VĂ DAȚI VOIE SĂ FIȚI IUBIRE DEPLINĂ, SĂ TRĂIȚI COMPLET COMPLET COMPLET PURITATEA IUBIRII UNEI EXISTENȚE SUPERIOARE?


Lisa Transcendence Brown

12/12/2016

Profunzime, magnific, magia tuturor lucrurilor pure …. există o IUBIRE SACRĂ, o IUBIRE DIVINĂ, care emană din ADÂNCUL vostru. Este LUMINA SUFLETULUI vostru și este complet pură. Este conectată la TOATE LUCRURILE CA UNUL și este ACEASTĂ IUBIRE pe care ați venit să o trăiți aici și să EXISTAȚI in tot ceea ce sunteți și faceți.love

Această iubire pură nu are atașamente, așteptări sau legături. Nu incearcă să impună să facă nimic, să fie intr-un anumit fel. Doar acceptă totul, recunoaște totul, ințelege totul … și există in totul.

Această puritate apare pe măsură ce vă curățați propriile distorsiuni și arată altora cine sunteți voi cu adevărat … ENERGIE … SURSĂ de LUMINĂ PURĂ … ESENȚĂ A IUBIRII PURE DIVINE …

Această puritate se INTOARCE, este ceea ce voi ați uitat să fiți, când ați devenit inconștienți, când ați căzut sub văluri și ați intrat in tărâmurile amneziei pentru a trăi experiența voastră umană de aici.

“Finalul” existenței voastre umane, semnifică inceputul UNEIA …. CEREȘTI … toată separarea ce a avut odată loc se va curăța pe deplin din corpul vostru fizic pe măsură ce Corpul vostru de Lumină Cristalină se activează continuu pentru a adapta materia fizică in care umblați și pe care o numiți corp ….. materia fizică în formă.

Acest corp este în continuă evoluție, îmbunătățire, eliberare de densitate (separare) și integrarea luminii în fiecare particulă și celulă. Oasele sunt structurile pentru întreaga voastră realitate, in dinți programele erau adânc înrădăcinate, mușchii sunt rețeaua pentru ceea ce realitățile voastre dețin, organele / glandele sunt sistemele de eliberare a substanțelor chimice în sânge care transportă / transportă date / mesaje prin intreg sistemul organismului biologic, care respiră viață și comunică inteligent in mod reciproc pe măsură ce cristalele sunt activate pentru a acționa ca un procesor de calculator …

Corpul vostru de Lumină Cristalină infuzează / fuzionează cu cel fizic. Re-codarea, configurarea, reprogramarea noilor coduri / codarea / codificările în structurile voastre celulare … sunt motivul pentru care vă aflați în modul de re-calibrare continuă. Cantitatea de lumină superioară/ galactică / cosmică a constiinței codurilor geometrice și secvențele numerice activează inteligența dincolo de cea umană limitată …

Evoluați în variantele ființelor PURE și AVANSATE ALE NOULUI PĂMÂNT și lăsați in urmă intreaga existență veche. Orice lucru care vă susține s-ar putea face prin intermediul noii existențe, dar ceea ce ele reprezintă în viața voastră va fi complet diferit față de ce erau înainte. Cele mai înalte scopuri de aici, ca un Suflet galactic nu va mai include nimic care vă limitează sau reprezintă conștiința de separare (inconștiență). Existența voastră superioară va fi liberă de toate lucrurile … inconștiente.

Umanul vostru se va agăța, va încerca să acționeze în continuare in realitățile de frică, judecată, lipsă și insuficient. Sufletul vostru este mai puternic, prin răbdare, va aștepta până când vă descărcați, dați drumul …. nu trebuie să se facă nimic …. pentru că acum aceste vibrații de pe Pământ … sunt mai puternice decât este lupta și rezistența voastră umană. Aceasta nu este o pedeapsă așa cum umanului îi place să creadă … este ÎNTOARCEREA VOASTRĂ la o EXISTENȚĂ UITATĂ si este parte din motivul pentru care sunteți chiar aici. Atunci când vă deschideți cu adevărat inima, vă deschideți cu adevărat să ACCEPTAȚI DIVINITATEA care sunteți, să simțiți Divinitate și Puritate, miracolul, măreția și PUTEREA pe care ați uitat-o …. atunci se poate întoarce totul pe deplin la voi … dar nu înainte.

