Portalul 12/12: Extrema extremelor …

Portalul 12/12: Extrema extremelor pe măsură ce Influxul de Divin Masculin Continuă să “Se Agite Puternic” și Activează Mintea Conștientă, Integritatea interioară, Puterea Interioară, Responsabilitatea Interioară, Dualitatea Interioară & Mai Mult …

Lisa Transcendence Brown
12/17/2016

Acest proces de evoluție este unul deosebit de mare și cu cât Noi incorporăm mai mult toate aspectele Sufletului nostru superior, cu atât fizicul devine mai ușor. Noi nu mai participăm, permitem sau invocăm nimic inconștient. În momentul în care acest lucru apare, știm cum să ne ocupăm de el în mod adecvat (și de cât de multă “forță” este nevoie pentru a acționa energic pentru fiecare energie/ aspect care apare). Acest lucru se intâmplă în cazul în care sunt necesare Masculinul Divin si Femininul Divin, și este necesară balanța interioară. Orice dezechilibru va activa distorsiuni / programe vechi să plece pentru purificarea / curățarea corpurilor emoțional / fizic / mental și în mod simultan realitatea fizică…

Mulți au lucrat ani de zile pentru a susține energiile Divinului Feminin, re-nașterea copilului lor interior ca să trăiască în fericire și in magie (să se mute în “faza de creștere” și “fază de plecare”). “Aspectele mai tinere” trăind în fericire și magie spun “Nu vreau să știu cum funcționează totul, vreau doar să trăiesc în bucurie, magie și fericire”. Ei bine, este minunat, dar noi trăim in bucurie pentru un timp, apoi aduceți acea fericire tot timpul pentru că este timpul să PĂȘIȚI și in rolurile de Creator/ Sursă/ Putere, total responsabili pentru tot ce este transmis in afară, fiecare program care rulează in realitate … fără să mai existe inconștiență, fără nici un pretext, urmând “calea ușoară” pentru oameni …

Observând multitudinea Colectivelor

Influxurile energiilor Divinului Masculin în creștere substanțială, afectează puternic acum toate energiile inferioare. “In fața Voastră” realitățile din aspectul uman, continuă să crească cu aceste Coduri ale Luminii de Diamant mega-superioare se mută acum din inconștient în măreția magică a existenței conștiinței superioare. Acestea “împing” aspectele umane, pentru că lor nu le place “cum ar fi” să se deschidă, să dea drumul, necunoscutului perceput. Acestea activează conștiința superioară (glanda pineală – dureri de cap), dar și integritatea interioară, responsabilitatea interioară și acolo unde este umanul, cere polaritatea să facă vizibilă “vibrația in afara alinierii”. Aspectele inălțate nu au nevoie de această polaritate pentru a vedea, de a acționa sau de a face ….. Oamenii sunt în faza de a vedea toată lipsa de integritate “acolo afară” pentru a le provoca propria lor integritate interioară. “Imaginând totul in afara interiorului” este o mare parte a logisticii modului în care funcționează aceste procese, o parte cu care mulți nu au vrut să aibă de a face anterior.

Observ că și “comunitatea spirituală” este provocată, pentru că toți trebuie să treacă de la a fi spiritual la conștiință deplină … acea energie a iubirii “neimportante” necesară odată, ne-a făcut din nou hippy, acel “vreau să fiu doar iubire” … și este grozav, deși nu este destul de practic ca să completeze scopurile și misiunile inalte de aici.

Noi trebuie totuși să trecem toți prin această fază. Este un proces important pentru noi toți. Ierarhia, fronturile / prefăcătoria lor … pleacă atunci când Divinul Masculin intră în joc.

Eu am fost suficient de norocoasă pentru a face alegerea (să programez realitatea mea), cu un profesor spiritual care a reprezentat energiile Atlantiene grele de corupție, abuz de putere, prădător, control al minții, narcisism (toate cuvintele umane pentru a arăta propria noastră lipsă de putere / iubire în interior) pentru a agita într-adevăr lumea mea și “să mă invețe”, ce să NU FIU și m-a trimis în cealaltă direcție și mi-a cerut ca să nu imi mai compromit vreodată INTEGRITATEA din nou.

Tot ce era incurcat in capul meu, care este și ideea, pentru că acesta este modul in care se produce separarea profundă din interior, a declanșat totul in interiorul meu, corpul meu urmând să iși curețe impuritățile, lipsa de putere/ dându-mi puterea inapoi, compromiterea Sufletului meu ca să văd tot ce era uman in lumea mea și ca să lucrez cu aceste aspecte. Transformând acele realități a insemnat că trebuia să stau pe poziție și să spun “nu”, să folosesc furia din interior in mod conștient și să părăsesc acel lucru pentru că nu mai era acceptabil in realitatea mea.

Nu înainte de a-mi deschide inima pe deplin “am încercat” să-l ajut să vadă, am încercat să-i dau o șansă să fie onorabil, am încercat să-i arăt și am incercat să-i spun “nu” cât de puternic, să-i spun prin ce urma să treacă el, partenerul dacă iși păstra acea cale … totuși el a ales și am ales și eu. Eu am ales să mă respect ca și o frumoasă și puternică Ființă de Lumină Divină. Libertatea este bucurie și deschide ușa pentru ca măreția să vină și să se materializeze pentru noi toți așa cum o facem.

Ne confruntăm acum zilnic cu fuziunea dimensiunilor superioare ale Pământului Gaia si Universurilor Galactice in atmosfera noastră fizică. Suntem in Divinul Masculin foarte puternic, care deschide căi neuronale ale creierului activând Conștiința Christică care leagă inima de minte pentru a ne aduce abilitatea de a ințelege cum funcționează totul și care cere ca fiecare pas să fie tot timpul in integritate. In cazul in care cuiva ii lipsește acest lucru, i se va arăta in lumea fizică oricum este nevoie și in multe moduri. Aceste frecvențe “provoacă”, aspectul uman. Aceasta este și ideea. Acest lucru se intâmplă acolo unde este cazul unde fiecare trebuie să “iși dea seama” și să APLICE în mod constant înțelepciunea / inteligența conștiinței superioare la absolut totul. Acestea sunt frecvențele “trebuie să fii & fă acum”. Nu mai incercați să evitați. Dacă o faceți, va fi in fața voastră in fiecare linie temporală care se prăbușește sau se unifică.

Zilele trecute, când Portalurile s-au deschis, cuvintele folosite au fost “Extrema extremelor”. Este urmare a cantității de ENERGIE care vine mai departe, sporește CURĂȚAREA continuă a Pământului cu influxuri imense de Divin Masculin … care strică abilitatea aspectului uman de a mai menține controlul. Acesta “sparge” ziduri puternice, energetic, emoțional, fizic … oricare și tot ce aveți nevoie in propria realitate dictată de energia pe care o aveți. Acele ziduri, mecanisme de protecție și abilitatea de a lupta/ de a controla se vor prăbuși. Egoul masculin uman/ reptilian pierde controlul, care lovește când se “încearcă de a menține controlul” într-o treaptă superioară …..

Se intensifică narcisismul extrem, cuvintele umane pentru a eticheta energiile de manipulare pasiv agresivă pentru acei care incă mențin in interior programarea inconștientă. Când o tactică nu funcționează, “ei” vor trece la o altă tactică … deși acestea “nu mai funcționează” acolo unde fiecare iși menține propria putere interioară,… activând “o altă tactică”, deși ei nu funcționează nici ca Ființă de Lumină Conștientă și Trezită și nici ca și Suflet aliniat.

In realitățile inconștiente, veți vedea mai multă acțiune, extremă, mai mult haos, mai multă disperare de la cei care funcționează in realitățile inconștiente care se prăbușesc acum cu viteza Luminii. Dacă o vedeți, atunci nu trebuie să mai fie a voastră. Dacă aceasta incită o reacție, un sentiment in voi, atunci este. Dacă vă implicați, atunci este. Dacă dețineți realitatea dintr-un loc al conexiunii interne profunde, cu profundă pace, fără polaritate, iubire profundă și ințelegere, atunci puteți menține și expansiona starea și lăsați realitățile să plece in alt loc …

O parte a realităților conștiinței superioare este MENȚINEREA REALITĂȚILOR SUPERIOARE. Umanului nu ii place această parte, deoarece cere RESPONSABILITATEA de a alege / a decide din nou intre ele. Noi nu încercăm să salvăm pe cineva de la a se trezi, care era vechiul mod omenesc greșit ințeles. Noi intelegem cum și de ce se întâmplă totul, cum a fost totul creat și că egoul, solicită să aibă loc anumite TIPURI DE treziri pentru a le atrage atenția. Valoarea de șoc este una dintre aceste moduri … provoacă pe fiecare “inapoi in conștiință”, provoacă pe fiecare pentru a indrepta lucrurile … eu a trebuit să trec prin așa ceva și fiecare o va face … pentru că dacă avem nevoie de acest lucru, atunci trebuie făcut, până când această asprime nu mai este cerută … Este balansarea propriilor noastre distorsiuni la extrem.

