Fii Soarele Care Răsare

Heavenletter #5871
December 21, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Dragi Ființe Umane, modul in care vă simțiți și cum mă simt poate ajuta reconcilierea.

Eu iți văd minunea. Eu iți văd frumusețea. Este ușor să te iubesc în timp ce ești imens de critic cu tine. Ești greu de mulțumit. Eu văd dincolo de granițele pe care le vezi tu.

Vino cu mine. Sari peste aceste frontiere de carton pe care le vezi. Iți cer să te oprești din împovărarea cu faptele dure in care insiști. Faptele sunt nimic. Bunătatea și compasiunea contează, nu faptele. Ești puternic, in găsirea faptului, in găsirea distracției și, da, negustorie de tulburări.

In ce vină te-ai putea specializa pe ziua de azi? Ce defect trebuie punctat să te facă să te simți inferior și exclus? Cum ai putea să iți strivești inima și să faci o treabă bună din acest lucru?

În această dimineață, te-ai trezit. Ai acordat atenție hainelor puse pe tine. Iti place ținuta pe care o porți azi. Ai legat bine cravata.

Cu toate acestea, ți-ai pus gânduri nepotrivite astăzi, ca și cum acest lucru ar fi o misiune zilnică pe care ți-o dau – să iți găsești singur o problemă și să te derutezi.

Iți cer să iți spui povești mai bune. Oferă-ți ție și lumii  mesaje mai bune. Ce fel de vibrație oferi azi Universului? Dragilor, incepeți in mod conștient trimiterea de Mesaje cu Vibrații Inalte. Oricine poate folosi azi o sursă de inspirație. Oricine, chiar și tu.

Nu ești necinstit cu tine atunci când te îmbraci bine. Te simți bine. Și alții se simt bine când te văd imbrăcat bine.

Ce te face să te gândești că iți faci o favoare ție și lumii când iți faci probleme? Nu ești fals cu tine atunci când ai grijă de gândurile tale. Ești cinstit cu tine.
Nu mai boci, te rog. Cântă un ton fericit. O poți face. Știu că o poți face.

Dacă ești într-o criză, ieși din ea. Fii sincer cu tine.

În cazul în care nu te gândești la tine, atunci gândește-te la Mine. Fă-o pentru Mine. Ieși afară din gânduri mohorâte. Slăvește Orizontul Vieții pentru Toți
Ceea ce spui și ceea ce crezi, te trimite peste tot în lume. Este extrem de important ca să dai bucurie lumii. Lumea depinde de tine. Acest lucru depinde chiar și de comportamentul tău.

Fii un suflet bun astăzi, suflet bun. In cazul in care trebuie să ai un zâmbet, zâmbește. Când iți zâmbești, poți incepe să te simți bucuros. Poți fi primul care să bucuri lumea. Nu aștepta ca lumea să te bucure pe tine. Nu pune căruța in fața calului.

Te-ai gândit intr-adevăr  că lumea la mărimea ei ar trebui să iți pornească motorul? Chiar crezi cu adevărat că trebuie să conduci o mașină veche al cărui motor il pornești cu manivela?

Atunci când transportul era făcut cu caii, ai ieșit în fiecare zi și ai spus: “Ptrr, Căluț”, înainte de a fi  spus, “Grăbește, Căluț?”

Vino-ți în fire. Pregătește-ți de dimineață spiritul in care te angajezi. Setează tonul zilei. Dă lumii ceea ce vrei ca lumea să iți dea ție.

rasaritTrebuie să fii Soarele Care Răsare.

Trebuie să renunți la cicăleală cu găsirea vinei, mai ales cu tine.

Oferă-ți propria voință.  Incepe cu piciorul corect. Nu este evident?

În cazul în care trebuie să scrii o carte de sugestii pentru tine, fă-o. Postează un semn care să fie primul lucru pe care să il vezi de dimineață:

“Rolul meu este să adaug azi bucurie și armonie lumii. Salut această zi. Salut pe toți, inclusiv pe mine. Îi salut pe toți din lume, cu un zâmbet, inclusiv pe mine. Cel puțin să fac acest lucru în mulțumirea zilei de azi. Mulțumesc, Doamne, pentru această ocazie de a lumina lumea. Mulțumesc pentru azi. Mulțumesc pentru mine.”

http://heavenletters.org/be-the-sun-that-rises.html

Advertisements