Ascensiunea Copilului Vostru Interior

de Mother Mary
Transmis prin Natalie Glasson  
9 Decembrie 2016 

Într-o perioadă de ascensiune, de transformare, și de noi începuturi, când sufletul vostru se implică tot mai mult in ființa voastră, corpurile voastre mentale și emoționale se vindecă, și se trezesc noi perspective conectate la adevărul vostru interior, există o zonă a ființei vostre peste care nu se poate trece cu vederea. Corpul vostru fizic, câmpul auric, și chakrele se confruntă în prezent cu o schimbare extraordinară deoarece aspecte ale egoului cad și sunt  înlocuite cu aspectele luminate ale sufletului vostru. Limitări vechi, perspective distructive și negative se ridică la suprafața ființei voastre ca să fie recunoscute, vindecate și șterse pentru a face loc pentru noua viață iubitoare care îmbunătățește perspectivele revelatoare ale sufletului vostru. Există un aspect al ființei, care este afectată profund de tranzițiile care au loc în ființa voastră și totuși acest aspect ar putea trece nerecunoscut, transformat fără să realizați. Eu, Mother Mary, vorbesc despre copilul vostru interior.

Cine este copilul vostru interior?

Copilul interior este un aspect al sufletului vostru; il puteți asemăna cu un corp energetic similar cu corpurile voastre emoționale sau mentale în câmpul vostru auric. Copilul interior este conștiința originală pe care alegeți să o dețineți atunci când vă ancorați în corpul vostru fizic, atunci când v-ați format în pântecele mamei și v-ați născut. Ca o ființă spirituală care dorește să se încarneze pe Pământ, v-ați ales părinții, locul nașterii, timpul nașterii, numele, cum veți arăta și chiar ce fel de personalitate veți avea. Ați știut că aceste opțiuni vă vor sprijini în lecțiile de viață pe care ați dorit să le experimentați ca și copil și ca și adult, precum și in învățarea sau creșterea la care ați dorit să luați parte, pentru a deveni o expresie mai mare a Creatorului. La nașterea voastră ați deținut in interiorul vostru toată ințelegerea care este necesară despre realitatea fizică, și in același timp o strânsă legătură cu planurile interioare și amintirea lor. Cunoasterea pe care ați avut-o la naștere nu a putut fi exprimată de voi, și chiar ca și copil, este posibil să vă fi fost dificil să o exprimați in cuvinte, nu din cauza incapacității de a comunica, ci pur și simplu pentru că este o parte din voi și, prin urmare, este sintetizată in fiecare aspect al ființei voastre.

Este important să vă amintiți că ați ales anturajul pe care l-ați experimentat ca și copil, chiar dacă a fost perceput ca fiind negativ, dar l-ați ales pentru un motiv care v-ar propulsa inainte ca și adult. De la naștere, copilul vostru interior se dezvoltă în armonie cu voi, ca și un copil fizic. Copilul interior continuă să dețină conștiința cunoașterii cu care v-ați născut, cu care acționează in primii ani.  Ca un copil, sunteți conectat cu sufletul vostru. Cu toate acestea, chakrele sunt încă în curs de dezvoltare și de formare, astfel încât în anii care urmează intruchipează fizic aspectele mai depline ale sufletului vostru. Copilul interior este un aspect al sufletului vostru, care este prezent pentru a vă ajuta in primii voștri ani.

De la naștere, până in jurul vârstei de șapte ani voi absorbiți informații din împrejurimi și de la oamenii din viața voastră, și învățați  cât de mult puteți. Copilul vostru interior sprijină programarea subconștientului vostru care mai târziu permite conștiinței să se dezvolte. Odată ce ați devenit mai în vârstă, copilul interior va rămâne ca un copil în interior, de multe ori, la vârsta de aproximativ șapte ani, astfel încât să poată continua să împărtășească cunoașterea interioară despre voi și realitatea pe care ați avut-o de când erați in pântece. Conștiința  cunoașterii de la naștere este foarte importantă, deoarece acționează ca și o pregătire a intențiilor sufletului pentru viața voastră.

Trauma și Copilul Vostru Interior

În cazul în care în timpul copilăriei a avut loc orice formă de traumă, aceasta are capacitatea de a impiedica creșterea copilului interior, și de a crea confuzie pentru copilul vostru interior precum și cunoașterea voastră interioară, iar experiențele exterioare nu sunt armonizate. În cazul în care trauma este mare și influențează copilul interior profund in timpul copilăriei, atunci este posibil ca și copilul interior să rămână la acea vârstă, la care era atunci când a avut loc trauma.

