Pariază pe Tine

Heavenletter #5881
December 31, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Faptul că nu există timp de pierdut înseamnă că acum este timpul pentru a ajunge la Viață. Pentru numele lui Dumnezeu, de ce nu faci ca visurile să devină realitate in fața ochilor tăi. Urmează-ți visurile. Oprește-te pentru un timp de a viziona TV și urmează-ți visurile. Admite visurile in Viața ta. Fă loc pentru ele.

Dacă crezi că visurile nu devin realitate – de ce te-ai putea indoi de acest lucru? Inima ta este cea care ia decizia. Când este vorba de visurile tale, joacă șansele pentru că visurile vor deveni adevărate.

Nu spune că este mult mai probabil că visele tale nu vor deveni realitate decât că ele vor deveni. De ce te obligi la lipsă? Vorbim despre pariuri pe calul greșit. Pariază pe tine, și nu împotriva ta. Ce avantaj vezi în acceptarea inabilității? Haide acum, dă-ți o șansă de a vedea ce putem face eu și tu.

Pariază pe visurile tale. Și dacă trebuie să pariezi de o sută de ori, pariază de o sută de ori.

pariaza

Cu siguranță, este minunat să aplauzi pe alții. Este de asemenea grozav să iți oferi o șansă. Orice iți dorești să faci in lume, cine trebuie să iți spună ce poți face – sau ce nu trebuie? Nu iți mai spune că ești  un gânditor dornic. Cine zice că e ceva în neregulă cu a fi un gânditor dornic? Ar trebui să fii un pesimist? Ar trebui să te oprești  in mulțime? Ar trebui să te onorezi ca și câștigător? Cine spune că nu te poți surprinde pe tine și pe toată lumea? Du-te! Cât de valoroasă este Viața pentru tine, fără un vis bun sau două?

Care sunt cele mai adânci dorințe ale tale? Du-te și dorește-le. Lasă-le să devină realitate. Tu nu trebuie nici măcar să te gândești la ceea ce dorești ca miraculos. Visele devin realitate în fiecare zi. De ce nu și pentru voi, preaiubiților? De ce nu pentru tine?

Ce înseamnă lumea sugerând că ceea ce dorești este prea îndepărtat? Ce iți repeți? Că ești prea confident? Toți pe care ii știu că au visat visuri mari au fost luați in râs.Tu nu trebuie să te iei în râs.

Ascultă. Nu există nici un vis prea mare. Nici nu trebuie să simți că visul tău trebuie să devină adevărat, este suficient să știi că visul tău poate deveni adevărat. Visează visurile tale. Ia acțiune pentru ele. Păstrează deschise toate oportunitățile. Miracole se intâmplă in lume in fiecare zi. Ține seama de miracolele tale.  Fă-ți visurile adevărate. Nu renunța la ele. La ce este bun acest lucru? Ce ai de pierdut dacă visurile nu devin realitate? Cel puțin, ai avut bucuria imediată a dorinței.

Dacă dorești o mișcare înainte a Vieții, ține ochii pe țintă. A fost scris undeva că numai visurile care se apropie repede pot deveni adevărate? In orice caz, nu trebuie să iți reprimi visurile. Fă loc pentru visuri.

N-ai visat încă nici jumătate din ele. Fii ambițios cu visurile. Nu renunța la visul din mână.

Ai nevoie de curaj ca să ai visuri mari, deci ai curaj. Iți spun franc că a avea visuri nu poate fi niciodată o pierdere de timp. Poți duce o viață obișnuită și totuși să ai visuri. Ești mai mult decât un câștigător sau un invins. Tu ai multe oportunități. Permiteți posibilitățile. Deschideți larg viziunea.

Ai o șansă. Nu trebuie să renunți la nimic. Poți adăuga un vis aici și unul acolo. Ce ți-ar plăcea să adaugi Vieții tale? Incepe de undeva. Incepe să visezi. Ai dreptul la visuri. Visurile se visează. Ești demn de visuri. Cheamă-le la tine. Cheamă-le spre tine. Plantează visuri mari in inima ta. Salută Viața.

http://heavenletters.org/bet-on-yourself.html

Advertisements