Ascensiunea Sufletului: Maturitate Emoțională și Mentală

de Ființele Albe Celeste

Transmis prin Natalie Glasson  
2 Decembrie 2016
Original Source: Sacred School of OmNa

Noi suntem Ființele Albe Celeste, numite astfel datorită luminii albe pure celeste pe care o emanăm din centrul ființei și din sursa noastră. Noi am supravegheat și sprijinit ascensiunea Pământului și a umanității incă de la crearea ei. Noi adăugăm energia noastră la fiecare tranziție care are loc pe Pământ și în cadrul fiecărui suflet. Scopul nostru este de a crea și de a reactiva vibrația și perspectiva fericirii în cadrul fiecărui suflet. Atunci când vibrația fericirii se manifestă, fără un motiv exterior, din adâncul ființei voastre, simbolizează amintirea conexiunii voastre și uniunea constantă cu Creatorul. Fericirea este o stare dincolo de iubire, este energia creată și experimentată când vă recunoașteți ca și o intrupare a iubirii pure a Creatorului. Scopul nostru este de a sprijini realinierea voastră cu Creatorul prin trezirea amintirii Creatorului.

univers2

Cereți Vindecare

În acest timp, al ascensiunii curente pe Pământ există nevoia de a cere o descărcare de lumină pentru vindecare în întreaga ființă și realitate, cât de des puteți.  Are loc o tranziție puternică, care necesită volume mari de energii susținătoare de vindecare. Sufletul vostru fuzionează, sintetizează și este întrupat tot mai deplin la un nivel fizic. Necesită energie suplimentară de vindecare pentru a sprijini sinteza cu ființa voastră fizică și cu personalitatea. Corpul vostru, personalitatea și corpul auric necesită asistență pentru a se asigura că toate aspectele sufletului vostru sunt intrupate cu succes, cu ușurință și perfecțiune. Uneori, atunci când un aspect mai inalt se absoarbe mai deplin în realitatea fizică unele aspecte ale ființei voastre pot respinge energia, deoarece acestea nu sunt pe deplin aliniate cu noile energii de ancorare. Se intâmplă atunci când trauma poate avea loc în minte, corp sau in emoții. Cu energia de vindecare suplimentară toate aspectele ființei voastre vor fi pregătite și aliniate cu adevărul și noile vibrații ale voastre care doresc să fie încorporate. Noi, Ființele Albe Celeste dorim să vă oferim energiile noastre de vindecare pentru a sprijini tranziția actuală care se desfășoară în ființa voastră.

‘Ființe Albe Celeste, vă chem energiile de vindecare pure și puternice, lumina și conștiința pentru a se descărca  in toate aspectele mele. Fie ca energia voastră să susțină intreaga mea ființă in aliniere cu noul aspect al sufletului răsărit in interiorul ființei mele. Vă rugăm să dizolvați toate formele de respingere sau orice altceva care ar putea impiedica sinteza sufletului meu cu intreaga mea ființă acum. Mulțumesc.’

Scopul Sufletului Intrupat Acum

Procesul de ascensiune pe care il experimentați acum are un scop in a dezvolta maturitatea voastră spirituală in corpul vostru mental și emoțional. Sufletul vostru este absorbit in mod specific de aceste două aspecte ale voastre și de existența pe Pământ pentru a vă incuraja să credeți și să  simțiți din divinitatea voastră. Dacă procesul de gândire se naște din adevărul sufletului și sentimentele se nasc din compasiunea sufletului vostru atunci va fi mai ușor pentru voi de a acționa, reacționa, experimenta și crea dintr-un spațiu al iubirii, din adevărul Creatorului. Sufletul vostru vă susține in accesarea și unificarea voastră cu o conștiință superioară, pură și adevărată. Cu sprijinul sufletului vostru aceste tranziții pot apărea subtil și totuși veți observa o pace profundă, iubire și bucurie apărând și radiind din fiecare aspect al ființei voastre. Acest lucru se va datora corpurilor voastre aliniate cu vindecarea, intruparea și expresia iubirii sufletului vostru. Noua ințelepciune se poate ancora in conștiința din sufletul vostru deși acesta nu este scopul original al acestei tranziții in ascensiune. Scopul este de a câștiga ințelegere, iubire, compasiune, și libertate in corpurile voastre emoțional și mental, și prin urmare in sentimente și gânduri.

De ce este Necesară Maturitatea Emoțională și Mentală

Mulți oameni de pe pământ accesează  acum volume mai mari de lumină, înțelepciune, conștiință și iluminare. Ele realizează inițieri spirituale la viteză mare datorită devotamentului si dedicării lor de a se confrunta cu unirea cu Creatorul. Trezirea constantă a vibrațiilor Pământului intensifică de asemenea  viteza la care mulți oameni au acces la diferite niveluri de dimensiuni de lumină, ascensiune și iluminare. Chiar și cu lumina pulsând prin ființa lor, unii oameni incă au de stăpânit  lecțiile pe care corpurile mental și emoțional le aduc in continuare. Fiecare tranziție și nivel de ascensiune accesat,  în primul rând sintetizează cu sufletul și corpul spiritual, apoi aceleași energii sau înțelegere trebuie să fuzioneze cu corpul mental, corpul emoțional si corpul fizic, pentru a avea loc finalizarea unei tranziții și să fie fixată etern in realitatea voastră fizică și in conștiință.

Există o nevoie pentru a descărca și a crea aceeași maturitate spirituală care este obținută și amintită în corpul spiritual și  în corpurile emoțional și mental, altfel există o lipsă de finalizare a fiecărui nivel de ascensiune. Puteți recunoaște o lipsă de maturitate spirituală, de conștientizare și de înțelegere în corpurile emoționale și mentale ale celor din jurul vostru. Puteți recunoaște că unii oameni spun adevăruri spirituale și ințelepciune și totuși acționează cu negativitate la alții, cu blamare, judecare sau frică.  Alții pot incorpora vibrații puternice și frumoase ale iubirii in meditație și totuși permit in mod constant ca emoțiile lor să fie declanșate de lumea exterioară.

Ei experimentează sentimente de nesiguranță, furie, supărare, tristețe, care îi face să se balanseze între iubire și traume emoționale. Puteți recunoaște că unii oameni radiază așa de multă generozitate și acționează ca și un pur exemplu de bunătate față de alții și totuși ei sunt hărțuiți in interior  de gânduri și emoții, crezând că ei nu sunt valoroși pentru a primi aceleași lucruri pentru ei. Este firesc ca atunci când vă îmbarcați pe calea ascensiunii voastre să vă balansați de la limitarea de gândire și simțire la o gândire și simțire expansivă. De multe ori este mai dificil de a recunoaște domeniile de lipsă de maturitate spirituală în cadrul propriilor emoții și gânduri. O lipsă de maturitate spirituală in cadrul emoțiilor voastre și a gândurilor inseamnă că ele nu sunt complet aliniate cu adevărul și iubirea sufletului vostru.

universO lipsă de maturitate spirituală în interiorul emoțiilor și gândurilor poate simboliza că există modele distructive sau de limitare în cadrul acestor două corpuri care nu au fost încă abordate, vindecate și eliberate. Când noi, Ființele Albe Celeste,  vorbim de o lipsă de maturitate spirituală in corpurile emoțional și mental, aceasta nu este o judecată, noi pur și simplu dorim să impărtășim că vindecarea rănilor și eliberarea obiceiurilor mentale negative este o parte a procesului de ascensiune. In timp ce incă mențineți răni emoționale și gânduri negative nu veți fi capabili de a experimenta unificarea cu Creatorul, ascensiunea voastră va fi impiedicată in multe feluri. Claritatea emoțională și mentală vă permite să vă predați mult mai deplin permițând intregii voastre ființe să absoarbă și să intrupeze toate vibrațiile inalte ale luminii pe care o accesați.

