Ne Pregătim să Intrăm prin Portalul 12/12

Lisa Transcendence Brown
12/8/2016

Salutare frumoasă familie a iubirii,
Ne apropiem de activarea Portalului 12/12 … și acesta va fi unul puternic!

Am fost surprinsă că am uitat noaptea trecută de el…pentru că in mod normal el ar fi activat de acum …

De regulă, se deschide cu aproximativ trei zile mai devreme, așa că vom vedea.

Incepând cu 2012, fiecare portal din decembrie a fost in mod substanțial mai puternic decât cel dinainte, iar acesta de acum este surmontabil.

Atunci când incepe, vor fi cicluri, inițieri și faze de finalizat. In acest an finalizarea anului este o și ea o finalizare! Uriașă.

În fiecare an uman, nu putem intra în următorul an și transporta orice cu noi. Toate programele inconștiente si realitățile care ies la suprafață sau se desfășoară …. toate trebuie să fie rezolvate din interior.
Perioada până la solstițiu  și două săptămâni după solstițiu ne duce mai adânc in Centrul nostru  Galactic …. în adâncul FIinței noastre, și ne întoarcem la o existență care este PURĂ.
Ascunse adânc in omenesc se află iubirea sacră profundă, respectul sacru profund, integritatea, compasiunea și bunătatea …

Anul trecut, pământul completa Ascensiunea lui in Dimensiunea a 5a, și de atunci fiecare lucru fizic, fiecare locuitor a curățat tot ce nu este in aliniere cu aceste benzi de frecvență superioară ale dimensiunilor superioare și atmosfere care fuzionează in realitatea fizică de aici.

Această fuziune/ integrare/ convergență face ravagii asupra tuturor lucrurilor inconștiente. Relații, locuri de muncă, finanțe, bunurile lumii fizice, corpul fizic … totul este atins acum de Trezirea Sufletului, Ascensiune și Intrupare.

Acest proces continuu aduce totul mai departe in existența conștiinței superioare. Nu au rămas pietre neintoarse. Dacă ceva a rămas ascuns și ingropat, va deveni vizibil. Pentru toți.
SURPRIZA nu este de obicei cea pe care a crezut-o cineva. Ceea ce omul a vrut, din punct de vedere tehnic, acest lucru nu mai contează când vine timpul pentru Suflet să iasă din interiorul corpului …
Activarea Sinelor voastre Superioare și un intreg Anturaj se conectează cu … aceste FIInțe pe care le activați și vor deveni voi și voi veți deveni ele. Nu există separare, nimic care să mai plutească in jur, voi va trebui să invățați aici să navigați și să manevrați ca și o Ființă de Lumină Multi-dimensională. Doar acest lucru va provoca fiecare aspect uman al vostru.

Aplicarea ințelepciunii superioare și a cunoașterii pentru modul in care funcționați și vă faceți zilele/ viața .. nu mai există  “o zi in care voi ajunge la acea valoare” sau “când este convenabil pentru mine”. Conveniența iese afară pe fereastră până când vă imbinați aici cu toate aspectele voastre și INVĂȚAȚI / vă AMINTIȚI cum să existați că și SURSĂ DE LUMINĂ PURĂ  in tărâmul propriei realități fizice.

Ceea ce se intâmplă sunt cele mai magnifice și magice realități, VISURILE voastre și DORINȚELE (in acord cu Sufletul, nu umanul vostru) incep să se realizeze/ imbine/ materializeze aici in realitatea fizică. Se realizează lucruri pe care nu le-ați putut ințelege, nu le-ați crezut posibile … fiecare bucată din ele. Nu numai că este posibil, TREBUIE SĂ SE INTÂMPLE.

Noi am fost pe Pământul NOU de ani de zile. A experimenta este dincolo de genial, dar voi sunteți cei care dictează propria experiență aici. Voi vă nașteți și construiți o fundație cu un nou sistem de valori și un alt mod de funcționare, pentru menținerea realităților cu vibrații superioare.

Daruri complete și puteri, abundență deplină, pace totală și totul foarte rafinat … atunci când dați voie ca aceasta să FIE realtatea voastră deplină din nou. Totul așteaptă pentru voi .. să ii dați voie să plece, să vă conectați la rețeaua din interiorul vostru și la tot.

Acest portal prin care noi intrăm …. în timp ce se scutură  resturile rămase, deplasează totul fizic într-o realitate vibrațională mai mare, o bandă de existență de frecvență superioară  ….

Așa că, pregătiți-vă … puneți centura și dați drumul … Respirați PURITATE prin CELULELE VOASTRE  și AMINTIȚI-VĂ … pentru acest lucru v-ați angajat, pentru el ați așteptat și totul vine la voi când sunteți pregătiți cu adevărat in interior.

Vă iubesc! Să aveți o zi magică plină de iubire. Este o onoare să fiu aici cu voi in timpul acestor realități vibraționale!

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements