In afara Vârtejului

Heavenletter #5858
Published on: Decembrie 8, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

S-ar părea că dacă Viața are stări sufletești, totuși viața doar se târșâie, făcând ceea ce face de regulă. Viața nu este un plug de zăpadă, deși pare să brăzdeze de-a lungul ei indiferent de cine sau ce vine in cale.

Viața nu este tocmai îndărătnică, și Viața nici nu dezbate exact alegerea sa. Oricare ar fi intâmplările, fie tornadă sau secetă, Viața pare să fie imparțială. Cu toate acestea, nimeni nu scapă de viață, dar unii par a fi mai prinși în ea în timp ce unii par să fie mai mult observatori din afara vârtejului.

Poți specula și specula asupra Vieții, incercând să iți dai seama, dar Viața face ceea ce face. Viață iși joacă cărțile sale, așa cum au fost, în timp ce închide fermoarul. Viața nu privește înapoi. Ce poate sta în calea Vieții?

Viața are sarcina de a face, și Viața nu ezită. Face ceea ce face și nu dezbate intoarcerile care au loc. Uneori, Viața este foarte distractivă, și te rostogoleșri la vale de pe dealurile ei. Uneori pare să fie alandala. Viața lasă în urma sa ceea ce lasă în urma sa. Viața nu este păcăleală. Nu este nimic insipid despre viață. Cârma vieții este setată. Aceasta acționează ca Oceanul. Nimic nu poate sta în calea lui. Nimic nu este suficient de puternic să-l oprească.

Viața pare să aibă instrucțiunile sale, și le urmează până la capăt fără ocol. Viața nu este evazivă. Viața pare să galopeze. Viața nu pare a fi vreodată indecisă sau nesigură de sine.

Viata trece printre metereze. Viața nu ia prizonieri, dar viața poate lăsa efervescență în urma sa.

Viața este impersonală, dar cei mai mulți părtași ai Vieții iau viața personal. Viața are drumul ei cu oricine, mare sau mic. Nimeni nu păcălește Viața. Mai devreme sau mai târziu, toată lumea se înclină Vieții, face pace cu viața sau, în cazul în care nu, se zbate de-a lungul ei așa cum o face. Într-un fel sau altul, toată lumea se grăbește in Viață sau, cel puțin, șonticăie împreună cu ea.

Viața are un cuvânt de spus și viața are calea sa.

Care este scenariul Vieții? Viața este puternică. Viață te invârte in jurul degetului ei mic. Puteți să țipați cât vreți, dar viața pare să te ridice și, după voia ei, să te tragă jos. Cu toate acestea, mai mult decât se poate vedea merge mai departe în viață.

Prin toate acestea, viața este un dar. Pe Fondul Vieții pe Pământ, locuiesc eu, Ochiul Liniștit a ceea ce pare a fi turbulență. Mai mare decât viața, așa cum apare, sunt eu, călătorind intotdeauna pe mări și in calmitate cu tine. Prin tot ceea ce este dincolo de ințelegerea ta, eu sunt pentru tine, și eu sunt cu tine. Prin toate acestea, tu și eu călătorim prin viață. Nu ești nelegitim. Viața nu este atât de capricioasă cum poate crezi.

Viata este nici un meci pentru mine. Eu te duc prin Vânturile Vieții. Prin tot ceea ce pare a fi o ieșire violentă, Viața este despre tine, și Viața este pentru tine. Există rimă și scop. Există o semnificație. Există un scop, și Viața însăși te îndrumă. Ea te ridică, și te aduce înapoi Acasă la Mine.

Sosirea voastră este asigurată.Salutare Vieții. Acesta vă strânge la un loc și vă duce departe. Salutare Vieții. Poate nu ințelegi Viața, dar Viața știe ce face.

Și ce dacă Viața te duce aparent la intâmplare? Viața te susține. Ce se întâmplă dacă, dincolo de înțelegerea ta, viața te duce aici și acolo. Nu este sfârșitul vieții, și nu există nici un capăt la viața ta. Și dacă toate acestea pe care le numești Viață este un vis, oricum? În ciuda tuturor celor percepute prin Furtunile Vieții, viața, iți oferă o Oază.

Îngerii există. Viața inlătură asperitatea ta. Viața te duce la Mine în conștiința ta. Viața nu substituie Iubirea Mea.  Viața te întărește. Viața te recondiționează. Tu, de asemenea, ești un jucător calificat în Viață. Sunteți pe Lista de Joc a Vieții, și tu joci pe scena ei.

http://heavenletters.org/out-of-the-whirlwind.html

Advertisements