE …

Ca și Reprezentant … săltăm in mod intenționat și uriaș … Putem să ne schimbăm in și in afara liniilor temporale cu multă ușurință …

Fiecare Val trece acum prin diferite faze … tot ceea ce are loc se intâmplă pentru ca fiecare să se mute in existența conștiinței superioare …

Separarea, rezistența, frica … acestea țin oamenii intr-un mod de zbatere și in bucla ciclului de “incercare” de a menține și de a face totul in aceleași moduri vechi ca și inainte …

Aceasta nu funcționează așa … când vă contractați inapoi/ incheiați cu o linie temporală veche/ realitate, nu puteți incerca să mai faceți realitățile voastre din mintea voastră, din același program inconștient/ energie.  Aceste realități se prăbușesc mai rapid/ mai dur/ instant acum.

Trebuie să vă FACEȚI realitățile voastre CA și pe sinele voastre superioare, CA și  SURSA LUMINII PURE, ca și Aspectele Maestrului Ascensionat ale sinelui vostru …

Aceste “noi” linii temporale  re-construiesc prioritățile voastre … cu sau fără voi la bord …

Cu cât este mai mare saltul cu atât mai mult trebuie să FACEȚI totul … in aliniere completă … pe deplin conștienți …

Faza de Ființă este aceea că vă PUTEȚI AMINTI și apoi  “o aduceți inapoi pe Pământ/ NOUL Pământ” și FACEȚI acest lucru…

Cei care am STĂPÂNIT faza de  FI și aceea de a FACE, suntem OCUPAȚI … și nu ne putem opri … transformăm toate lucrurile omenești, toate lucrurile lipsă și nu suntem prinși in jocurile de judecată/ de lipsă pe care le fac oamenii. Avem mult de lucru și nu ne mai pretăm la realitățile vechi/ să hrănim acea energie sau să incetinim să așteptăm până când toată lumea este pregătită să facă aceste lucruri. Noi respectăm toate alegerile in felul  “cum experimentăm acest lucru”…. 

Când liniile temporale se prăbușesc/ se unesc in același spațiu … urmează să vă simțiți impinși … din cauză că dimensiuni multiple incearcă să se imbine in ACEL SPAȚIU  simultan și acea inconștiență veche trebuie să se dizolve …

Dacă “incercați” să reintrați in liniile temporale/ realități  vechi in concordanță cu vechile mentalități și energia lipsei, nu veți putea să o faceți.  Această realitate se va prăbuși … trebuie să vă ridicați cu totul singuri, să mențineți noile realități astfel incât ele să se poată materializa in răspuns, trebuie să vă mențineți la cele mai inalte realități vibraționale din toate timpurile dacă doriți să le experimentați  aici ca și realități fizice.

Trebuie să vă depășiți limitele voastre umane, să nu vedeți/ credeți in obstacole și să acordați atenție emoțiilor/ convingerilor/ acțiunilor astfel incât să vă puteți reprograma singuri propriile realități, folosind ‘NOILE PUTERI’ și darurile simple/ naturale pentru care sunteți aici să fiți/ să faceți/ să impărtășiți/ să contribuiți …  Aceste URIAȘE Deplasări și Salturi ale Liniilor Temporale Cuantice afectează acum pe oricine, ating toate viețile și consolidează totul prin PURITATEA IUBIRII din nou.

Intreaga voastră realitate se va dezafecta in etape și trebuie reconstruită “de la sol” din interiorul vostru … Dacă sunteți prezenți, conștienți și vă respectați pe deplin, acest lucru va fi ușor. Dacă nu sunteți prezenți, atunci totul va fi haos, confuzie și existența ca o victimă in toate până ce vă deschideți să auziți/ vedeți/ realizați/ ințelegeți/ ascultați la SUFLETUL vostru/ Sinele Galactic aici.

Să faceți totul “ușor”, acest lucru a fost defalcat de-a lungul “timpului de separare” a omului. Cu toate acestea, pentru oamenii care trăiesc in Separarea Timpului, acele dimensiuni se prăbușesc continuu pe măsură ce timpul incetează să mai existe … iese ușor pe fereastră pentru toți care incearcă să rămână inconștienți.  

Alegeți CUM DORIȚI SĂ TRĂIȚI Trezirea voastră la Amintire, Ascensiune/ Decădere, procesul de Intrupare  Reintoarcerii la Conștiința Deplină din nou.  Părăsind matricele realităților vechi programate este suficient de  “greu”, chiar și pentru acei care ințeleg și imbrățișează acest lucru … calea aleasă nu trebuie să fie dură.

Salturi uriașe aterizări Uriașe … haos & confuzie este o parte a acestui proces pentru că materia fizică se adaptează, pentru că materia fizică a exteriorului se reorganizează singură … Este nevoie de multă practică să fii STĂPÂN al ACEST PROCES … noi facem acest lucru de eoni … vă AMINTIȚI cum să faceți manevrele ca și Ființă Galactică care sunteți aici?

Sursă a Conștiinței Christice/ Cristaline/ Unitate/ Dumnezeu. Acum. Vă iubesc.

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements