Iubire Care Durează doar Puțin

Heavenletter #5866
Published on: Decembrie 16, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Te iubesc și tu te cerți cu cei care te iubesc. Iubirea devine acrimonie. Iubirea devine acidă. Iubirea este acoperită cu agitație și fulgere. Iubirea a fost irosită.

Declară pace. Mergi mai departe. Lasă in  trecut micimea. Intoarce-te la Măreție.

Te iubesc, și apoi tu o anulezi ca și cum iubirea era o bobină, iar tu te relaxezi cu mâinile in sân, ca și in cazul in care derularea iubirii era mai importantă decât Prezența Iubirii. De câte ori ai subminat iubirea din inima ta? Este ca și cum protestezi impotriva iubirii. In câte feluri și de câte ori o ființă umană aruncă iubirea departe și o transformă in supărare, frustrare, și in refuzul de a iubi?

De ce practici negativitate în Domeniul Iubirii?  De ce transformi Lumina in intuneric?

S-ar putea spune că nu poți ajuta.

Fii umil și dă valoare iubirii. Cunoaște iubirea. Conștientizează Iubirea în inima ta.

Nu cred că iubirea ta este slabă. Sporește iubirea ta. Aprinde iubirea și nu disensiunile.

Unimea există. Trebuie să te bat la cap pentru a opri asta?

De câte ori ai lovit iubirea? Iți spui singur că Iubirea nu poate dura și că nu trebuie să te superi pe iubirea ta, deși, te intrebi singur  câte interludii de iubire poți strica intr-o singură viață?

Iți spui singur că dacă trebuie să te separi de iubire, atunci te separi amiabil. Ce bun poate face iubirea decât să se transforme in praf?

Te-ai obișnuit să crezi că ai avut tot timpul din lume când chiar acum iubirea este ocazia ta de a iubi. Iubirea nu trebuia să fie transformată in bucăți, dar a fost.

Ce micime ar cancela iubirea?

Tu și cu un iubit v-ați sărutat de salut, iar acum agonizezi în Disocierea iubirii pe care ai deținut-o sau ai avut-o? Adânc în inima ta, te întrebi dacă ai iubit vreodată. A fost ceea ce ai crezut despre iubire că era numai tăinuire?

Iubirea nu poate fi inutilă. Cum se poate ca ceea ce părea frumos să nu rămână frumos?

Ai o problemă cu iubirea. Tu o vrei și in același timp nu o dorești. Vrei să fii indrăgostit, deși poate in același timp nu vrei. Vrei să fii indrăgostit, deși nu vrei să fii consemnat să iubești, ca și cum iubirea nedistrusă este mai  romantică și mai puternică.

Te uiți în jur și vezi că unii oameni iubesc cu adevărat. Este intâmplător acest lucru, sau alte persoane știu ce tu nu știi?

Oferi serviciu nesincer iubirii, dar este posibil să nu te simți liber in iubire. Vezi cătușele care leagă. Te cerți mult cu tine. Intotdeauna te cerți cu tine.

Bine, ți-ai fost pretinsă iubirea pentru tine, sau pretinzi disensiunea? Când ți-ai vândut o datorie de bunuri? Anterior soarele părea să strălucească. Acum te zbați in ape tulburi.

Eu înțeleg că pentru tine nu părea că ai avut o șansă. Ai iubit când ai făcut-o, iar apoi soarele a apus. Soarele apune prea devreme.

Poate iubirea devenită acră să fi fost vreodată adevărată? Poate că ai știut doar  cum să te copilărești. Te-ar plăcea să existe o semnificație mare, chiar și în jurul valorii de eșec.

Ai fi fost intotdeauna indrăgostit dacă ai fi știut cum. Poate că ceea ce poți face cel mai bine este să ai momente de iubire. Altfel, ai eșuat in iubire, și simți acest lucru profund.

Este ca și cum ceva in tine a vrut să scape de dragoste. S-ar putea să ai o mai mare credință într-o iubire pe termen scurt decât în iubire veșnică.

Te intrebi uneori dacă iubirea este o chestiune de noroc, și norocul tău nu a fost destul de bun.

Tu nu vrei să falsifici iubirea de durată. Nu știi cum, și nu vrei să știi.

Iți faci griji că iți lipsește o genă de dragoste, așa cum a fost. S-ar putea să ajungi la concluzia că nu ai iubit niciodată. N-ai știut cum. Ai căutat iubirea și nu ai putut-o gestiona. Acum vezi că ai fost sortit de la inceput. Iubirea nu a fost doar pentru tine.

Poate ți-ai fi cruțat durerea ta și a altora dacă ai fi știut acest lucru inainte de vreme, nu? Nu ai speculat vreodată nu că nu erai lipsit de iubire, dar de asemenea că ești incapabil de Iubire Adevărată așa cum este cunoscută in lume.dorești să fi cunoscut iubirea eternă. Dorești iubirea care a stat, nu cea care vine și pleacă.

http://heavenletters.org/ro-todays-heavenletter.htm

Advertisements