Călătoria Flăcărilor Gemene

de Vera Ingeborg

În primul rând, aceasta este fericire pură, apoi este reconfortantă, apoi provocatoare, apoi devastatoare înainte de a se întoarce pentru a fi o provocare, apoi reconfortare și înapoi la fericire pură. Călătoria Flăcărilor Gemene este cel mai minunat lucru care ni se poate întâmpla pe calea noastră spirituală. Intâlnim această persoană, care ne sfâșie inima larg deschisă și ne intoarce întreaga noastră lume, altfel decât am știut-o, cu susul în jos. Suntem zguduiți profund în credințele noastre și in emoțiile de suprafață la o intensitate, pe care nu am putut-o crede că ar fi posibilă. Viața in care am crezut că am fost destul de fericiți, dintr-o dată nu mai are nici un sens. Tot ce vrem este să fim cu cealaltă persoană, indiferent de motiv.

Acest lucru, ca Flăcările Gemene să se incarneze in același timp pe Pământ și să se reunească, a fost considerat ca fiind foarte rar. Aceasta se intâmplă datorită faptului că energiile între cele două persoane sunt foarte intense.  Așa cum pământul este pe o traiectorie de ascensiune accelerată, tot mai multe flăcări gemene au semnat să se încarneze împreună pentru a ajuta cu frecvențele lor intense pentru a sprijini umanitatea în ascensiune și în evoluție. Aceste energii sunt pline de lumină divină și strălucesc cu putere asupra altora, odată ce au ajuns la plenitudine.

“Flăcările Gemene s-au incarnat impreună pentru a ajuta cu intensitatea frecvențelor lor inalte să susțină ascensiunea umanității.”

Flăcările Gemene sunt un singur suflet, divizat în două jumătăți. Nu e de mirare că energia care este eliberată atunci când aceste două părți se găsesc impreună, este extrem de puternică. Aceasta stabilește o cantitate mare si puternică de frecvență superioară de iubire necondiționată atunci când, ceea ce s-a separat, se reunește. Yin și Yang vin înapoi împreună. Acest lucru explică sentimentul de fericire la început la care mulți se referă ca la iubire deosebită. Cu această întâlnire fizică (care poate fi, de asemenea, on-line), sunt influențate sistemele energetice ale ambelor corpuri individuale. S-ar putea spune  că este instalată o promovare, influențând ADN-ul persoanelor și corpurile energetice ale ambelor corpuri care încep să se întrepătrundă – un efect ireversibil: Din acel moment, legătura energetică este eternă între cele două corpuri. Atunci când se întâmplă acest lucru, considerăm că acest lucru este foarte special și că viețile noastre se vor schimba pentru totdeauna. Știm doar că mersul înapoi la normal, nu este o opțiune.

 Da – ați semnat pentru acest lucru

 Fericirea merge mai departe pentru o perioadă de timp, apoi se transformă într-un pic de confort, atunci când ambele persoane se întorc înapoi la viața normală, amintindu-ne frumosul timp al întâlnirii. Dar – atunci ego-ul lovește înapoi și vom începe lupta. Discuții, certuri și un start dinamic de genul trage și impinge. Acest lucru se intâmplă pur și simplu pentru că toate butoanele noastre sunt împinse și tot ceea ce încă mai are nevoie de vindecare în interiorul nostru vine la suprafață. Toate temerile și traumele noastre se arată. Ni se cere ca noi să ne curățăm și să ne eliberăm de tot ceea ce nu este autentic despre noi. Vorbind în termeni energetici, înseamnă că trebuie să scăpăm de toate frecvențele joase pentru a fi capabili să ne ocupăm de energiile dimensionale superioare  la un nivel permanent. Conectați la aceste frecvențe înalte, vom crește tot mai mult și mai mult în cursul ascensiunii noastre pentru a ne adapta corpurile noastre incet la acea frecvență. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsim drumul înapoi spre sinele nostru adevărat. Ceea ce nu înțelegem în această fază este că suntem într-o conexiune divină a sufletului sub protecție divină, care este mult mai mult decât o relație 3D. Noi nu înțelegem în acel moment, că această primă întâlnire a avut doar un singur scop: Pentru a ne trezi și ne împinge într-o creștere spirituală accelerată pentru a ne pregăti pentru sarcina noastră cu privire la această misiune pe pământ. Da dragilor, v-ați înscris pentru asta și ați știut înainte cât de greu va fi acest lucru. Pur și simplu ați uitat la nașterea voastră în “realitatea” 3D. Cu toate acestea, ați făcut-o pentru că ați știut că planeta Pământ are nevoie de sprijinul vostru pentru a ascensiona in dimensiunea a cincea. Pas cu pas, vă veți aminti și redescoperi acest lucru.

Devenind realul Tu

Am știut cât de greu va fi. Într-un corp fizic, care este programat cu modele de comportament 3D, această conexiune poate deveni infernală. De fapt acest lucru este cel mai dureros lucru pe care l-am experimentat vreodată. El vine intr-un punct in care tot ce ne dorim este să nu fi întâlnit această persoană. Deși suntem suflete foarte avansate atunci când ne incarnăm cu geamănul (unii le numesc suflete absolvente, unii le numesc suflete bătrâne, alții le numesc suflete voluntare), noi trecem prin aceeași programare de modele sociale și sisteme de convingere ca oricine altcineva.

Astfel – purtăm rănile întregului nostru neam. Vindecarea acestora este o parte a misiunii noastre. Pentru a face acest lucru, primul și cel mai important pas este să ne concentrăm pe propria noastră vindecare și dizolvarea tuturor temerilor si traumelor cu care am fost programați. Acel lucru ne duce la disperare totală. Noi suntem devastați, plângem, suferim, ne simțim neputincioși și nu mai vedem nici un sens in nimic. Este nevoie de un timp pentru a înțelege că aceasta este cea mai mare oportunitate pentru a ne reîntoarce la adevărata noastră putere. Trebuie să lăsăm sinele fals să moară pentru a face loc sinelui nostru adevărat.  Astfel, trebuie să ne scăpăm de tot ceea ce ne-am folosit pentru a crede, în scopul de a crește într-o ființă mult mai rezistentă, puternică și independentă. Trebuie să ne învețe să ne reorientăm. Trebuie să ne acordăm atenție nouă înșine, nu celeilalte jumătăți. Pas cu pas, reinvățăm ceea ce înseamnă cu adevărat iubirea necondiționată.

 Cad toate credințele vechi pe care le-am avut in relații, inclusiv toate sentimentele de nevoie  și dependență. Trebuie să învățăm că singura persoană din această lume care ne poate face întregi este sinele nostru.

Trebuie să învățăm că singura persoană din această lume care ne poate face întregi este sinele nostru.”
Cealaltă jumătate a noastră devine profesorul nostru final de a ne găsi înapoi acasă. Numai când reușim să o facem, numai când găsim 100% iubirea de sine și balansăm  energiile feminine și masculine din noi, atunci deschidem o fereastră pentru o posibilă reuniune. Se spune adesea că flăcările gemene sunt destinate să se reunească. Și asta este adevărat. Dar nu există nici o garanție că se va întâmpla în această viață. Aceasta depinde de planul vieții voastre și voința proprie a ambelor jumătăți. Fiecare parte trebuie să decidă pe cont propriu, dacă ia posibilitatea să se confrunte cu temerile lor, pentru a se dezvolta și pentru a ascensiona sau în cazul în care doresc să rămână blocați în zona de confort 3D bazată pe spirale de teamă, pur și simplu pentru că cel puțin este ceva familiar și controlabil.

Singurul lucru care este garantat, este că vă creșteți șansele de a vă reuni lucrând prin propriile probleme, urmați propriile vise și descoperiți scopul și misiunea din viața voastră și mergeți după ele! Cu pași mici de copil, vă veți simți tot mai bine și mai bine, și bucuria și confortul se intorc înapoi în viața voastră. Veți ajunge la un punct în care vă dați seama că sunteți fericiți și întregi de unul singur, vă simțiți binecuvântați și fericiți. La acel moment al reuniunii in 3D va fi doar un beneficiu suplimentar dar nu ceva obligatoriu.  În plus, așa cum sunteți conectat energetic la cealaltă jumătate, il/o veți inspira la acel nivel pentru a face același lucru.

Așa că vă rog să ințelegeți că toate aceste nevoi trebuie să se intâmple să vă lumineze calea spre adevărata voastră putere, pentru a fi un conducător și un model strălucitor pentru alții, pentru a-i ajuta să iși găsească și ei drumul lor. Puneți suflet și angajați-vă in călătorie pentru a deveni această ființă iubitoare puternică, care sunteți menită să fiți aici pe pământ. Iubirea flăcărilor gemene vă va sprijini și ajuta întotdeauna să depășiți obstacol după  obstacol și vă stimulează cu cele mai frumoase energii, dacă alegeți să faceți acest lucru.

 Cu multă lumină și iubire,

 Vera Ingeborg

http://thewakeupexperience.eu