Ne dăm seama că s-ar putea să simțiți că există numeroase răni și obiceiuri negative, in interiorul corpului vostru emoțional precum și gânduri negative in corpul vostru mental. S-ar putea să simțiți că pentru a aduce vindecare tuturor este o sarcină imposibilă.  Acest lucru poate fi o provocare mai ales atunci când vă dați seama că  cel mai frecvent sunteți inconștient de cele mai multe blocaje și limitări pe care le-ați creat în corpul vostru mental și emoțional. Ascensiunea curentă a tranziției și sintezei ale aspectelor superioare ale sufletului imbinat cu intreaga ființă, in special personalitatea voastră  deține răspunsul și vă poate sprijini foarte mult in această căutare de maturitate spirituală. Personalitatea voastră este compusă din gânduri, credințe, obiceiuri, perspective, subconștient, puncte de vedere, sentimente, emoții, răni, mintea conștientă și suflet. Corpurile voastre emoțional și mental joacă un rol-cheie. Atunci când permiteți aspectului mai inalt și conștiinței superioare a sufletului vostru să fuzioneze cu personalitatea voastră , energia de vindecare a sufletului vostru, ințelepciunea, adevărul și cunoașterea divină vor influența aceste două corpuri care creează balanță, ințelegere, inspirație divină și o nouă perspectivă. Aceasta inseamnă că sufletul vostru este pregătit să sprijine dezvoltarea spirituală  a minții, și a emoțiilor astfel incât să puteți lăsa in urmă iluzii, frici, și limitări pentru a accepta și experimenta adevăr, iubire, fericire și putere.

Sinteza Sufletului Vostru cu Corpurile Voastre Emoționale și Mentale

‘Sufletul meu preaiubit, te invit acum să fuzionezi energia ta, lumina și conștiința cu intreaga mea ființă, in special personalitatea mea, corpurile emoțional și mental. Te rog vindecă toate rănile mentale și emoționale, limitările, obiceiurile, fricile, tiparele negative și perspectivele pe care le dețin. Te rog să entuziasmezi mintea și emoțiile mele cu iubirea ta, ințelepciunea, claritatea și intuiția astfel incât corpurile mele mental și emoțional să poată atinge maturitatea spirituală, fiind aliniate cu ascensiunea corpului meu spiritual și sufletul. Ajută-mă să recunosc obiceiurile și perspectivele din mintea mea și emoțiile care au nevoie să fie vindecate și eliberate, astfel incât să pot experimenta unirea cu Creatorul manifestată ca o fericire pură in intreaga mea ființă. Ființe Albe Celeste vă rog să mă asistați și să supravegheați acest proces. Mulțumesc.

Cum să obținem Maturitatea Spirituală

Puteți obține maturitatea emoțională și mentală prin observarea gândurilor și sentimentelor pe care le creați și le experimentați în fiecare zi. Recunoașteți că sentimentele și gândurile voastre nu sunt întâmplătoare și, în cele mai multe cazuri, nu se activează din cauza influențelor sau experiențelor exterioare. Adesea, ele sunt repetitive. Când observați sentimentele și gândurile voastre de zi cu zi voi recunoașteți tipare, cicluri și obișnuințe. Acestea pot reapărea atât de mult incât devin  plictisitoare, obositoare și monotone de observat. Acest lucru se intâmplă când iubirea și compasiunea inimii și sufletul sunt necesare datorită conștiinței superioare că iubirea și compasiunea se manifestă in interiorul ființei voastre. Atunci veți fi capabil să accesați opiniile și indrumările necesare pentru a crea vindecarea necesară.

Când recunoașteți un aspect al minții voastre sau emoții doriți să vindecați:

  • Intâi activați iubirea și compasiunea din inima voastră radiind aceste pure vibrații in intreaga voastră ființă.
  • Focusați-vă pe emoția sau gândul pe care doriți să il vindecați și imaginați-vă că vă plasați in chakra inimii unde se absoarbe toată iubirea necesară pentru vindecare și eliberare.
  • Apoi permiteți să fiți ghidați sau contemplați acțiunea cerută pentru promovarea vindecării și eliberării acestui gând sau emoție, din punct de vedere fizic. Acest lucru va permite stabilizarea vindecării la nivelul fizic al ființei voastre precum și eliberarea eternă a energiei.

De exemplu, în cazul în care modelul este de a fi nedemn, creați o acțiune care vă permite să vă onorați că sunteți demni. Dacă rana este de la o relație veche creați un pas care vă permite să eliberați complet relația.

Atunci când vă pemiteți in realitatea voastră să vă concentrați pe emoțiile și gândurile voastre realizând că ele sunt o parte esențială a procesului de ascensiune atunci vă veți permite să vă acordați cu conștiința superioară, luminată și sacră a sufletului vostru. Veți accesa o nouă perspectivă a voastră, a altora, realitatea și lumea care ar putea fi dincolo de imaginația voastră in acest moment. O perspectivă care susține și vă ajută in a deveni adevărata intrupare a iubirii.

Cu iubire eternă și fericire,

Ființele Albe Celeste

https://www.omna.org

Advertisements