Eu Sunt Conștiința IUBIRII

Djwhal Khul and Sai Baba
Transmis prin Natalie Glasson

Noi ne conectăm acum cu energiile voastre mai degrabă de la cea mai pură sursă a iubirii mai inaltei și mai vastei existențe a noastre, decât din forma noastră de Maestru Ascensionat sau Avatar. Ne conectăm cu voi din energia centrală a esenței și adevărului nostru; conștiința și energia iubirii noastre. Este important ca să fie înțeles acest lucru deoarece energia și adevărul pe care le împărtășim cu voi sunt libere de atașamentele la orice formă sau caracteristici ale realității, este o simplă energie, care se extinde mult mai pur din sufletul Creatorului. Noi folosim numele sinelor noastre extinse ca și ghid pentru conexiunea voastră cu noi. Cu mare unitate intre conștiința noastră, energie și creațiile gândului, aducem cu cel mai mare respect și reverență ceea ce vă comunicăm. Ințelegem că noi nu vă luminăm sufletul dar vă aducem aminte de bogăția magiei și cunoașterii așa cum ea există și voi o dețineți.

Când vorbim despre conștiința iubirii ne referim la iubirea care este pură în sufletul Creatorului, este prezentă sub toate formele și este conștientă de sine ca iubire in multe feluri; o iubire care este atentă, activ receptivă, energică și veșnic prezentă. Iubirea Creatorului poate fi văzută, exprimată, trăită și simțită. In multe feluri, conștiința iubirii sau vibrația iubirii există din abundență în jurul și în interiorul tuturor. Aceasta poate fi experimentată intens în sufletul Creatorului și universul Creator expansiv, dar iubirea atentă a Creatorului este prezentă chiar și în vibrația energiei fizice a Pământului; este nevoie de o simplă realizare sau armonizare cu această energie.

Poate fi dificil de a descrie energia iubirii din sufletul Creatorului către alt suflet, este ca si cum ați descrie o persoană pe care nu ați văzut-o niciodată, dar i-ați simțit atingerea pe brațul vostru. Chiar și atunci  explicarea atingerii intr-un sens logic, poate fi imposibilă pentru a ințelege și a fi capabili să vă raportați la ea. Este același lucru și atunci când încercăm să descifrăm și să descriem iubirea Creatorului. Putem folosi substantive cum ar fi fericire, bucurie, securitate sau armonie, dar nu putem să indicăm nivelul sau volumul acestor energii pe care le simțim.

constiinta

Este important a se înțelege că iubirea Creatorului este tot ceea ce ne imaginăm că este și mult mai mult, atunci când gândim cu o minte care întruchipează iubirea. Din nou, folosim cuvântul iubire să descriem o stare a minții atunci când mintea chiar și in mai multe stadii ale creșterii noastre continue, nu poate ințelege cu adevărat energia iubirii și atenția Creatorului. Când începem să descifrăm energia iubirii Creatorului ne putem simți confuzi întrebând dacă și când deținem iubirea Creatorului sau dacă intrăm într-o realitate a iluziei. Noi credem că este esențial să se descopere semnificația iubirii Creatorului pentru voi, in ce mod se simte, în ce mod  vă influențează ființa și in ce mod ar putea fi exprimată pentru alții, prin urmare, permițându-vă să existați ca și conștiința iubirii sau vibrația Creatorului. Modul de a realiza această experiență de unitate cu iubirea Creatorului are loc prin procesul de acceptare, despre care noi credem că este cea mai minunată cheie pentru orice, atunci când dorim să progresăm spiritual. Când vorbim de acceptare ne referim mai repede la o acceptare a sinelui vostru Creator decât la o acceptare a sinelui vostru fizic inferior care duce la lene sau stagnare, după cum pasiunea și dorința nu sunt evidente când unii acceptă că viața lor fizică este tot ceea ce este disponibil pentru ei. Este esențial să se sublinieze faptul că trebuie să se accepte sinele cu privire la toate formele de energie și de înțelegere, pentru că acceptarea permite realizarea, și, prin urmare, permite în continuare dezvăluirea adevărului.

