Stelele Reprezentației

Heavenletter #5878
December 28, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

S-a spus că a plouat timp de patruzeci de zile și patruzeci de nopți. Viața a arătat și secete. Unde sunt ploile și secetele din anii din urmă? Unde sunt zăpezile și toată zăpada curățată? Este dusă de mult.

Nu este o idee nouă că, pe Pământ, totul, fiecare singur aparent lucru și persoană și experiență este temporară.

Dacă ai putea alege și culege ceea ce este temporar, ce te-ar face să te simți mai bine. Totuși, nu poți culege și alege. Sau, aceasta este: mai devreme sau mai târziu, preferințele tale sunt puse deoparte. Și, intr-o zi, felul in care vezi, tu ești pus deoparte. Acest gând se conturează peste tine, și te miri cum poate fi posibil acest lucru.

Desigur, nu părăsești niciodată viața, și nu ești niciodată absent. Ca urmare, ești tot timpul prezent. Chiar și după așa numitul deces, tu incă exiști, și exiști la un nivel de care poate că nu ai idee.

Dacă ai fi fost o marfă – ești cu mult mai mult decât orice marfă – ești o marfă prețioasă. Ești un suflet. Ești un suflet prețios.

stelele-showului

Ai idee cât de prețios iți este sufletul?

La un alt nivel – tu și Eu – suntem Unul. Aceasta este realitatea Permanentă. Este Unitatea. Orice care este mai puțin sau orice pe care il poți numi mai mult este ficțiune.

Ai putea fi obosit de teatrul in care joci, dar nu dorești să renunți. Există ceva despre drama in care ești prins. Nu iți place fiecare film pe care il vezi, deși nu ești chiar pregătit să renunți la el. Iți place să știi ce se joacă. Ca și o chestiune de fapt, ești prins de ea. Iți place să vizionezi serialele TV care iți plac. Poți să stai ore fără să il oprești.

Într-o zi sau seară vei opri televizorul și vei spune la revedere vieții așa cum știi în prezent. Vei fi dincolo de ecran. Oamenii care stau pe Pământ, după ce pari că ai ieșit din vedere, au plecat, au urmat o altă rută. Crezi că cei care și-au lăsat corpurile in urmă, sunt demodați. Ii ai in urmă.

Cei pe care spui că au murit se întâmplă să fie exact în față. Ei sunt Stelele reprezentației. Doar că ochii tăi nu pot vedea prin ceață. Poți vedea doar până acolo.

Pentru inima si mintea ta, Viața este agitație. Vezi viața reală ca pe un Blocaj in trafic. Ai viața amestecată. Viața Reală este Unime. Unimea este Plinătatea. Pentru mulți, o mare parte a Vieții pare să fie deșertăciune.

In orice caz, nu există absență de la Viață. Nu există a fi departe de Viață. Ceea ce numești absent este mai mult prezență deplină decât orice altceva la ce te poți gândi. Ceea ce numești agresiv cu Viața nu se apropie de Euforia Vieții.

În orice caz, întotdeauna vâslești in propria canoe. Nu există nici un loc în care Viața nu se angajează în Viață.Viața nu este niciodată după colț sau inainte. Viața este intotdeauna doar acum. Nu există viu sau mort. Există doar viu, in corp sau nu. Un corp are un intermediar, dar Viața niciodată. Nu există nicodată o pauză in Viața ta, pentru că sufletul conduce Viața Perpetuă.

Viața perpetuă inseamnă că ești mereu viu. Corpul iți este doar forma Vieții in care apari.

Pentru numele Cerului, există mai mult decât corpul tău. Nu contează cât de important iți este corpul și simțurile și tot ce ești tu, ele sunt magnifice și importante, deși nu reprezintă cea mai mare parte din tine. Spun acest lucru nu ca și judecată, dar ca și Adevăr. Corpul tău, așa de prețios cum este, este cea mai mică parte din tine.

Bucurați-vă de termenul scurt de pe Pământ. Să știi de asemenea că niciodată nu poți muri. Aceasta inseamnă Infinitate. Dragilor, intotdeauna sunteți in siguranță Acasă. Intotdeauna treceți strălucind.

Preaiubiților, voi sunteți Lumina Mea.

http://heavenletters.org/the-stars-of-the-show.html

Advertisements

2 thoughts on “Stelele Reprezentației

Comments are closed.