Viața Iși Spune Propria Poveste

Heavenletter #5876
December 26, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Unde se duce o zi? Unde cade o amintire? Ce înseamnă când cineva spune că a nu ințelege inseamnă a nu vedea? Atunci când incerci să ințelegi, ce inseamnă ceva atunci când totul este omis in momentul in care pare să apară, sau, pretinde că apare, sau acționează ca și când apare, și ce a fost, așa cum a fost odată, nu va apare din nou. Ceva a umplut un loc. Ai crezut că trebuia să fie pentru totdeauna. S-a pierdut, nu va fi văzut din nou, așa cum ai fi fost sigur că trebuia.

Există acele momente când nimic nu pare să aibă sens. În acest caz, atunci, de ce stărui asupra Vieții să facă sens pentru tine? Uită de sens. Viața nu trebuie să aibă sens. Cine a spus că Viața trebuie să aibă sens? Cine a înființat această idee și ți-a spus că Viața este obligată să urmeze bunul tău simț?

Lasă ca  Viața să fie ce se întâmplă să fie. Viața este un puzzle ca și Humpty Dumpty care nu poate fi pus la un  loc să facă sens perfect – pentru că Humpty Dumpty a fost odată un moment imaginar. Viața este perfect capabilă de a fi atunci când este. Copiilor mei, asta înseamnă că de multe ori nu are nici un sens. Ai ceva de spus în viață, dar tu nu ești autorizat pentru decizia finală a lumii.

Nu poți să iți incadrezi Viața conform opiniei sau a modei sau a restricției atunci când Viața este nelimitată și are mai  multe de spus decât ai tu.

Orice merge în viață. Poate te intrebi:

“Cum poate face Viața planuri noi, pentru noi ființe umane tremurătoare impotriva voinței noastre? Intr-adevăr, cum poate exista ceva nou in Viață când nu ne-a fost dată o șansă de a preveni sau de a schimba inaintea finalității ei? Cum poate ști Viața ce face când ne devastează pe noi care părem că ne pasă mai mult de Viață decât o face Viața insăși?”

story-life

Dragilor, Viața iși spune propria poveste. Nu contează cât de puternic te simți, nu se poate ca Viața să fie confundată. Trebuie să fie gândurile tale care se desfășoară și să lași Viața doar să fie. Desfășurarea sau tulburarea gândurilor tale și impresiile sunt ceea ce poți schimba. Să vezi o altă cale este o a doua șansă a Vieții.

Ouăle nu stau pe perete. Soarele prăjește ouăle, iar vântul poate face unt. Se spune că gheața ocupă mai mult loc decât apa. Cine știe unde cade zarul? Intr-adevăr, cine poate spune că zarurile trebuie să cadă intr-un fel sau in altul?

Ai putea acuza Viața de a fi lipsită de amabilitate sau nedreaptă față de tine. Poate să nu fie destul de corect față de tine să acuzi Viața de management defectuos. Poate că ceri prea mult de la Viață să fie decentă și înțelegătoare și să iți respecte voința ta personală?

Dragilor, serviți viața. Ai dreptul la cuvânt în viața ta, deși nu ai dreptul să conduci sau să tragi la răspundere ce este in Viața ta. Viața iși indeplinește misiunea, și asta este.

Viața te poate uimi cu puterea sa. Odată ce moartea este condamnată, viața nu schimbă aruncarea zarului. Noi vorbim despre viața ta imediată, deși ai auzit că există o percepție că Intreaga Viață este într-adevăr mult mai vastă, unde se întâmplă toate dintr-o dată, și tu trăiești in mai multe niveluri sau dimensiuni dintr-o dată. Pentru că nu poți chiar înțelege, nu înseamnă că Viața nu poate fi in nici un fel ceea ce Viața in Sine spune ca Este să Fie.

Viața este fără formă. Și așa trebuie să renunți la ceea ce Viața pare să iți ia și să fii și tu fără formă.

Permanent Link: http://heavenletters.org/life-tells-its-own-story.html

Advertisements