Iubire Căutată

Heavenletter #5870
20 Decembrie 2016

God said:

Poți echivala libertatea cu lucruri. De multe ori te gândești că singurul lucru pe care il simți că te ține pe loc sunt banii.

Dragilor, există ceva mai mult decât banii care te țin pe tine. Există o mulțime de alte lucruri care te-ar putea servi și te-ar servi bine.  Vorbesc de sensul de bunăstare pe care il cauți, de incredere in tine, și de confidență in Mine și in Viață.

Există mai mult decât bogăția pe care ți-o dorești. Există mai mult să ceri de la tine. Banii pot fi un mijloc pentru atingerea unui scop, dar atât este tot ceea ce fac banii.

Există ceva al tău care vrei să se extindă. Lipsa banilor poate fi o scuză pentru tine de a nu fi independent. Banii pot părea ca o soluție rapidă, deși există mai mult in independență și libertate decât ceea ce pot vedea ochii. Există calități profunde pe care le cauți.

Știi că tu cauți ceva. Dacă ai putea ști numele acelui lucru, atunci poate că ai putea mai bine să-l urmărești. Cauți mai mult decât pare să fie blocat în interiorul tău.

Pace? Sigur, dar mai mult decât pacea. Calm? Sigur, dar ceva mai mult decât sângele rece. Încredere? Cu siguranță, dar este mai mult decât povestea asta. Noroc? Cum ai saluta norocul.

iubire-cautata

Incepe să știi că tu ești norocul pe care il cauți. Că tu cauți independența este norocul tău. Nu mai vrei să fii copleșit de altcineva. Vrei să fii liber și să permiți altora să fie liberi.

Nimeni nu vrea să se simtă ca o povară. S-ar putea să iți placă într-adevăr, ca cineva să aibă grijă de tine, dar  nu ai vrea ca cineva să te țină deoparte. Să fii nedorit este un gând teribil. Să fii nedorit poate fi cel mai rău lucru la care te poți gândi.

În cazul în care cineva s-ar simți onorat să fie responsabil pentru tine, atunci ai putea respira si sa te simți iubit. Cum te doare inima de iubirea pe care o vrei. Teama de respingere este mai mare decât ai știut.

Teama ta de respingere a altora este in cursă cu frica ta de a fi respins. Te intrebi care va ajunge prima. Nu știi dacă vei realiza cu adevărat ceea ce este numit iubire in lume.

De unde vine ajutorul? Sunt anunțat pentru acest lucru, și acesta este ultimul lucru. Și totuși, ajutorul  vine din interiorul tău.

Acum te confrunți cu ceea ce suspectezi că este adevărat. Il privești în ochi. Conștientizarea lipsei de iubire din inima ta este un pas mare înainte.

Da, ți-ar plăcea să fii iubit mai mult, și, de asemenea, ai iubi foarte mult  să iubești mai mult. Acum ești mult mai conștient de distanța de la inima ta la alte inimi. Cea ce tu nu știi este cum să acoperi acea distanță.

Ești în imposibilitatea de a gestiona propria ta iubire. Cu toți banii din lume, ești în imposibilitatea de a cumpăra iubirea amânată la care să renunți din inimă. Cu mai multă iubire în propria ta inimă pentru tine, atunci ai putea da și mai multă iubire altora, fără a cere ramburs. Ai dori să iubești. Ai dori să știi leacul pentru iubirea pătată, care este mai mult decât poți duce.

Nu știi dacă vei simți vreodată abundență de iubire in sufletul tău in care se simte că se uscă totul. Poate simți că iubirea ta nu a avut niciodată o șansă. Ceea ce ai sperat era că iubirea niciodată nu a dat roade. Ceea ce ai sperat era iubire  transformată în acrimonie.

De unde a venit amărăciunea? Ce te-a făcut acru? Cum ajungi de aici in altă parte? Cum te intorci de la amărăciune inapoi la iubire? Cum?

Cum dai naștere la mai multă iubire în propria ta inimă? Aceasta este întrebarea întrebărilor.

http://heavenletters.org/love-sought.html

Advertisements