Pe măsură ce fiecare se trezește, veți experimenta pe deplin vizibil licăriri sau perioade de fericire și apoi reintrați intr-o realitate dimensională unde ceea ce există in realitatea voastră nu este in aliniere cu existența voastră cea mai inaltă aici. Este alegerea voastră să STĂPÂNIȚI și să EXISTAȚI ca și Sinele voastre superioare, ca și întregul Univers din nou …. Veți VEDEA și veți REALIZA că nimeni altcineva nu face acest lucru pentru voi …..

Pe măsură ce treceți de la faza de eteric/energetic, vă ghidați după tot ce este in interiorul vostru, nu va mai trebui să intrebați pe nimeni “ce este corect” … veți avea doar de FĂCUT din respect interior, iubire interioară, ghidare interioară …

Da, aici există deja Ingeri întrupați și Sine Superioare intrupate, Ființe Galactice Intrupate. Ei sunt inaintașii care au ales primii să facă acest lucru pentru a ghida pe cei care sunt confuzi și caută o SURSĂ exterioară care este PURĂ pentru a sprijini ușurarea procesului de Ascensiune/ Descensiune/ Intrupare pentru cei care doresc să utilizeze aceste daruri aici pentru o experiență mai ușoară. Ei și-au insușit procesul și iși oferă propriile experiențe pentru a vă ghida inapoi cu o mai mare ușurință. Ei sunt mulți. Trebuie să ii căutați și apoi să decideți dacă vă sunt benefici și vă oferă valoare vouă și călătoriei voastre aici.

Acum, acest proces nu se va conforma la nimic din ceea ce ați experimentat vreodată în această încarnare fizică. Acesta vă va împinge dincolo de toate limitele voastre umane, până când vă veți da seama cum să vă ajutați singuri ca ființă superioară. Acesta vă va provoca umanul în mod continuu, până când se dizolvă și fuzionează în alte aspecte ale voastre, pe măsură ce fuzionați și îmbinați fiecare aspect al sinelui superior în forma corpului vostru fizic.

Decodificările fiecărui aspect configurează ADNul/ codurile Genetice pentru a se potrivi cu acel aspect , și voi aveți aspecte nelimitate, iar corpul vostru muncește din greu. Mai presus de toate, respectați-vă corpul. Este inteligent și vă poartă conștiința. Vă va spune ceea ce aveți nevoie să faceți. Veți face Uniunea cu el. Fiecare aspect al sinelui-superior pe care il activați va lucra cu corpul vostru fizic pentru a transforma materia fizică in Cristale așa că voi puteți deține Conștiința Christică/ Conștiința lui Dumnezeu/ Conștiința Galactică in interiorul vostru … tot timpul …

De multe ori este nevoie de ani pentru a intrupa un aspect, apoi luni, apoi este doar o chestiune de ore odată ce Corpul vostru de Lumină Cristalină este complet și lucrează … online. Corpul uman va trece apoi continuu in modul offline pentru ca acest proces de acceptare și recalibrare să aibă loc. Cu cât incercați mai mult să interiorizați frica, cu atât va fi mai greu. Respectați acest proces pivotal. Va fi mult mai ușor pentru voi.

Există două moduri de a face această călătorie. Prin expunerea la SURSA de IUBIRE PURĂ și LUMINĂ și folosind cunoștințele pe care FIINȚELE de LUMINĂ intrupate le aduc și le impărtășesc cu toți sau prin experiența fizică actuală, și făcând-o singuri ( adesea este perceput ca pierdere). Unul este Drumul Divinului Feminin iar celălalt este cel masculin. (observați că nu am spus divin masculin). Expuși la Lumina Divină vă veți trezi la frumusețe, magnific prin A SIMȚI și A EXPERIMENTA COMPLET … deși in cazul in care există incăpățânare și rezistență , atunci EXPERIENȚA unei FORȚE mai PUTERNICE este necesară pentru a deschide inima, pentru că umanul este dur, cu multe convingeri limitate și CERE ceva mai puternic pentru a le sparge/ a trece prin ele. Acum, se poate experimenta iubirea și deschide sau se poate rezista/ lupta și să fie deschis. Este alegerea fiecăruia prin experiențele umane alese ca să se intoarcă din nou la conștiința deplină.

