Gândurile Tale Zilnice

Heavenletter #5879
December 29, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Viața pare cu siguranță a fi un mister, un mister umplut cu momente magice, și chiar miracole. Nu rata magia și nici minunile. Cu siguranță nu dedici timpul și energia pentru studierea tuturor încercărilor și nenorocirilor.

Atunci când ințelegi, toată viața pe Pământ este un miracol. Cine ar putea compensa modul în care copiii sunt concepuți și născuți? Cine ar putea, de altfel, alcătui întregul miracol al Vieții? Și cine ar putea concepe ceva atât de fantastic cum este Viața atâta timp cât trăiește urmându-și căile lui în lume?

Există case mici separate in care trăiesc oamenii, și mașini mici cu care oamenii iși petrec timpul și circulă in timpul zilei și poate chiar dorm in ele pe timp de noapte. Și există locuri cum sunt corturile indiene și igluuri și domuri și case in șir.

Există locuri de-a lungul drumului unde poți merge pentru a cumpăra alimente și mâncăruri gătite și alte lucruri diverse. Există instantanee și picturi și fapte și ficțiune, multe fapte și multă ficțiune, care sunt imposibil de ținut separat.

Totul a fost gândit, se pare, și apoi ceva nou este gândit și comercializat.

Nu este nimic nou sub soare, și totuși există. Există curcubeie și furtuni, toate pe același Pământ și noi de fiecare dată. Viața pe Pământ este convingătoare, și viața pe Pământ este bizară. Există probleme, cum ar fi glumele, și sunt opere care sunt povești spuse și cântate in tonurile bătăilor inimilor.

Ce este, care nu a fost încă descoperit pe Pământ și în Rai?

Viața pe Pământ într-un corp nu este mai mult decât clipitul unui ochi.

Tu sosești. Tu stai. Pleci și mergi altundeva chiar dacă există numai Unicitate și nicăieri in  altă parte decât cu Mine, al Meu, la Mine, un Font Important al Iubirii pe măsură ce vorbim.

ganduri1

Cum se poate ca Iubirea să fie uitată vreodată pe Pământ, și totuși se pare că Iubirea, cu siguranță, de prea multe ori, a fost tăiată și exclusă, ca și când Iubirea a fost uitată, sau eliminată și nici măcar luată în considerare.

Ce ridiculozitate e asta? Ce ironie? O extremă este devastată și lepădată pentru alta, ca și când Iubirea nu contează cu adevărat, ca și când businessul vine inaintea Iubirii. Ca și când există părți interschimbabile ale Vieții. Ca și când toate părțile Vieții sunt la fel de valoroase sau nevaloroase, iar diferența nu este importantă. Ai mai auzit de ceva atât de impertinent? Ca și când nimic pe Pământ nu contează cu adevărat. Ca și când Iubirea nu contează mai mult decât ceea ce pot să cumpere banii.

Tu trăiești într-o lume contestată. In lume, pot exista semne nedemne care iți arată diferite direcții. Urmează Semnul Meu. Amintește-ți Iubirea. Chiar dacă altceva nu iți amintești, amintește-ți Iubirea.

Nu lăsa micul să devină mare. Uită micul. Amintește-ți de Mine.

Să uiți suferința.

Lasă bunătatea și mila să fie gândurile tale de zi cu zi.

Inimile să fie liniștite de Univers. Lasă gândurile să fie transformate de Univers. Lasă să existe Drumuri ale Bucuriei pe  care circuli. Lasă Soarele să strălucească in inima ta. Nu lăsa nimic altceva să fie cunoscut și reinnoit, decât Iubirea.

Lăsați inimile să se intâlnească și să fie interschimbabile cu toate celelalte inimi. Lăsați toate inimile să cânte. Lăsați fiecare inimă să fie revendicată pentru totdeauna. Este menit ca inimile să fie Una.

Toți să-și ridice picioarele deasupra Pământului și să se înalțe la Cer într-o clipită.

Lasă tot binele care este prezis să plutească peste viziunea ta.

Lasă toata lumea să se uite la Pământ și să spună: “Ah, acest lucru este bun.”

http://heavenletters.org/your-daily-thoughts.html

Advertisements