INFORMĂRI despre ENERGIE pentru 2017

Informări despre energie pentru 2017 : Eliberarea Acestora in Serii Segmentate

Lisa Transcendence Brown
12/26/2016

Salutări familie a iubirii,

Lucrez la Informările despre energie pentru 2017 în mai multe segmente diferite, din cauză că există multă informație, există diferite dimensiuni și colective, și modul în care fiecare dimensiune le va experimenta, este foarte diferit. Cei care au parcurs acest proces in mod intenționat vor înțelege acest lucru ….

Scriu aceste lucruri și nu sunt sigură dacă se vor intâmpla in 2 sau in 10 segmente … vom afla … Se va intitula Raport despre Energie pentru anul 2017.

Ceea ce este la fel ca și in anii liniari precedenți, atunci când “vedem”, este că trebuie să avem grijă la modul in care oferim informația, pentru că fiecare o percepe in mod diferit. Anul trecut, când am câștigat “abilitățile profetice”, acest lucru a adus cu el un nivel complet nou de responsabilități. Există multă informație pe care nu o oferim pentru că este ințeleasă in mod greșit de către mulți, iar noi alegem să nu proiectăm astfel de lucruri “care creează o convingere, frică sau realitate conceptualizată”. O prezentăm intr-un mod in care informația poate fi utilizată ca și instrument cu care să se lucreze pentru ca acest proces uriaș să fie experimentat mult mai ușor. Ințelegem că pentru a oferi “punctul de referință pentru ințelegerea acestuia de către toți”, este necesară experiența, de care nu mai este nevoie când “ințelegerea” completă vine din interior. Este o experiență diferită pentru cei care sunt complet deschiși și pregătiți, față de cei care nu sunt. Uneori, este ceva normal să se spună anumite lucruri care să stârnească tot, să schimbe mentalitățile umane limitate, să creeze confuzie astfel incât să se ajungă la claritate. Confuzia este întinderea / provocarea umană a “pachetelor” realităților create și crezute ca fiind “reale”. Realitățile dificile sunt cele care deschid de multe ori ușa altor realități, care nu au fost percepute anterior, să devină vizibile. Inima trebuie să se deschidă COMPLET pentru ca acest lucru să se intâmple. Frica este un factor motivant in loc de a fi “înghețat” in timp. Noi “lucrăm” ca să ajutăm pe cei care sunt pregătiți să treacă dincolo de spațiul fricii “de nevoie” (percepută ca pierdere sau amenințare) ca și un instrument de a deschide, a face ceea ce este nevoie pentru a schimba in mod intenționat realitățile și a ne schimba ca și iubire aici. Frica creează o experiență, iubirea creează o cu totul alta. Fiecare dintre ele este disponibilă tot timpul. Paralela/ linia temporală creată este determinată fie de acțiuni inconștiente fie de cele conștiente …

Ceea ce urmează, se află peste tot, dacă punem totul intr-un pachet. Noi trebuie să   separăm totul pe dimensiuni ca să explicăm, așa că vibrând in și in afara experiențelor diferit dimensionale, fiecare poate identifica in care dimensiune creează in prezent, astfel incât să poată alege să se schimbe in mod intenționat, și prin urmare, să schimbe dimensiunile. Este ușor. Partea grea este să se ajungă la vibrarea intregului corp fizic la cea mai inaltă frecvență tot timpul, de fapt să se câștige abilitatea de a nu mai vibra inapoi din nou in (vechi) inconștient și abilitatea de a OBȚINE VIBRAȚIA CEA MAI INALTĂ aici in lumea fizică.

energie

Pentru că absolut tot este parte din aceasta, fiecare realitate, fiecare apariție, fiecare parte a corpului, constructele voastre mentale, emoțiile voastre, densitatea corpului vostru fizic (masă, materie), Coeficientul de Lumină integrat in corpul fizic (Corp de Lumină), cantitatea de cristale (Conștiința Christică, Cristalină) formate in structura corpului fizic, cantitatea de coduri de lumină superioară intrupată, cantitatea de densitate eliberată, mărimea SPAȚIULUI deținut in corpul vostru (da, ca și ființă Galactică), evoluția corpului fizic apare pe măsură ce vă deschideți inima complet, dărâmați ziduri, vă deschideți mintea in mod continuu (Mintea Universală). Cu cât intreaga rețea neuronală a fost re-conectată, glandele, organele (sistemele) voastre au fost re-construite, cu atât mai puțin umanul vostru controlează procesul pe motivul fricii și ca și ființă multi-dimensională, aici, respectați procesul.