Pentru cei care aleg efectiv TREZIREA prin EXPUNEREA LA LUMINA PURA, prin prezența ei și folosind CUNOȘTINȚELE disponibile pentru a vă ajuta … va fi mai mult o plimbare “mai ușoară”. Există anumite lucruri care TREBUIE SĂ FIE EXPERIMENTATE pentru ca fiecare să înțeleagă. Tipul de experiență, poate fi una a frumuseții sau una percepută ca o devastare. Este un lucru determinat intotdeauna de rezistență sau deschidere.
AICI există deja FIINȚE de LUMINĂ INTRUPATE … Puteți să ne recunoașteți?
Acum, după mai mulți ani liniari umani de muncă intensă și intenționată a conștiinței superioare, activând fiecare aspect, fiind deplin în fiecare moment al fiecărei zile, fiecare FIINȚĂ de LUMINĂ se mută în CONSTIINȚA AVATAR și in faza de intrupare a suprasufletului. Acesta este un proces lung (pentru mine a fost tot anul 2016 și luna aceasta trece printr-o fază de finalizare). Acesta se intâmplă in cazul in care s-a “atins” abilitatea de a obține TOATE ASPECTELE in fizic și STĂPÂNIȚI TOTUL, curățați toate distorsiunile și funcționați ca UN SUFLET PUR COMPLET. Suprasufletul este imbinarea tuturor aspectelor intoarse la forma fizică aici. Conștiința Avatar cu “darurile” (cum le-ar numi omenescul), daruri care pentru noi sunt abilitățile noastre naturale recăpătate. Da, ele sunt un dar și noi recunoaștem darul in tot. Ne folosim aici darurile in multe feluri pentru toată UMANITATEA.

galactic

Acum, acolo unde fiecare devine confuz de-a lungul drumului, este modul in care multi-dimensionalitatea funcționează. Noi existăm in toate dimensiunile in mod simultan, deși noi incă suntem in cea fizică. Mentalitățile vechi despre “cum se presupune a fi acest lucru”, sunt și ele distorsiuni. Fiecare va trece prin orice lipsă care incă există in interior până in momentul ancorării și integrării existenței conștiinței superioare. Nimic nu este “așa cum v-ați gândit că era”. Este necesară o completă re-educare a orice “credem că știm” pentru a se ințelege “cum este de fapt și cum este adevărat”.

Aceasta este FAZA de APLICARE … acolo unde fiecare trebuie să aplice conștiința superioară la cea fizică. Materia fizică va continua să ia noi forme. Totul din vechiul inconștient se va dizolva (și materia fizică) și se va re-construi/ re-apărea intr-o nouă formă fizică atunci când cea mai inaltă existență a fost atinsă in tot. Când corpul fizic al fiecăruia DEȚINE CODURILE și noua modalitate a CONȘTIINȚEI SUPERIOARE … aceasta este ceea ce activează noua materie fizică pentru a lua formă.
Fiecare vibrează într-o realitate cu totul nouă iar materia fizică care vibrează la acea nouă frecvență se materializează aici pentru o experiență fizică.

Trăim acum într-un timp fără precedent (REALITĂȚI VIBRAȚIONALE). Aceste alinieri ale Porților SUFLETULUI sunt impresionante.

Fiecare trece printr-o revizuire completă și re-improvizare a unei existențe. Acestea sunt procese continue, care se accelerează și se amplifică in mod substanțial și continuu pe măsură ce se deplasează și Gaia intr-o rezonanță vibrațională substanțială și continuă. Structura Cristalină a Pământului se incarcă cu tot mai multă putere, mai multă lumină, iar pe măsură ce Cristalele și Porțile Stelare se activează, mișcarea fizică apare din interiorul ei și al nostru. Se realiniază Porțile Stelare Galactice și codurile Codurile de apelare ale Gaiei. Se scutură și se restructurează fără intrerupere pentru a recalibra și elibera densitatea fizică. Imbinarea tuturor dimensiunilor și liniile temporale superioare din lumea fizică, atmosfera și formele interioare cristaline și mai multă plasmă pe măsură ce noi evoluăm dincolo de ințelegerea umană și INAPOI … asta este INTOARCEREA.

Vă iubesc. Fiți pregătiți. Deschideți-vă și acceptați. Portalul s-a deschis și se arată a fi FOARTE PUTERNIC pentru noi toți.

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements