Unul pentru Toți, și Toți pentru Unul – Aceasta este Bucuria

Heavenletter #5867
17 December 2016 

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said: 

Atunci când, în loc de senzație de ușurință în inima ta, simți greutate, aici este ceea ce trebuie făcut:

Doar fii cu Mine. Tu nu ești sub obligația Mea. Relația noastră nu trebuie să fie despre ceea ce faci pentru mine. Cu un efort sau fără, servești. Cel care zâmbește servește.

Știu că ești devotat. Tot ce trebuie să faci este să fii. Te scuz de efort. Scuz pe toată lumea de efort. Efortul nu este ceea ce iubirea Mea ia. Este nevoie de bucurie. Tu meriți bucurie. Fii vesel. Aceasta este ceea ce vreau cu adevărat de la tine. Voința mea este să simți bucurie în viață. Misiunea ta este bucuria și mulțumirea. Bucuria de la tine spre lume. Pornește în inima ta comutatorul care cântă. Vino, eu cânt cu voi, vocile noastre se împletesc.

Bucurie, Bucurie pentru tine, Bucuria lui Dumnezeu. Bucurie lumii. Să adăugăm bule la bucuria ta. Să suflăm mereu bule de bucurie.  Bine, acum zâmbești. Dacă nu simți bucurie, zâmbește întâi, și bucuria va veni. Acum te sărut pe frunte, oferindu-ți pace. Pacea și bucuria sunt companioni. Fiți în pace, preaiubiții mei fii și fiice.

Nu trebuie să faci penitență. Acest lucru nu este în interesul tău și nu este nici in al Meu. Bucuria este în interesul nostru cel mai bun. Tu nu imi ești dator. Nu ai nici o datorie de plătit. Dacă nu îmi datorezi nimic, este bucuria ta. Bucuria ta este ceea ce eu iți cer.

Prin aceasta știi că nu înseamnă că trebuie să fii frivol sau să fii sufletul petrecerii. Există mai multe tipuri de bucurie. Găsește-ți bucuria ta. Fii vesel. Permiteți o inimă enorm de mare. Nu mai increți inima cu seriozitate copleșitoare.

Lasă viața pe Pământ să fie splendidă.

Dă-i drumul solemnității. Este posibil să fi fost o înclinație supradezvoltată pentru a merge mai degrabă greoi, decât de a dansa.

Consideră că viața este menită să fie un Mare Bal căruia ii dai atenție, și iți place să dansezi. In mintea ta te imaginezi dansând.  Ești ușor, lucru care este același cu a spune că te bucuri.

Plăcerea vieții pe Pământ este un mare dar al Meu.

Aceasta este ceea ce vreau de la tine. Nici un sacrificiu. Aiurea,  sacrificiu. Nu ți-am dat viață, ca să o sacrifci. Nu este nimic sacru in sacrificare. Oh, nu, nu mucenicie pentru copiii Mei. Martiriul nu este bucurie. Nu imi oferă nici o bucurie să te văd că accepți suferința. Absolut deloc.

Dacă cineva aleargă în fața unei mașini, în scopul de a salva Viața unui Copil, aceasta este ceea ce persoana vrea sa faca. Nu există nici un gând necesar. Nu există nici o decizie de luat.  O decizie nu este construită. O decizie este luată in fracțiune de secundă. Este posibil ca decizia să fi fost  făcută înainte de a veni pe Pământ. Nu are importanță când sau de ce. Decizia a fost luată, iar decizia a fost rapidă.

Vreau să spun că nu a existat nici un concurs. De fapt, nu a existat nici o decizie de luat. Acest lucru a fost viața trăită pe țopăite, ca să spunem așa. Dacă ar fi fost o alegere, alegerea era bucuria. Nu a existat nici un decalaj de gândire. Nu a existat nici un gând, cum ar fi: “Mă sacrific”. Timpul nu a existat. Moartea nu a existat. In aceste momente, timpul nu este arătat pe monitor. Totul este oprit pe monitor cu excepția Iubirii.

Acum, eu nu mă intimidez că ești ieșit pentru a salva un copil de a fi lovit de o mașină. Eu iți sugerez ca tu să fii Unul cu Viața.

Iubirea folosește pentru Angrenajele Vieții. Fii suplu în viață. Iubești și trăiești viața. Viața este pentru tine, deși in același timp, viața ta nu este sacrificiu nici nu este pentru a fi singur. Ideea că viața iți aparține  este adevărat, deși adevărat numai in sensul că ești responsabil pentru ea.

Nu te sacrifica, și nici nu  trăi egoismul. Viața pe Pământ este un parteneriat. Cei trei mușchetari au avut dreptate. Toți pentru Unul și Unul pentru Toți. Aceasta este bucuria.

http://heavenletters.org/one-for-all-and-all-for-one-this-is-joy.html

Advertisements