Ah, Libertate!

Heavenletter #5863
December 13, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Creatorul a zis:

Abolește frica. Abolește frica de pe fața Pământului.

Oh, să te gândești ce ar fi Viața fără frică. Cât de liber ai fi. Cât de bine te vei simți. Vei respira. Vei dansa pe Pământ. Te vei invârti și răsuci. Uită-te la dansul tău! Acesta inseamnă libertate. Ai căutat libertatea chiar și când te uitai departe de ea. Poate te-ai uitat chiar surprins la libertate.

Libertate inseamnă că tu vei dansa. Chiar dacă nu ai fost in stare să dansezi inainte, vei dansa de acum. Te vei revela. Vei și cânta.

Ce binefacere este libertatea. Libertatea este Deschide-te, Sesame. Este cheia vieții tale. Viața fără libertate inseamnă o viață de subjugare. Dă-ți singur libertatea unei Vieți a Serviciului.

In frică, ești ușor valabil. Frica produce lăcomie. Lăcomia nu este libertate. Lăcomia te limitează. Lăcomia nu este datoria ta. O frică obișnuită este de a gândi că  este suficient să nu deranjezi. Lăcomia este frică. Sărăcia este frică. Nefericirea este frică.

Libertatea este rară. Da, lumea ar putea să vă invăluie în frică și să vă țină legați de gândirea lumii. Legile pot mai degrabă restricționa decât elibera, și puteți fi prins într-un vîrtej de conformitate. Ce act de echilibrare.

Cum dai tribut pentru ceea ce este norma așteptată de tine și totuși să fii liber? Tu nu vrei să incalci legile. Nu intenționezi să fii un rebel. Un rebel, ricoșează in modul altuia de viață în loc de a sa proprie.

Nimeni nu vrea să fie încătușat. Fiecare vrea propriul său mod de gândire. Cei care v-ar supune calea lor nu sunt liberi. Cel care inlănțuiește pe altul nu este liber. Uneori, singura libertate de care sunteți siguri este libertatea opresivă de a suferi.

Ce-i cu asta? Atunci când suferi, este ca și când există ceva ce nu exprimi nici pentru tine.

Tu nu trebuie să o faci. Dacă porți mărimea 10 la pantofi, este dureros să porți o mărime mai mică.

Poate ți-ai dori să mergi cu picioarele goale. Ce ți-ar plăcea să trăiești într-o lume dezlănțuită. Să alergi desculț in iarbă ar fi minunat. Și să porți mocasini ar fi grozav. O, să alergi liber.

Să iubești pe ceilalți nu inseamnă că trebuie să respecți gândirea altora, deși, bineînțeles, poți permite altora să fie liberi. Nu inseamnă că ești singurul care să fie liber.

Nu vrei să desființezi pe alții, deși tu tânjești să fii liber. Nu vrei să fii intr-o capcană.

Te întrebi uneori dacă dorești libertatea și dacă toată responsabilitatea implică acea libertatea? Într-un mod ciudat,  lanțurile care se leagă, eliberează? Hmm, poți da din umeri. Desigur, știi că ura și războiul nu eliberează. Războiul este lucrul cel mai lipsit de libertate.  Războiul rănește pe toată lumea, câștigător și invins. Viața în corp, a ta și a altora, a oricui  – este prea prețioasă pentru a fi tăiată scurt. Este o pierdere.

Ingrijitor și prizonier sunt deopotrivă ferecați.  Nimeni nu este liber in termenii lumii.

Ce inseamnă ca libertatea să fie dreptul tău inalienabil?

Preaiubiților, in Adevăr, libertatea există in iubire. Sunteți liberi să vă ridicați peste toate obstacolele. Cea mai mare libertate este de a iubi. Iubirea te eliberează. Ești responsabil să iubești. Iubește-te singur și ești liber. Iubește-i pe alții și te eliberezi din a fi legat de gândurile tale. Iubirea te eliberează, dar ai știut esența de a oferi iubire liber.

Tu afli acum cum să iubești. Eliberează-te ca să te iubești, și atunci vei iubi pe toți ceilalți, și toți ceilalți te vor urma in Vasta Iubire.

Ești Ființă. Ești Liber să Iubești și să Cânți Cântece de Iubire. Fii Iubire. Anunță Iubirea. Iubește. Iubește acum. Iubește peste măsură.

http://heavenletters.org/ah-freedom.html

Advertisements