Durerea sau suferința trăită  va fi reținută de copilul interior și va începe să întunece cunoașterea  pură deținută la naștere. În timp ce corpul fizic, emoțional și mental al copilului continuă să crească și să se dezvolte, copilul interior nu este în măsură să se dezvolte într-un copil împlinit, care a atins apogeul creșterii sale și care poate emana aspectele cunoașterii pure ale sufletului său. Scopul copilului interior este de a ajunge la maturitate ca și copil interior, să fie un copil implinit, iubit și puternic. Alte aspecte ale sufletului pot completa atunci si incarnarea cu formă fizică. Dacă creșterea copilului interior este atrofiată la vârsta de doi ani, atunci aspecte mai mari și mai importante ale sufletului nu se pot descărca până când copilul interior nu este vindecat și iși completează creșterea. Adultul va fi influențat de copilul interior de doi ani, de durerea suferită și de concepțiile sale despre Pământ.

Este important să se ințeleagă faptul că dacă copilul vostru interior a fost impiedicat de traumă, atunci vindecarea și creșterea copilului interior poate avea loc intr-un ritm accelerat intr-un corp de adult, prin urmare scopul copilului interior poate fi completat cu sprijinul vostru.  

Adesea copilul interior iși completează creșterea, dar cu toate acestea, a acceptat lipsurile care acoperă  cunoașterea sa pură și aspectul sufletului. Veți fi capabil să recunoașteți aspectele negative sau distructive pe care copilul vostru interior le-a întrupat din cauza durerii, a suferinței sau dezamăgirii, deoarece acestea vor apărea ca și modele continue in viața voastră. Exemple de acestea sunt:

– copilul interior nu se simte niciodată sigur, iar ca și adult poate să nu fie capabil să găsească o locuință sigură,

– copilul interior poate să se simtă neiubit și ca și adult poate trăi relații cu probleme,

– copilul interior poate să fie confruntat cu o lipsă de bani, iar ca și adult este incapabil să manifeste succesul.

Într-adevăr, natura ta cea mai plăcută și creativă și tiparele voastre împărtășesc multe despre sufletul vostru si calitățile iubitoare ale Creatorului, care se doresc să fie întrupate. În cazul în care copilul interior se simte neiubit si aceasta se manifestă in probleme de relaționare ca și adult, atunci dorința sufletului poate fi cea de a consolida relația sa cu sine și cu Creatorul și se va realiza prin relațiile cu ceilalți.

Sufletul Vostru și Copilul Vostru Interior

Ascensiunea  actuală sprijină sufletul vostru în contopirea cu întreaga ființă, în special cu corpul mental. Pentru a profita din plin de acest lucru și pentru a permite sufletului vostru să fie pe deplin încorporat este nevoie de a realiza vindecare sau creșterea care este necesară pentru copilul vostru interior. În cazul în care copilul interior a crescut într-un copil împlinit și toate lipsurile sau confuzia au fost șterse, atunci copilul interior va emana cunoașterea pură a sufletului vostru pentru această viață, care se va contopi cu aspectele noi ale sufletului, realizând de acum crearea armoniei și o mai completă prezența a sufletului vostru.

Provocarea Vindecării și Creșterii pentru Copilul Vostru Interior

Tiparele negative limitative și distructive pe care le recunoașteți acum in realitatea voastră care se manifestă prin gândurile voastre, emoții, experiențe fizice, acțiuni și reacții sunt născute in copilul interior.  Observați aceste tipare, și ce mesaje vă aduc. Adesea este cel mai ușor să descoperiți mesajul negativ și apoi să il convertiți intr-un mesaj pozitiv folosind mintea conștientă.

Veți fi capabili apoi să realizați creșterea care este cerută de copilul interior și energia de care aveți nevoie pentru a vă ancora de sufletul vostru și ghida pentru a sprijini vindecarea. Un exemplu: totul pare să meargă greșit într-o zi. De aceea îți spui: “Nimic nu funcționează pentru mine.” Acesta este un cusur sau o confuzie pe care copilul interior a adoptat-o, și care acoperă  cunoașterea interioară. Declarația poate fi convertită în “Creatorul imi oferă tot ce am nevoie, iar eu accept de bunăvoie.” Voi puteți face propria afirmație cerând ghidare și cerând sufletului să livreze vindecare și energia corespunzătoare în ființa voastră, în timp ce, de asemenea, vă imaginați ce simțiți in acel moment.  Apoi vedeți-vă ca pe un copil care se confruntă în totalitate cu afirmația sa și observați creșterea energetică pe care o creează copilul vostru interior.

Lucrând cu copilul interior  in acest mod, vă va permite să trăiți un sens deplin de implinire, mulțumire și fericire care va face totul mai ușor pentru ca sufletul să facă sinteza cu voi. De asemenea veți incepe să manifestați frumoase realizări ale vieții voastre și sufletului, pentru că in ființa voastră se va trezi cunoașterea adusă in această lume de către copilul vostru interior pentru a manifesta cu ușurință.

Cu energiile care se ancorează in prezent pe Pământ este important ca să vă oferiți timp pentru vindecarea și creșterea copilului vostru interior precum și pentru cunoașterea și ințelepciunea pe care trebuie să o impartă cu voi.

Iubire de la copilul meu interior pentru copilul vostru interior,

Mother Mary


Original Source: Sacred School of OmNa

http://www.omna.org

Advertisements