Prin acceptarea și deschiderea către iubirea Creatorului noi putem realiza propria conexiune unică, expresia și vibrația conștiinței iubirii Creatorului. In timpul acestui proces de realizare și de intrupare, suntem capabili să lăsăm să cadă straturile de frică și iluzie pentru a realiza propriul nostru adevăr, care este iubirea pe care o deținem. Acesta este și scopul final și călătoria spre unitatea cu sufletul Creatorului. Atunci când oamenii vorbesc despre exprimarea adevărului și adoptarea scopului lor divin pe Pământ, ei se referă la întruparea sacră și exprimarea vibrației iubirii pe care o dețin.

Energia iubirii Creatorului este atât de rapidă și de expansivă, fiecare suflet de pe Pământ și din planurile interioare se vor conecta cu iubirea Creatorului in moduri diferite și se unesc in diverse vibrații deoarece calea fiecărei persoane este unică. Noi, din planurile interioare privim cu venerație pentru că vedem multe manifestări și expresii ale iubirii, cunoașteri numeroase și conștiința iubirii.

Acestea vor deveni treptat o constiință a iubirii, dar ne referim cu drag la Pământ ca la un loc de joacă pentru iubirea Creatorului; acesta este un loc unde se poate experimenta sau exprima creativ adevărul sau iubirea in diverse moduri. Prin urmare, se descoperă legătura lor unică și exprimarea energiilor Creatorului. Prin  existența voastră pe Pământ realizați calea pe care doriți să o urmați atunci când părăsiți Pământul și intrați în planurile interioare. Cu această realizare că in viața voastră totul are un sens și un scop, vă aliniați mai deplin cu sufletul Creatorului și creați ascensiunea voastră la sufletul acestuia.

Fiecare suflet de pe Pământ are conștiința iubirii; aceasta este călătoria de acum, este explorarea și existența ca iubire. Cu acceptare și onoare, trebuie să respectăm iubirea care se revarsă din toate sufletele de pe Pământ și din planurile interioare, văzând-o intr-adevăr ca și adevărul magnific creator sau iubirea Creatorului.

Dați-ne voie să vă ajutăm in a incepe, reafirma sau consolida alinierea cu iubirea Creatorului, în scopul de a încuraja călătoria divină a iubirii voastre pe Pământ.

Vă cerem să aveți o stare de pace, să  lăsați mintea să creeze sau să vă amintească de un loc care deține energia liniștii. Permiteți-vă să simțiți o legătură cu acest loc și energia lui și apoi lăsați să curgă viziunea mai departe lăsând in urmă doar o stare de serenitate.

Permiteți-vă să vă spuneți cu voce tare, cu curaj și cu pasiune:

Din adevărul iubirii din interiorul ființei mele, mă rog să fiu aliniat ca unul cu adevărul iubirii din sufletul Creatorului. 

iubire

 Supravegheat de sufletul meu, cer ca fiecare aspect al corpului meu fizic și corpurile de energie să se deschidă acum în acceptare și respect față de conștiința iubirii Creatorului. Las energia iubirii să curgă  din abundență prin ființa mea, las energia iubirii să se activeze din ființa mea scăldând realitatea mea și Pământul într-o iubire, care este puritatea insăși. Acum mă scald în iubirea Creatorului,  încep propria mea călătorie și realizarea adevărului iubirii. 

Eu sunt conștiința iubirii.

 

Luați loc și permiteți-vă să trăiți in modul vostru propriu special. Prin experiența iubirii veți câștiga conștientizarea și ințelegerea iubirii, deci acceptați conștiința iubirii in toate aspectele ființei voastre și realitatea de pe Pământ. Lăsați iubirea să fie adevărul vostru tot timpul, lăsați iubirea să fie realitatea voastră.
Iubirea este adevărul meu, iubirea este realitatea  mea.

Master Djwhal Khul and Avatar Sai Baba

https://www.omna.org

Advertisements