Așa cum arătam intr-un articol, “Extrema Extremelor” incepe odată ce  noi am TRECUT PRAGUL intr-o nouă fază care incepe, ziua de azi este un indicator al “noului an”. Nimic nu este liniar și totul se produce vibrațional. Am ajuns acum la acea vibrație. Acest lucru se produce “mai repede” și “mai repede”, deoarece procesul a crescut în mod substanțial acum.

De-a lungul ultimelor două zile, am început un URIAȘ TIPAR de CURĂȚARE și un proces al Adaptării Sistemului de Operare, cu noi coduri de lumină care sunt intrupate in Corpurile Fizice ale noastre și ale Pământului, să aducă Structuri Cristaline ale Corpurilor noastre de Lumină in mod continuu online. Curățări celulare profunde și”munca” profundă a Sufletului are loc la un nivel energetic, multi-dimensional.  Fiecare celulă din corpul nostru trece prin resegmentarea miezului profund  chiar acum.

Aceste procese de re-codare si re-calibrare sunt la fel de complicate sau la fel de simple după cum le permitem noi să fie. Onorând procesul și fiind total prezenți și conștienți, deși poate fi destul de incomod pentru om, este foarte ușor pentru noi ca și ființe Galactice aici. Acest disconfort este de asemenea curățarea celulară care trebuie să aibă loc. Disconfortul este de multe ori energie care se prezintă pe măsură ce noi ne transformăm umanul și programarea celulară profundă deținută in interior. Punctele de rupere sunt necesare pentru schimbări foarte mari. Acestea pot fi fizice, emoționale sau doar energetice. Cât de dens fizic (materie) sau ușori (energie) suntem, o vom dicta după cum experimentăm acest disconfort. 

Azi continuăm curățări celulare profunde și rescrierea tiparelor, așa că fiți buni cu voi, și respectați ceea ce vă spune corpul. Dacă aveți nevoie să dormiți, doar dormiți. Procesul de integrare va apărea mai ușor, deși umanul vostru va avea probleme. La inceputul procesului, cuvintele sinelui meu erau “descurcă-te cu ele”. (Mințile noastre umane nu lucrează atunci când au loc uriașe adaptări ale sistemului de operare care are loc și acum). Munca liniară este o mare sforțare a celor dintre noi care au aceasta ca și parte  a modului in care noi oferim aici. Pentru noi este nevoie de fiecare moment al “mișcării inainte” pentru a realiza totul vibrațional pentru a adera la parametri liniari, și totuși să nu fim legați de aceștia. Odată ce procesul este complet, totul se va “accelera” pentru voi ca să vă realiniați cu totul, funcționând la “o rată mai inaltă de procesare” decât a fost până acum. Fiți răbdători, pentru că atunci când aceasta se intâmplă, portalurile se deschid imens “eliberând” tot ce era “de partea cealaltă”, ca să vină/ să se materializeze ceea ce nu era accesibil/ valabil inainte.

Alinierea Porților Stelare crește acum mai mult decât tot ce s-a intâmplat până acum. Acestea aduc totul in aliniere pentru noi și creează “convergența” multor dimensiuni in acest “spațiu” de aici. Se intâmplă și atunci când “vibrațiile” Pământului cresc și Portalurile Galactice  se deschid pentru ca liniile temporale, galaxiile, dimensiunile multiple să conveargă aici, in lumea noastră fizică.

Foarte multă iubire pentru voi!

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements

2 thoughts on “INFORMĂRI despre ENERGIE pentru 2017

Comments are closed.