Călătorie la Clasa Intâi

Heavenletter #5873
23 Decembrie 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Atât de multă tristețe pentru preaiubiții mei. Lacrimile vor ieși la iveală. Alergii. Supărare. Tristețe. Sentiment de pierdere. Fii bun cu tine. Răsfață-te măcar din când in când.

Amintește-ți că tu ești doar un călător care trece prin viață. Ți-ar plăcea să călătorești cu vaporul, cu trenul sau avionul.

Poate că tu răspunzi, toate în toate, in tren. Dar poate, pentru o lungă distanță, reconsideri – o barcă ar fi mai bine, dar, nu, prea limitativ, prea distractiv. Da, ai putea lua trenul. Poți lua toate tipurile de transport pe care le vrei.

În povestea noastră, puteți comuta în jur. Chiar te poți imagina că faci o plimbare. In orice caz, te gândești. Cu toate acestea, Viața nu pare să fie întotdeauna o plimbare. Nu, Viața în Lume este mult mai definită de atât.

Te-aș ruga să te bucuri de călătoria prin Viață în lume. Este ca și cum stai liniștit și viața se agită in fața și in jurul tău. Aș fi atât de fericit să fii fericit. Ești un călător. Nu poți alerga peste drumuri. Nu te îneci in mare, și nici nu există accidente. Poți să stai aici și acolo, și te poți întreba. Te poți plimba la fel de bine. Există mai multe tipuri de teren.

Esti un explorator. Tu faci descoperiri de-a lungul drumului. Nisip și zăpadă și toate sunt acceptabile. Ocoliri – nici o problema. Nu ești trenul care pufăie. Ești un pasager care călătorește pe șine sau navighează pe mări sau zboară in inalturi. Tu nu direcționezi plimbarea, călătoria, zborul. Pur și simplu urmezi călătoria. Tu te duci unde te duce călătoria.

Tu faci turul. Asta este. Vei vedea obiectivele turistice. Între timp, ia loc. Bucură-te.

Te rog să nu te târâi de-a lungul drumului. Bucură-te de călătorie, indiferent de confort sau de inconveniențe. Ai ideea strălucitoare că tu călătorești la clasa întâi. Ești intr-o aventură, și vei avea surprize. Nu contează ce surprize, vei merge strălucind prin ele.

Gândește-te, dacă vrei să mergi cu bicicleta, și acesta este un mod bun de a călători. Se poate schia. Ai posibilitatea de a te cățăra pe munte. Poți merge pe o cămilă, in sania trasă de câine. Nu este nimic ce nu poți face.

Oriunde te afli în călătoriile tale, soarele apune, și soarele răsare. Viața este perenă.

Aici e un mare lucru. Oriunde ai călători, indiferent cu ce călătorești, eu sunt cu tine. Te intâlnesc, te salut și călătorim braț la braț. Este modul in care o facem. Impreună. Noi nu suntem Unul fără Altul. Nu există un altul. Noi suntem Unul. Toți oamenii din lume, toți suntem Unul.

Toate puloverele tricotate din lume, au atât de multe cusături, deși este cazul unui singur pulover – cu o mărime care se potrivește tuturor. Fiecare poate urma o călătorie diferită, deși există un călător, și o călătorie. Există, așa cum a fost, un client, și o Viață pentru fiecare client.

Unimea merge dincolo de experiență. Există călătorie, și există ceea ce este dincolo de călătorie. Și nu există nici o călătorie deloc. Nu există frontiere de trecut. Nu există pașapoarte de ștampilat. Toți suntem la fel, nu există nici un precedent. Acolo nu au fost niciodată două la fel și niciodată vreo diferență. Există, O Integralitate, și Noi o împărtășim.

Putem spune că nu ești călător, ci venetic, deși nu există timp deloc pentru a călători sau a te opri. Poate că ești doar un observator. Tu nu trebuie să faci ceva din asta – vreau să spun o călătorie imaginată.

Poate că ceea ce numești Viață este o cale dreaptă și nu este atât de contorsionată cum crezi.

Nu există nici un bagaj. Călătorim cu lumina. Suntem, de fapt, Lumină in călătorie. Suntem un spectacol de lumini, un mod in care strălucesc stelele pe apele Libanului sau pe Marea Moartă. Nu există nici o diferență în nimic. Unimea există.

Cu toate acestea, chiar și așa, ca și Copiii Mei, vă confruntați cu diferențe de opinie. Si deviați. Și configurați ecrane de fum. Pretindeți indiferenta. Vă pasă, și nu vă pasă. Indiferent ce se intâmplă nu vă puteți abate din drum. Sunteți destinat să fiți aici chiar dacă nu există nici un loc de a fi. Sunteți O Simplă Ființă. Deci, așa să fie.

http://heavenletters.org/travel-first-class.html

Advertisements