Faza de Completare A Fost Completată: NOI Am Reușit!

Lisa Transcendence Brown
12/21/2016

In ultimele câteva zile se observă simplitatea existenței noastre și cât de ușor este. Nu indrăznesc să spun, dar o voi face, aceasta a fost inițierea cea mai ușoară, absolut serenă a Solstițiului, alinierea Porților Stelare, adaptări ale corpului fizic, de realitate fizică, de tot … in mod sacru, mai curat, mai frumos, orice mai mult …

Știu că mai avem câteva săptămâni din această fază și știu că aceste alinieri lovesc realitatea umană pentru că trebuie să se intâmple, este modul in care se desfășoară procesul. Cu toate acestea, transcenderea umanului permite pace completă, ușurință și totul din abundență …. cu toții am venit aici pentru a experimenta IN MOD COMPLET ACEASTĂ PARTE  A PROCESULUI….

Imbrățișând absolut totul in plenitudinea care suntem noi, lăsând să plece constructele mentale vechi și tot ceea ce a reprezentat inconștiență, lasă SPAȚIU pentru ca toate realitățile conștiinței noastre superioare să se materializeze aici pentru noi.

Predecesorii, Lucrătorii in Lumină, au fost primii care au suferit tot greul. O parte din acesta a fost  să deschidă toate aceste portaluri și să le țină deschise, să ancoreze lumina, să schimbe totul și să arate altora cum s-a făcut acest lucru, astfel încât alte persoane să o poată face mai ușor decât am făcut-o noi. Nu se mai cedează la vechile căi care se prăbușesc în mod intenționat  PRIN PUTEREA PURITĂȚII IUBIRII DE ESENȚĂ DIVINĂ. NOI SUNTEM DOVADA. Vă punem la dispozitie instrumentele necesare pentru a experimenta acest lucru mult mai ușor decât s-a intâmplat când am fost în stare de inconștiență și nu am avut capacitatea de a înțelege pe deplin. Vă punem la dispoziție fiecăruia oportunitatea de a alege calea mai ușoară, astfel încât toți se pot trezi la cunoașterea, darurile și abundența pură care există în interiorul lor … pentru a o aduce în această lume fizică, deschisă pentru impărtășire, deschisă pentru a face o diferență, să se concentreze fiecare uncie de energie pe ceea ce este cu adevărat important aici. Dar, de fapt, a trebuit să trecem prin aceasta, ca să experimentăm și să împărtășim, așa cum am făcut-o.

Zilele de sacrificiu și suferință S-AU TERMINAT pentru cei care au făcut parcurs deja această parte. Zilele de persecuție, de a trăi in lipsă (in orice fel) s-au terminat, zilele fără valoare s-au terminat pentru cei care ințeleg acum cu adevărat. Vibrațiile separării s-au terminat pentru cei care nu mai fac jocul vechiului care continuă acum să intre in colaps astfel incât realitățile luminii conștiinței superioare se pot materializa pentru toți.
Fiecare persoană trece prin colaps. In interior, in exterior, in ambele, lucru determinat de cât de inconștient luptă fiecare ca să rămână.

Există o dezmembrare, dizolvare, de-construcție a tuturor constructelor realităților vechi astfel încât fiecare poate părăsi  simularea matrix  deținută. In ce mod poate cineva să experimenteze acest lucru este DETERMINAT DE CÂT DE PREGĂTIT ESTE SĂ INȚELEAGĂ ȘI SĂ FACĂ  SALTUL … sau de cât de mult se luptă și incearcă să mențină convingerea creată de percepția greșită a FRICII, că trezirea & ascensiunea este ceva de temut …

Pe măsură ce fiecare incepe să observe in mod complet propriile mentalități, programe de gândire și convingeri … totul incepe să devină clar … noi realități sunt create, noi fundații, noi sisteme incep să se formeze, noul ia locul vechiului.


Mintea are nevoie de o provocare, iar la început provocarea este toată energia emoțională care apare. Pe măsură ce aceasta ”pleacă”, mintea superioară este capabilă să se activeze, situație în care sunt mulți acum,…. 

Confuzia este pentru cei care au crezut in lumea exterioară. Ajungând la “nu cred” acele gânduri, acele sentimente și să de-codeze realități ca să înțeleagă modul în care creează … este o parte a procesului pentru fiecare.

Pe măsură ce intrăm in frecvențe vibraționale mai inalte pentru a umbla pe deplin in RAIUL de pe PĂMÂNT … pe măsură ce fiecare este pregătit , ele vor sosi in această realitate vor traversa PODUL CURCUBEULUI, vor tăia acele corzi de atașamente de orice le-a ținut ancorate in benzile dimensiunilor de frecvență inferioară ale Pământului, care incetează să mai existe in mod continuu.

Nu, nu trebuie să mergeți inapoi … dacă puteți continua să vă GUVERNAȚI MINTEA și PE VOI … dacă puteți să vă AMINTIȚI COMPLET și să FACEȚI tot ceea ce Universul vostru (VOI) vă arată să FIȚI. Pe măsură ce Stăpâniți Faza de a FI, pe măsură ce STĂPÂNIȚI toate lucrurile in mod energetic/ fizic din interior, totul continuă să se ALINIEZE PENTRU VOI … in răspuns la conștiința vibrațională pe care o DEȚINEȚI aici cu intreaga voastră FIINȚĂ.

Nu, nu pierdeți nimic …. realitățile sunt in re-aliniere cu a avea și a fi mai mult. Mai multă iubire, mai multă magie, fericire, pace, orice mai mult in aliniere cu SUFLETUL vostru.
Acest punct de marcare al Solstițiului… este unul al realizărilor importante și o VIZIUNE A NOULUI … care aduce CUNOAȘTEREA pe care o aveți in interiorul vostru, aduce acele realități pe care le doriți cel mai mult din acel punct al LOCULUI UNIFICAT al purității și iubirii și o face pentru FIECARE DINTRE NOI … pentru că deși transcendeți umanul, acest lucru nu mai este despre voi ca și individ. Este despre voi ca și parte  a INTREGULUI, marea imagine, in ce mod aveți un impact aici, contribuiți, impărtășiți, inspirați și PROSPERAȚI in tot … nu doar intr-o arie a vieții voastre … fiecare arie va fi din nou mai mult decât splendoare … PE MĂSURĂ CE VĂ DAȚI VOIE SĂ EXPERIMENTAȚI ACEASTA AICI IN MOD COMPLET.

Da, am făcut-o … și este momentul să ne bucurăm din nou …și să ne extindem cunoașterea, energia, darurile și să incepem pas cu pas pe măsură ce sunteți chemați să faceți o diferență. Fiecare persoană va face acest lucru. Fiecare joacă un rol important și integrant acum.

Când inima vă este cu adevărat deschisă, aveți intotdeauna ceva cu care puteți să contribuiți, aveți intotdeauna mai mult decât suficient … (umanul vede lipsă și că nu este deloc suficient). Pe măsură ce vă deschideți, se extinde ceea ce trebuie să impărțiți. Mintea umană va spune “nu am nimic sau nu am suficient”. Aceasta este o poveste pe care ne-o spunem singuri până ce o credem …

Vechile dimensiuni ale conștiinței vor continua să se prăbușească/ unifice la o rată exponențială dincolo de ințelegerea umană … și aceasta este ideea. Fiecare persoană care a ales ascensiunea fizică trebuie să vibreze fizic la o frecvență mai mare ca să existe in aceste realități vibraționale care sunt deja aici și așteaptă.

Vă iubesc. Fiți pregătiți. Alegeți-vă dimensiunea cu fiecare particulă și fibră. Intreaga voastră experiență depinde de acest lucru.

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements