Curățări Colective Imense

Se Observă Curățări Colective Imense: Judecată, Integritate, Disconfort & și Altele

Lisa Transcendence Brown
31/12/2016

In ultima vreme se observă o mulțime de curățări colective … mereu interesant de a le observa și numai de a le vedea …

Fiecare trebuie să treacă prin orice pentru a se transforma, unifica și contopi din nou inapoi in Puritatea Iubirii. Iubirea umană și Iubirea Divină sunt complet opuse.

Judecata este tot timpul la inălțime pentru cei care nu au ințeles diferența dintre poveste, proiecție și urmează să ințeleagă că există scopuri pentru absolut orice. Mentalitățile limitate sunt peste tot. Așa că cei mai mulți “judecă” persoana in loc de a fi cu adevărat conștienți că acea persoană in propria realitate, iși urmează propria ghidare interioară sau trece prin propriul ego la puterea mai inaltă, care deținută, nu este deloc ego. Mulți incă nu ințeleg egoul și sunt peste tot arătând cu degetul. Cu siguranță este foarte interesant. Judecători care judecă … chiar această afirmație de  judecată, trecând de bariere, dincolo de a judeca nu este o judecată, dar in loc de asta să observăm energia judecății și modul in care are loc.

harmony-1560880_960_720

Integritate

Este un puternic “deșteptător” pentru toți. Obișnuiam să spun că unul dintre primele lucruri care ne trezesc este “lipsa de integritate in exterior”. Nu se realizează că noi suntem cei provocați ca să ne păstrăm integritatea și că am făcut totul să ne arătăm acest lucru.

Disconfort

Oamenii vor evita acest aspect cu orice preț pentru că nu le place acest lucru. Avem nevoie de disconfort pentru a trece de frici, a dizolva lipsa, dar evitarea, siguranța, “nu au vrut să aibă de a face cu sau să incerce” programele. Disconfortul apare pe măsură ce il acceptăm pentru scopul pentru care servește. Deschideți acele portaluri, dragilor! Nici măcar o parte dintre ele nu este presupusă de a fi confortabilă până când nu am schimbat polaritățile acelor energii și ne-am expansionat dincolo de acele dimensiuni fizice in care am obișnuit să trăim inainte. Atunci nu este doar confortabil, ci este MINUNAT!

Retrageți-vă și inaintați: Da, intotdeauna este timp pentru aceste două aspecte. Existența Cuantică este un mod de a FI. Total, uitare, prăbușire, salt și catapultare … acesta este modul in care noi funcționăm in mod natural. Aspectele umane sunt cele care trebuie să invețe cum să urmeze fluxul cu ușurință când are loc convergența acestor linii temporale imense (este tema părții a doia din Informarea despre Energie care urmează).

Provocări

Doar aspectul uman este provocat. Nu mai face parte dintre cuvintele noastre ale celorlalți … Controlați-vă mintea, având grijă cum acționați și ce permiteți să se intâmple. Mulți nu știu incă cum se desfășoară toate acestea și incă nu vor să asculte (nu sunt incă pregătiți, mai au nevoie de experiențe pentru a deveni conștienți) in timp ce alții au ințeles, in cele din urmă!
Alegeți, faceți și INVESTIȚI tot ceea ce sunteți și aveți in ceea ce sunteți și faceți voi aici. INTOARCEREA voastră este un răspuns vibrațional. Da, este atât de simplu.

Când spunem că intregul vostru trebuie să fie re-lucrat, noi il ințelegem. Trup și viață. Fiecare moleculă și fiecare celulă care vă formează realitatea trec prin intreaga re-programare in acord cu lumina superioară a conștiinței iubirii. Tulburările corpului fizic urmează să crească substanțial deoarece corpul fizic este cel in care a fost totul găzduit. Aspectele umane nu ințeleg aceste lucruri, atribuie corpului fizic adaptări la cu totul altceva și nu vor să asculte până când nu mai există alte opțiuni. Oferind toate aceste informații, cel puțin este mai ușor pentru fiecare ca să afle, și ca să poată alege să se deschidă și să accepte pentru a putea naviga nu numai cu mai multă ușurință, dar și să se bucure și să aibă și cea mai minunată experiență!

Deschideți-vă sufletele și urcați la bord … acestă navigare se face prin lumina sufletelor voastre.

Vă iubesc! Păstrați-vă strălucirea, oferiți, ajutați și schimbați!

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements

2 thoughts on “Curățări Colective Imense

Comments are closed.