Acest proces poate fi trecut de către toți cu multă ușurință, cu multă iubire, și prin Divinitatea și Puritatea Iubirii și Respectul sacru profund. Poate fi făcut prin venirea impreună, unificatoare, având grijă unul de altul, impărtășind, inspirând, susținând … deși aspectul uman nu va participa la acest mod, el incercând incă să funcționeze in modul vechi. Nu ințelege cum funcționează toate acestea. Vede prin lentile asimetrice și aplică percepții limitate și valori vechi ale unui sistem care nu mai funcționează in acest mod. Are atitudinea ” in felul meu” gândind doar la el, operează din modul de supraviețuire și din “frici”, cu o percepție eronată a pierderii puterii și programul inconștient de a fi rănit, de a profita … AICI TOTUL ESTE OPUS.

În Unitate, noi facem totul unul pentru altul …. nu unul împotriva celuilalt sau doar pentru unul. Toată lumea contribuie, impărtășește și au grijă unul de celălalt. Pentru oameni, banii, lucrurile, identitatea de sine sunt importante și arată modul in care umanul este cu adevărat. Tot ce avem este pentru toți, le folosim pentru a face o diferență, să ne susținem misiunile noastre aici. Oamenii separă in “acesta este al meu”, care “cauzează”, o realitate a separării și se prăbușește. Ca o ființă cu un sine superior, noi VEDEM CAUZĂ și EFECT. Vedem in ecuații, geometrie, coduri, secvențe, dinamică, rații și procentaje. Deschidere de 10 %, impărtășire 10% și primești inapoi 10%. Deschidere completă, de 100 %, contribuție 100%, concentrare 100%, făcând intenționat 100%, activează inapoi 100%. Cu toate acestea, ea vine pe măsură ce fiecare iși câștigă acea vibrație in trepte … de aceea este o realitate non-liniară.

In cazul în care vă deplasați între aspecte, dimensiuni, realități și trebuie să integrați pe deplin fiecare aspect in voi, care activează acele daruri ale aspectului abundenței , ale cunoașterii, ale abilităților ….. și fiecare trebuie să dețină TOATE acestea in modul conștiinței depline în tot ceea ce întruchipează acest aspect și de a experimenta pe deplin darurile pe care fiecare le oferă aici.

Când ezitați, deveniți inconștienți, uitați … realitatea voastră este cea afectată și provocați toate realitățile să funcționeze până când vă puteți expansiona dincolo de limitele pe care le are fiecare. Provocările sunt necesare pentru expansionare. Fizic, emoțional, mental, inima și mintea voastră trebuie să se sincronizeze la aceeași frecvență a conștiinței superioare de lumină și iubire (Unitate) … pentru că voi FUNCȚIONAȚI DIN ele … nu mergeți la ele când aveți nevoie.

Noi nu trăim în realitățile “doar de a obține”. Acesta a fost modul omului. Sunteți aici să FIȚI mai mult, să FACEȚI mai mult, să OFERIȚI / CONTRIBUIȚI mai mult, de a primi și de a experimenta mai multă bucurie , realități mult mult mai pure, să iubiți mai mult…. Noi nu supraviețuim, noi PROSPERĂM din belșug în toate privințele.
Toate zidurile voastre trebuie să cadă, astfel încât să vă puteți extinde pe deplin aici și să reveniți la rafinamentul multi-dimensional și existența conștiinței superioare.

Toate sunt in mișcare intr-o integritate superioară, putere superioară, iubire superioară, totul sacru. Respectul profund sacru pentru voi, corpul vostru …. o conexiune pe care fiecare a “pierdut-o” în “căderea din conștiință” ….

