Viața pe Pământ nu inseamnă Certitudine

Heavenletter #5855
December 5, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Nu este cu siguranță o idee bună să vă petreceți viața simțindu-vă că vă pare rău pentru voi. In același sens, nu este o idee bună să vă petreceți viața compătimind pe nimeni. Senzația de milă nu este bună pentru voi de a trimite mai mult decât mila este bun pentru voi de a primi. Senzația de milă nu este o realizare. Este mai mult o respingere.

Bineînțeles că, în mod firesc, acest lucru este de a spune că sunteți insensibili. Fiind ferm nu este același lucru cu a fi sever. Nu trebuie să fiți intotdeauna polițistul bun.  Există o mulțime de merite în lume pentru franchețe. Nu confundați caracterul direct cu nedreptatea.  Nu sunteți meniți să fiți o femeie slabă in viață.

Preaiubiților, ceea ce vedeți ca fiind mult in viața cuiva poate să nu fie felul in care acea persoană vede propria sa viață. Voi știți, fiți atenți la a face orice fel de afirmații cu privire la viața voastră sau a altuia. Ceea ce spuneți poate suna ca un clopot de finalitate. Nu rezolvați viața cuiva, și nici nu rezolvați distincțiile lumii din viața voastră ca și în cazul în care lumea spune că este șablonul vostru pentru a trece prin acel lucru. Nu luați o pată de pe suprafața vieții voastre sau viața oricui ca o însumare a Vieții în sine.

Aparențele exterioare nu sunt un model prin care să treceți. Acesta este motivul pentru care se spune că, atunci când cineva apare la ușa voastră, poate să fie plin de har, aparent un cerșetor ar putea fi o Ființă Sfântă. Nu i-ați desființat pe  oameni în inima voastră, din cauza aspectului lor exterior? Oportunitatea nu este ceva ce vreți să ratați.

Pe de altă parte, putem lua opusul a ceea ce tocmai am spus. De exemplu, un manipulator nu apare ca un manipulator. Un manipulator prin ființa sa caută să vă păcălească. Desigur, întotdeauna existați voi, care vă păcăliți singuri, înțelegeți.

Visele devin realitate. Cu toate acestea, fiecare vis care pășește până la voi poate să nu fie visul vostru care devine realitate. Și, desigur, atunci când nu sunteți în căutarea lui, Adevăratul Vis poate să apară. Nu există nici o certitudine într-un fel sau altul. Viața nu este despre certitudine.

Bucurați-vă de oricine bate la ușa voastră. Fiți milostiv și politicos. Oricare ar fi calitățile pe care le-ați putea disprețui, nu trebuie să o faceți.

Viața este mai simplă decât o vedeți. În cazul în care viața devine complicată, sunteți voi, care poate o complicați. Cine este indus în eroare, și cine induce în eroare?

Nu este Dorința mea să purtați un costum. Da, să  însemne Da. Și, Nu, să însemne Nu. Nu fiți șiret. Nu vă păcăliți. Nu conduceți pe cineva, și nu vă conduceți mai departe. Fiți onest. Nu există nici un câștig în pretextul către oricine, nici un câștig pentru voi, sau pentru alții.

Când vă plimbați pe teren accidentat, pășiți cu fermitate. Nu dansați în jurul terenului accidentat, ca și cum ați fi o balerină, și nici nu sunteți excesiv de tentați. Sunteți în căutarea echilibrului.

Iubirea este infinită, dar nu trebuie să vă dați Adevărul pentru o iluzie a iubirii. Prefăcătoria nu este scopul. Fals este fals, indiferent de culorile care sunt  dedesubt. Lăsați inima să iubească totul. De asemenea, puteți iubi – să spunem – impersonal. Iubirea nu trebuie să fie o investiție. Iubirea nu are nevoie de o plată, și nu trebuie să aveți o inapoiere. De asemenea, nu trebuie să vă intrebați ceva când nu simțiți Adevărul ei.

Iubirea vă poate fi discretă. Nu trebuie să spuneți tuturor despre iubirea voastră.  Nu trebuie să acționați ca și în cazul în care iubirea voastră nu este Adevărul Inimii Voastre. Fiți corecți cu voi, preaiubiților.

Vă încurajez să aveți o inimă deschisă tuturor, și, totuși, suficient poate fi de ajuns. Amintiți-vă că iubirea nu este o marfă pe piață. Iubirea nu este un troc.
Iubirea nu este o cheltuială pe care trebuie să o plătiți.

Iubirea este liberă, dar iubirea nu trebuie să fie peste tot. Apreciem iubirea voastră. Iubiți-vă și respectați-vă singuri, și veți iubi si respecta pe alții.

Oricum, nu există alții. Tu și alții sunteți Unul și Același.

Permanent Link: http://heavenletters.org/life-on-earth-is-not-about-certainty.html

Advertisements