Alegeți Miracole, Nu Griji

 
Heavenletter #5857
December 7, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Toata viața este un miracol. Desigur că este. Prin urmare, este clar că sunt un Lucrător-Miracol. Este posibil să nu fie atât de clar pentru tine că ești de asemenea, un Lucrător-Miracol.

Este posibil să nu ai nici o idee despre modul în care Miracolele sunt obișnuite. Miracolele sunt abundente, și la dreapta și la stânga. Vă împiedicați de minuni precum de nisipul de pe plajă. Poate că uitați. Probabil, că aveți gânduri grele de necazuri mai mult decât aveți Gânduri Luminate de Miracole.

Undeva de-a lungul liniei ai pus deoparte gândurile despre Miracole și in locul lor ai plantat gândurile grijilor. Gânduri de durere au crescut ca buruienile. Ai lucrat solul. Nu poți crede că ai pus  păpădia în sol bun.

Eu vorbesc de tine. Ceea ce spun se referă la tine, nu doar la alții. Ai ajuns bun la promulgat griji. Pari să înalți griji. Desigur, tu nu ești singurul. Asta e pe lângă subiect. Te ridici în griji cu succes. Ești un maestru al grijilor. Ar putea fi să fie faptul că nimeni nu este mai bun la îngrijorări decât tine. În orice caz, ești destul de bun.Tu treci toate testele grijilor cu succes.

Acest lucru nu folosește la imbunătățirea ta. Nu este nici pentru imbunătățirea lumii. De asemenea nu este nici pentru imbunătățirea istoriei.

Să crească o recoltă bună. Acest lucru este organic, preaiubitule. Dorești să plantezi recolte bune care aduc beneficii tuturor. Ce este viața-susținătoare? Gânduri bune. Umple Pământul cu gânduri bune care trag Pământul la cer. Destul cu gânduri care trag în jos. Fă mintea fertilă cu gânduri de care să fii mândru.

Tragi semințele binecuvântării spre tine sau le substitui adânc cu gândurile care valorează foarte puțin? Semințele florilor in culori frumoase cresc in Soare. Nu se poate ca dorința ta să fie mai mică decât Frumusețea Pământului de care am Eu grijă.

Este la fel de ușor de a planta semințe bune. De fapt, este mai ușor. Dacă dorești ca pe Pământ să înflorească minuni, plantează  Gânduri Miracole. Nu trebuie cu adevărat să le plantezi. Gândind Gânduri Miracol ele le plantează, iar apoi Viața are grijă de ea însăși.  Gândurile Miracol sunt datele pe care le ai de oferit.

Fie ca gândurile voastre să se deplaseze in sus. Puteți avea gânduri care atârnă greu de voi și vă trag in jos. Eventual, cu gândurile intoarse ce vrei?

Aprinde lumina în mintea ta. Comută pe Pornit și compune cântece care ridică lumea mai sus. De ce nu, în timp ce compui? Da, tragi Pământul în sus sau în jos, în funcție de gândurile tale. Ai o mare oportunitate de a hrăni Pământul. Este rândul tău de a o face.

Setează metronomul Pământului. Pune-l bine. Pune-l sus. Gândurile tale aleargă peste tot pământul și gândurile iți sunt auzite. Setați planurile pentru cârma Pământului. Gândurile tale sunt transmise peste tot în lume, și gândurile răsună pe internet. Și, în cazul în care nu era nici o tehnologie, gândurile tale tot ar răsuna.

Responsabilitatea este un lucru bun. Aceasta iți oferă oportunitate. Iți oferă alegere. Fii un campion al Pământului. Fii majoretă. Fii un purtător de cuvânt. Fii un creator. Fii un designer de Pământ. Apel bucuriei. Apel bucuriei dorite. Creează lumea așa cum o dorești să fie.

Gândurile tale pot transforma lumea cu susul în jos sau pe calea-dreaptă. Poți intoarce lumea invers. Poți transforma lumea. In fiecare moment, bați lumea în unt proaspăt. Ești un designer al Universului Actual. Uită-te la ce ai început!

Acum termină ceea ce ai inceput.

Permanent Link: http://heavenletters.org/choose-miracles-not-worries.html

Advertisements