Aceasta este o Intoarcere, o AMINTIRE prin minte-inimă-și sufletul superior și tot ce SUNTEȚI cu ADEVĂRAT. Inteligența cea mai inaltă se intoarce, și abundența darurilor vă susțin in scopurile și misiunile voastre de aici. Trebuie să vă doriți acest lucru și trebuie să fie important pentru voi … mult mai important decât deținerea in realitatea plină de lipsuri și bazată pe frică și să vă rețină din a re-crea vechile realități din rograme vechi care nu vor mai funcționa. Aceasta este reconstrucția intregului sistem de valori. Din interior spre exterior.

Vremea arată aceste extreme pe măsură ce energii grele amestecă, imbină, curăță. Aceste extreme vor continua să curețe Pământul, ancorând mai multe Energii Divine in fizic. Haosul este necesar pentru a trezi aspectul uman adormit, astfel încât SUFLETUL PUR poate ieși din interior. Dorința pentru o REALITATE DIFERITĂ trebuie să fie mai puternică decât dorința de a le deține pe cele vechi …. Aceste energii prevăd acest lucru, aprind focul / flacăra Sufletului și Uniunea Sacră Divină pentru arderea energiilor vechi / reziduuri, pentru a activa CONDUCEREA SUFLETULUI, DETERMINAREA și DORINȚA de a “se căsători” cu toate aspectele prin Uniunea Sfântă in Ființa voastră. Pentru a realiza acest lucru, fiecare distorsiune se activează pentru a curăța amprentele din memoria celulară / amprentele corpului fizic și pentru a le duce pe toate și mai mult în echilibru în interior.

Acum, există mai multe dimensiuni disponibile ale Pământului și cea pe care o experimentați va reflecta nivelul vostru cel mai inalt de constiință pe care ați fost în stare să il realizați până acum. Aceste frecvențe fac totul vizibil, așa că puteți alege, și determina dimensiunea fizică pe care doriți să o ocupați in mod fizic in orice moment. Vibrația voastră creează, transmiterea creează, conștiința voastră creează intreaga voastră experiență aici.

Bucurie, magie, libertate sau una dintre limite, dualitate și lipsa iubirii pentru voi, totul ca unul. Aceste frecvențe activează dualitatea să funcționeze pentru toți care incă funcționează intr-o realitate condusă de polaritate.

Atunci când nu sunteți conduși de polaritate, pentru a fi ocupați, atunci polaritatea va intra în propria lume. Fiecare funcționează acum ca propriul univers. Vechile rețele care ne legau de vechi s-au diminuat complet în decembrie 2015. Aceste frecvențe vă duc in CENTRUL vostru, centrul Galactic, Marele Soare Central …. totul este în voi și acest lucru este acolo de unde funcționați pe măsură ce vechiul dispare complet …

Pe de altă parte, realitățile conștiinței mai înalte au acum frecvențele cele mai magnifice, magice, uimitoare. Suferința a fost bătălia dintre minte și inimă, ego și suflet, refuzul de deschidere completă de a nu vrea să ascultați sau să vedeți ca și un sine mai inalt. NOI nu numai ascultăm, noi vedem, respectăm și luăm in considerare … chiar atunci, in mod apropiat și in răspuns la ENERGIA care există. Cuvintele umane nu înseamnă nimic, ne auzim / vedem / simțim adevărul și acest lucru ne dă puterea de a schimba orice realitate, orice dorim să experimentăm aici.

Vă iubesc atât de profund! Păstrați-vă strălucirea și să aveți totul in cel mai uimitor mod! Porțile stelare active in ultimele zile … aliniate energetic, și incă nici nu am inceput … Au fost zile de ancorare a noilor codificări de lumină in structurile corpurilor noastre și in realitatea noastră fizică.

PS. Veți descoperi că veți “opri” realitățile vechi din drumul lor. Oamenilor nu le place foarte mult acest lucru. Ei vor judeca în conformitate cu propriile lor percepții / lentile și nu au nici o putere / de control atunci când nu vă mai “jucați”. Nu ați venit aici ca să fiți populari. Acela este un lucru uman. Ați venit aici ca să mențineți realitățile conștiinței superioare. Iubirea Pură nu este o rogojină. Toată lumea contează și când vă onorați și vă respectați, ca și iubire, pe deplin și complet cu tot ceea ce sunteți …. atunci deschideți ușa oportUNITĂȚII pentru ca toți să vă iubiți și să vă respectați pe deplin. Tu ești EXEMPLUL, LUCRĂTOR in LUMINĂ …

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements