Viața unui Marinar este Viața pentru Voi, Camarazii Mei!

Heavenletter #5862
Published on: December 12, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Aceasta este viața in care te îmbarci. O viață nouă este asigurată. Viața veche s-a terminat. Ieri nu a existat niciodată. Astăzi este aici, iar aceasta este toată Ziua Nouă a fiecăruia. Ziua de astăzi se deschide acum  pentru tine chiar și de acum încolo.

Gândiți-vă la ceea ce înseamnă o nouă zi. In fiecare zi, aveți un nou început. Vei începe din nou. Viață este nouă astăzi, și ești nou. Niciodată n-ați avut această zi înainte. Nu ai nici un motiv pentru care să fii blazat. Dacă dorești schimbare, aceasta este ziua ta pentru a permite schimbarea. Schimbarea este la dispoziția ta. O Viață a Schimbării este înaintea ta. O Viață a Șansei este înaintea ta.

Tot ce este nevoie să se intâmple pentru o schimbare în viața ta este ca tu să fii deschis  la schimbare. Lasă prevenirea. Ridică-te. Să plecăm.

Ziua de astăzi are ceva să-ți spună ce nici o altă zi nu ți-a spus înainte.

Aceasta este ceea ce înseamnă o nouă zi, pentru că nici o zi nu este o reluare. Fiecare zi este unică. Dacă crezi altfel, te înșeli.

Nu pot sublinia suficient deschiderea ta pentru schimbare. Schimbarea nu este pentru tine ca să te cenzurezi. Schimbarea este ceea ce este. Schimbarea de astăzi nu trebuie să aibă aprobarea ta. Dacă trebuia să ți-o trimiți astăzi ca și  corespondență înregistrată, împiedicai schimbarea. Prevenirea schimbării este frica. Frica este cunoscută. Schimbarea  însă este Necunoscută.

Nu te teme de schimbare. Ești un destinatar. Să fie un început bun. Așteaptă o schimbare pentru astăzi. Pășește cu dreptul inainte ca soarele să apună.

În mod natural, unele schimbări iți plac mai mult decât altele. Cu cât ești mai deschis la schimbare, cu atât mai mult inviți schimbarea să intre în Viața ta.

Este foarte posibil să fi fost obtuz la schimbare. De ce? Pentru că la fel de mult cât saluți schimbarea, dorești și asigurarea controlului. Știți, dragilor, nu vreți cu adevărat să fiți lăsați in ceea ce credeți despre  propriile dispozitive. Uneori ideile sunt rarefiate. Nu contează cât de mult iți este frică, dar clătinarea lor poate fi zdruncinătura pe care sistemul tău obosit il cere. Ai fost prea obosit pentru aventură?

Nu există nici o ședere în continuare. A sta inseamnă a accepta limitele. Dezleagă-te. Ai libertatea de a indrăzni să exiști. A fi nu inseamnă revoluționar. In Viața ta pe Pământ. Poate că ți-ai asumat mai mult decât Existența. A exista nu este ceva radical. A exista inseamnă a respira și să ințelegi “Ah, da.”

Este posibil ca să fi fugit de Plictiseală prin a te ascunde mai degrabă decât a exista. Este posibil să te fi ascuns de tine. Este ca și când ai o frică de a Fi Adevărul a Cine Ești cu Adevărat. Poate că ai fugit din Unitatea Noastră, din dorința inimii tale.

Știi, nu sunt loviturile cele de care te eschivezi. Este Iubirea lui Dumnezeu și toată Iubirea din inima ta, ca și în cazul în care ar fi o descoperire rară, ca și în cazul în care nu ai fost făcut pentru acest moment pe care l-ai pus în așteptare, fără măcar să te uiți la el. Poți fi pe automatic atunci când vine vorba de Fuga de Viață.

Ai putea crede că Viața unui marinar nu este pentru tine. Pentru cine este viața dacă nu pentru tine? Un marinar navighează pe mări. Este legat de mare. Un marinar nu navighează in mlaștină când destinul său sau al ei este in Mările Superioare.

Mările Superioare nu sunt cu siguranță teren uscat. Ele sunt pline de viață. Pe aceste Mări Superioare nu ești sigur pe cine vei găsi. Dacă vrei descoperire, Marea Superioară este pentru tine.

Nu te poți ascunde de Mările Superioare. Nu poți pretinde că nu ești un om al mării. Nu poți sta să iți fumezi pipa lângă șemineu in casa unde te-ai născut și să fii un om al mării. Ai fost născut pentru Aventura care inseamnă că ai fost născut pentru noi Orizonturi.

Nimeni nu a zis că viața – Viața ta – inseamnă să rămâi la fel cum ai fost mereu – sau așa cum Viața a părut la suprafață. Viața unui Marinar este Viața pentru Voi, Iubiții Mei.

http://heavenletters.org/the-life-of-a-sailor-is-the-life-for-you-my-hearties.html

Advertisements