Scop Sfânt

Heavenletter #5882
Published on: January 1, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Egoul este un Dumnezeu fals. Nu mai oferi respect egoului. Egoul poate servi unui scop. Adevăratul scop al egoului este să te ajute să ii dai drumul. In acest sens, egoul servește unui scop extraordinar. In acest sens servește unui Scop Sfânt. Dizolvarea egoului este valoroasă.

Umflarea egoului este o distragere a atenției de la Țelul tău Adevărat, care este un serviciu simplu și fără echivoc și care in primul rând nu este necesar pentru tine. Egoul este plin de fantezie. Egoul este fantezist. Egoul tau nu este menit să fie evidențiat. Nici o plecăciune către ego. Nu trebuie să inflorească. Egoul nu este menit să fie o pelerină de catifea pe care o fluturi ca și când ești un toreador pregătit să supui un taur.

Este inevitabil ca iți vei ridica genunchii la egoul negricios. Nu te vei mai inchina și inălța egoului. Ego-ul te duce pe o cale strâmbă. Există o mare diferență între egou și, să zicem, Slava lui Dumnezeu.

Egoul te-ar face mare. Ți-ar supraevalua mintea la proporții. Egoul te-ar face să te mândrești. Da, egoul merge in mintea ta. In același timp, egoul nu iți dă prea multe. De fapt, egoul te invinge. De fiecare dată, te invinge. Cazi la fiecare pas pe care il faci cu egoul. Egoul este ca un balon cu aer cald. Poate doar să te dezamăgească. Egoul nici măcar nu spune “Imi pare rău.” Egoul te păcălește. Oh, da, ce trișor poate fi egoul. Cu egoul tu de fapt pariezi pe calul greșit.

scop

De fapt, tu ești mult mai valoros decât incearcă egoul să te facă să crezi. Egoul te imbracă intr-o pelerină și face un act magic cu care te-a păcălit.

Aceasta se intâmplă mereu și de fiecare dată tu ești păcălit. Egoul ți-ar nega esența. Te-ar distrage de la valoarea ta. Privește, face un lucru foarte bun din a te prinde pe nepregătite. Fii tăcut și vei auzi râsul victoriei lui. Nu vei mai cădea in prinsoarea triumfătoare a egoului.

Cu toate acestea, a doua zi va veni, și vine în curând, în cazul în care nu mai ai răbdare cu egoul. Vei spune rămas bun egoului. Vei spune la revedere egoului o dată pentru totdeauna. Iți vei veni în fire. Vei fi uimit de faptul că ai fost păcălit. Vei scrie un cântec popular despre cât de ridicol ai fost. Adevărul te va zori, și nu vei ceda egoului din nou.

Egoul te-a lăsat dezamăgit de mai multe ori decât suficient. Din păcate nu prea ințelegi cum ai fost păcălit.

Există tot felul de istorii scrise și nu mai crezi nici una. Ai fost păcălit de suficiente ori. Egoul părea uimitor odată și tu vezi egoul ca ceea ce este – un visător, impostor, jucător. Desigur, egoul a fost nemaipomenit in a te păcăli. Din când in când mai ești tentat de ego.

Acum, îți dai seama că nu a fost nici măcar egoul care te-a păcălit. Acum vezi că ai fost tu însuți, glorios fără sens , care într-adevăr te-ai păcălit. Așa că acum, Viața te-a stabilit In mod drept. Nu vei mai fi concentrat pe altceva. Florile artificiale nu vor mai avea un așa de mare farmec cum au avut odată.

Vei vedea egoul ca ceea ce este, și mă întreb cum se face că ai fost păcălit. Din păcate, ai fost un ridicol, iar acum ești prevenit. Acum ești mai înțelept pe scara la ceea ce se ridică fericirea cu adevărat.

Nu ai nevoie să te etalezi. Nu ai nevoie să tânjești după porțiuni de Viață pe care le-ai crezut odată că iți salvau grația – ci numai ca să afli că ele erau lupi in blană de oaie.

Spune la revedere egoului. Spune: “Eu sunt mai ințelept acum. Nu ești cel mai bun. Nu urmărești in inima ta, cel mai bun interes al meu. Să pleci.”

http://heavenletters.org/holy-purpose.html

Advertisements