Universul Vostru ȘTIE Intotdeauna …

Sunteți Pregătiți cu Adevărat? Nu există Parțial Pregătiți … Universul Vostru ȘTIE Intotdeauna in ce mod (nu) vă Angajați. Vă Răspunde …

Lisa Transcendence Brown
12/20/2016

Veți FACE CEEA CE ESTE NEVOIE pentru a aduce pacea în lumea voastră?

Veți FACE CEEA CE ESTE NEVOIE pentru a FI IUBIRE INDIFERENT CE SE INTÂMPLĂ IN EXTERIORUL VOSTRU?

Veți FACE CEEA CE ESTE NEVOIE pentru ca LUMINA VOASTRĂ SĂ STRĂLUCEASCĂ și să FACĂ DIFERENȚA doar prin A FI ADEVĂRUL VOSTRU PUR?

Veți FACE CEEA CE ESTE NEVOIE ca să vibrați intr-o linie temporală complet NOUĂ?

Veți FACE CEEA CE ESTE NEVOIE ca să transcendeți toată separarea / programele inconștiente ce le aveți in interior?

Veți FACE CEEA CE ESTE NEVOIE ca să lăsați pe oricine altcineva să fie COMPLET RESPONSABIL PENTRU PROPRIA REALITATE in timp ce voi sunteți complet RESPONSABILI pentru ale voastre?

Veți FACE CEEA CE ESTE NEVOIE in fiecare moment ca să ACTIVAȚI, să ANCORAȚI ȘI să DUCEȚI MAI DEPARTE toate VISURILE ȘI DORINȚELE voastre in timp ce in mod simultan vă completați AICI MISIUNILE ȘI SCOPURILE SUFLETULUI?

VEȚI FACE CU ADEVĂRAT TOT CE ESTE NEVOIE sau veți renunța, veți uita, veți deveni inconștienți, veși deveni mici, incercați in continuare să fiți inferiori, să vă spuneți că nu puteți, că nu sunteți valoroși, nu aveți nimic să oferiți și continuați SĂ INCERCAȚI să vă mențineți in constructele unei realități vechi care nu a fost niciodată menită să existe?

univers

Incercați să renunțați, să vă concentrați pe lucruri care nu contează cu adevărat in REALITATEA tuturor lucrurilor, sunteți confuzi in haos și dramă pentru că acela este “un loc sigur” sau incercați să vă ascundeți in continuare?

Ceea ce vă ține in spate este frica voastră, lipsa voastră și aceasta se traduce prin lipsă in propria lume. Când vă subevaluați, voi supraevaluați/ subevaluați pe alții … când nu sunteți suficient de important atunci acest lucru se vede in lumea voastră … Când ADEVĂRUL vostru, sufletul VOSTRU pur DEVINE CEL MAI IMPORTANT LUCRU PENTRU VOI, atunci intreaga voastră lume/ realitate se schimbă …

Vă deplasați imediat într-o NOUĂ LINIE TEMPORALĂ SUPERIOARĂ și uși/ portaluri incep să se deschidă pentru voi. UNIVERSUL vostru (VOI) spune: “În sfârșit! ACUM, HAI SĂ INCEPEM SĂ AJUTĂM SUSȚINEREA lui/ ei … dar de-a lungul intregului drum, în cazul în care aveți îndoială, acest lucru se va prezenta în realitatea voastră ca un “test” (o inițiere) pentru a scoate acea energie a îndoielii din celulele voastre …. ca și cum a fost în stare latentă / ascunsă adânc în interiorul subconștientului / programare inconștientă …..

Totul este astfel incât VOI PUTEȚI … SĂ REALIZAȚI ce se intâmplă cu adevărat in interiorul vostru. In cazul in care nu este totul minunat, fericire, magie și abundență pură, atunci este incă ceva la care voi nu vă deschideți. Ce este nevoie pentru ca aceasta să se intâmple pentru voi?

Ce este nevoie pentru a obține atenție, să incetiniți, să acordați atenție, să vă concentrați energia, să vă imbrățișați sufletul propriu ca fiind cel mai important lucru din viața voastră, ca să vă facă să vă iubiți corpul vostru fizic și să ASCULTAȚI la el și să il respectați pe deplin și pe VOI … complet …. mai presus de orice?

INDIFERENT de ce este nevoie pentru a vă deschide inima larg, pentru a vă deschide mintea iar voi să fiți la bord, să vă treziți umanul să mergeți mână in mână cu el, PRECUM sinele vostru superior/ Universul/ Sufletul … ACEASTA ESTE CEEA CE URMEAZĂ …

Când puneți intrebarea “De ce se intâmplă aceste lucruri?… răspunsul este deja acolo. Trebuie să vreți cu adevărat să știți pentru ca să VEDEȚI și să INȚELEGEȚI …

Umanul “vrea să știe doar jumătate de drum”, pentru că el percepe trezirea ca pe o amenințare. Percepe pierdere, percepe ce este cel mai rău și vrea să ia controlul … și “din păcate” lucrurile nu funcționează in modul acesta.

UNIVERSUL VOSTRU sunteți voi … el știe tot ce gândiți și faceți, inainte de a face … este o variantă dimensională diferită a voastră. Este “în viitorul vostru” cu ochii pe voi, spunând: “serios, avem de-a face cu acest lucru din nou, înainte ca el / ea să ințeleagă? Bine, o facem, dar de data aceasta haide să fie ” mai puternic “și să vedem dacă de data aceasta punctează iar dacă nu, data viitoare cu siguranță o va face “…..

SUNTEM IN VIBRAȚIILE lui “Orice este nevoie”…. ca să MUTE PE TOȚI INTR-O LINIE TEMPORALĂ/ REALITATE DIMENSIONALĂ SUPERIOARĂ … continuu … ESTE UN PROCES CONTINUU DE angajare deplină către VOI CA ȘI SUFLET …

Ați venit aici pentru a vă AMINTI COMPLET și să TRĂIȚI O NOUĂ VIAȚĂ DE TOTALĂ FERICIRE și ABUNDENȚĂ deplină din nou. Cum experimentați, cât de mult vă ia, și când? Ei bine, modul in care te imbarci și rezistența vă determină fiecare părticică din acest lucru. Timpul este vibrație. Asta este.

Fiți pregătiți iubiților … partea cea mai minunată incă (continuă să vină) vine. Materializarea realităților depinde de cât de mult ADUCEM AICI IN CONTINUARE IN MOD INTENȚIONAT.

Răbdare și perseverență …. Continuați să mergeți … umanul vostru va fi obosit de-a lungul drumului, deci luați pauză și onorați acest aspect. Niciunul dintre noi nu a semnat ca și oameni pentru “sarcini ușoare”, deși pentru sinele voastre superioare, sufletele voastre … este MAI MULT DECÂT UȘOR ȘI SIMPLU … trebuie să părăsiți mintea și să vă deschideți inima complet să trăiți acest lucru aici.

Vă iubesc! Este un timp magic și ATÂT de minunat! Mereu și in FIECARE MOMENT!

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements