Despre Schimbarea Relațiilor

Lisa Transcendence Brown
12/24/2016

Oamenii “cred” că, atunci când mergem pe “căi separate”, noi o facem din cauza unui eșec sau a unui aspect emoțional …. când de fapt este contrariul. Noi mergem pe căi separate pentru că este presupus să o facem și dacă ințelegem in totalitate acest lucru, vedem scopurile, vedem toate darurile, toate rolurile pe care le-am avur și modul in care ne-am complimentat viețile reciproc și mergem “mai departe” din RESPECT unul pentru altul, fiind in diferite locuri/ spații și să COMPLETĂM următoarea parte a fazelor noastre proprii, conectarea cu cei care ne vor trezi și mai mult și cu următoarea experiență de pe lista noastră …

La nivelul sufletului, (in interior), ne iubim unul pe altul profund și infinit. Suntem mereu conectați și suntem fiecare o parte din viața celuilalt. Nu trebuie să fim impreună in același spațiu fizic, pentru că uneori “proximitatea” este prea aproape, in special când avem nevoie să acționăm, să realizăm, să vedem, să experimentăm și să evoluăm pe drumul nostru/ drumul propriu.

Odată ce ne conectăm cu adevărat, la NIVEL DE SUFLET, suntem o FAMILIE. Acest lucru nu se schimbă. Se schimbă doar locația și scopurile noastre. Uneori realizăm că nu ne este dat să fim impreună in același spațiu fizic și respectăm acest lucru pentru că … NE IUBIM ȘI NE RESPECTĂM pe NOI INȘINE și ii iubim și ii respectăm și pe ceilalți …

namaste

Pe vremuri (realități de vibrație inferioară a inconștienței), am stat împreună din nevoie, din lipsă, în condiții de siguranță și am acceptat distorsiunile în mod inconștient. Aici nu facem asta, deoarece aceasta “protejează” de fapt pe fiecare, din extindere / creștere / învățare (dacă vreți).

Ca și Ființe de Lumină Stelară și Familii de Suflet aici, suntem mereu conectați și in interiorul nostru suntem UNUL…. Noi nu ne separăm așa cum am făcut-o dată. Noi nu trăim în “dor” sau “nevoie”, așa cum au fost create relațiile umane. Noi venim împreună pentru a ne inspira, crește, ajuta și a ne sprijini reciproc …. Partea neplăcută este că dacă cineva nu este pregătit, acest lucru este EXTREM de VIZIBIL AICI … și respectăm și acest lucru. Aceasta inseamnă că inima lor nu este complet dechisă șică  ei au “motivele lor” să nu aibă incredere să și le deschidă cu noi. Adesea noi devenim “băieții din spate” de care “se tem” pentru că noi mergem direct ADÂNC in SUFLETUL LOR și vedem ceea ce ei nu sunt pregătiți să vadă. Acest lucru este in regulă și il respectăm … este foarte important pentru noi toți.

Relațiile noastre sunt foarte diferite și fiecare trebuie să ajungă să se deschidă complet, să invețe să meargă impreună, să invețe să aibă incredere unul in celălalt, să invețe să se sprijine reciproc și să contribuie … (Oamenii nu se impacă bine cu acest lucru, pentru că există multe percepțiii greșite și programe vechi adânc inrădăcinate in interior). Este bine, ei o vor face in felul lor, exact așa cum ALEG ei ca și SUFLET să experimenteze totul aici, pe măsură ce aceste filamente de lumină și codificări ii trezesc. Incredere …

Incredere, onoare, iubire și respect … pentru voi și unul pentru altul. Aceasta este cheia. In cazul in care nu ați accesat cea mai adâncă parte a existenței sufletului vostru, atunci cineva / ceva vă va ajuta cu acest lucru. Aceasta se numește experiență.

Mulți nu-și dau seama că noi ne iubim profund și ne respectăm reciproc. Noi nu vrem să fim impreună tot timpul, să trăim in același spațiu impreună. De fapt este chiar opusul. Totul este!

Aveți compasiune, respect și iubire, bunătate față de voi și deschideți ușa pentru ca relațiile voastre să vă INTOARCĂ aceste lucruri pentru voi așa după cum faceți.
Credeți .. deschideți-vă … comunicați … contribuiți … lăsați vechile căi să plece și pe cei care sunt determinați incă “să locuiască acolo”. Acest lucru deschide ușile/ portalurile din nou pentru noi toți și pentru cele mai uimitoare și strălucitoare experiențe de aici!

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements

2 thoughts on “Despre Schimbarea Relațiilor

Comments are closed.