Trecând prin Porțile Invățării

Heavenletter #5872
Published on: December 22, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Preaiubitule, tu o duci uimitor de bine în viață. Este un gând nou acesta – că o duci bine?

Cum te simți în legătură cu a face toată diferența in lume. Se pare că este posibil să te fi gândit la tine ca fiind cu probleme, fără rezultate bune, cu eșecuri mici atunci când Adevărul este că umpli lumea cu mari buchete de flori, și, dacă pot spune, cu Marea Iubire.

Tu nu trebuie să păstrezi orice resturi de vinovăție. Eu vorbesc cu tine, indiferent cine Mă aude.

Continuă să mergi de-a lungul Iubirii și Vieții. Dă drumul la trecut. Nu te gândi la vină. Renunță la ideea că ceva este problema. În timp ce ești o ființă umană trezită prinsă în lume, percepția ta devine compartimentată. Percepi că ceva este rupt atunci când este posibil ca ceea ce vezi este persoana ta câștigând aripi și zburând pe cont propriu.

Aceasta este Viața în lume. Obligațiunile sunt făcute și obligațiunile se rup. Dramele sunt scrise despre prietenii care vin și pleacă. Unele finaluri – sau, mai degrabă, percepute lumește ca finaluri – micșorează timpul până când observi, unele prietenii nu sunt eliminate niciodată, iar dispariția unor prietenii este adesea dramatică și traumatică.

Știu că vendete nu există. Prieteniile există. Viață se desfășoară. Obligațiunile par să se descompună. Nu există nici bun sau rău, cu excepția că cineva declară acest lucru. Bune și rele sunt numite artificii. Viața este ceea ce este în timp ce este. Aceasta este doar Viață in lume și nu travestire. Cine poate spune pe garanție ce este și ce nu este acceptabil în viață?

Vremea erodează vopseaua de exterior. Nimeni nu are dreptul de a condamna Viața din cauza vopselei uzate. Cu siguranță nu ai dreptul de a da un verdict pentru tine sau pentru alții, și nici altcineva nu are dreptul. Viața este ceea ce este între timp. Aplaudă când poți. Stai departe de izbitura ciocănașelor.

Nimeni nu poate transporta toate bagajele pentru o viață întreagă. Nimeni nu este minunat să țină de trecut. Il trăiești și il lași, și mergi mai departe. După ce ai digerat alimentele, nu continui să le digeri.

Lasă trecutul să plece. Ai iubit elemente din trecut o dată, sau ai suferit pentru ele. Acest lucru este destul de bun. Nu mai adăposti trecutul.

Salută Fiecare Colț al Vieții. Și când vine momentul să spui la revedere, spune și nu te mai uita inapoi peste umăr și să te doară.

portile-invatarii

Ce sunt lecțiile Vieții? Ce sunt Lecțiile zilei de Ieri și de Anul Trecut? Ce lecții iei cu tine?
Acest lucru este ceva ce găsești în Viață. Tu nu le abordezi la naștere. Nu știi dinainte când sau ce lecții se vor ivi. S-ar putea să nu le vezi venind. S-ar putea să nu inveți din  toate. Observi. Inveți și din literatură și din teatru și de la alții din jurul tău.

Ce este viața, dacă nu despre învățare? Ești un colector de învățare. Cu toate acestea, nu sortezi toată învățătura și să o confrunți și să o sistematizezi. Te plimbi prin Porțile Invățării și continui. Tu treci prin ele. Nu te imbulzești la Porți. Tu continui. Doar trebuie să treci prin ele.

Trecând prin ele, inveți mai multe de-a lungul drumului. Conceptul de învățare nu este menit să fie o surpriză. Există multe lucruri de învățat de-a lungul drumului. Există  frumoase flori la care te închini, și există spini care zgârie. Acest lucru nu este ceva de care să fii uimit.

Nu contează cât de invățat ești, aduni experiențe noi. Viața in lume este o experiență, ințelegi. Și, există întotdeauna mai multe experiențe de diverse tipuri pe drumul lor spre tine. Printre ele este întotdeauna Frumusețea, Frumusețea aplecându-se să te întâmpine.

Iată! Viața așteaptă chiar în fața ta!

http://heavenletters.org/walking-through-the-gates-of-learning.html

Advertisements