Sub Pământ, Minele de Aur Prosperă

Heavenletter #5884
Published on: January 3, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Suprafața Vieții cu totul este ca și o ilustrație. Suprafața Vieții este CA ȘI  DACĂ. DACĂ Viața era cu adevărat așa cum este gândul general despre ea, și cum s-a presupus să fie, unde ar locui atunci miracolele?

Se pare că, Copiii Mei duc Vieți Separate. Ființele umane locuiesc in case cu adrese separate și orice este separat. Pentru cea mai mare parte, așa cum Viața este văzută, niciunul din doi nu se intâlnesc, deși Adevărul Neinfrumusețat este că nu există Vieți Separate. Există Unitate. Acest lucru poate nu este obvios pentru tine. Poate părea chiar un salt al Credinței  care nu ar putea fi adevărat după cum il vezi când te uiți in jurul tău.

Moartea pare evidentă. La un anumit moment, toți oamenii pe care ii știi și nu ii  știi, vor inchide ochii și nu vor mai respira, iar atunci poate vei accepta acest lucru ca pe un decalaj permanent. Adevărul este că nimeni nu trăiește singur, și nimeni nu moare pentru că moartea este doar gândul obișnuit la ea.

plants-1282997__340

Nimic nu este ceea ce pare la inceput. Sub pământ,  minele de aur prosperă.

A vedea inseamnă a nu crede, și așa este și cu sunetul precum este și cu vederea. Zgomotul este zi și noapte, claxoane claxonând, sirene sunând,  voci vorbind și lei urlând și tot felul de sunete, un sunet și altul, in timp ce Adevărul Profund este că, Copiii Mei sunt scufundați in tăcere unde totul este unit. Aceasta pare o contradicție, deși este Liniștea care depășește zgomotul. Nu numai ceva, nu numai moderat, ci totul peste vacarm.

Tăcerea este lungă și profundă, și Tăcerea te duce la Distanțe Mari, atunci când, în tot acest timp, distanța nu există deloc. Nu există aproape. Nu există nici departe. Nu există nici multiplicare. Există Unitate, și atât.

In mijlocul incompletului, Adevărul este că tu ești Intregul. Tu ești innebunit după Infinitate. Cu toate acestea, tu ești Infinitate. Te descoperi singur exact așa cum ești. Aceasta va fi Cea Mai Mare Descoperire a Omenirii.

Aceasta descoperire este inevitabilă. La această realizare, vei fi in venerație și vei incepe să zâmbești și să râzi așa cum nu ai făcut-o inainte.  Este posibil să nu fii capabil de a te opri din râs. Râsul tău va răsuna în jurul lumii. Râsul tău va schimba lumea în fața ochilor tăi.

În lume, este luată desigur, ca o chestiune, că nu este suficient loc pentru toată lumea și că, prin urmare, trebuie să existe granițe și restricții și, din păcate, nici o Cameră la Inn. Se spune că, din necesitate, totul în lume trebuie să aibă grijă de ceea ce se deține. Acest lucru este ca un strigăt necesar pentru supraviețuire. Aceasta este ceea ce se spune că trebuie să faci și nu trebuie să fie considerat egoist in toate condițiile predominante. Ce scuză pentru egoism! Nu exonera egoismul. Spune-o ca și când este.

Dacă declari că trebuie să ai o clauză sigură, ai uitat de Puterea și Expansiunea Conștiinței și de Puterea și Expansiunea Inimii unde orice și totul este posibil.

Deja vezi că Leul și Mielul stau impreună. Ai văzut Miracole ale Iubirii. Ai văzut vreodată Miracole rezultate din egoism, chiar?

Când Motivul mai Inalt și Viziunea mai Inaltă intră in joc, ceea ce numești un miracol este un eveniment obișnuit. Intr-o singură imagine, Noi putem spune că Toate Miracolele sunt evenimente obișnuite. Soarele răsare in fiecare zi.

Nu este înțelept să se nege Existența Miracolelor. Noi nu vorbim despre un Spirit. Noi vorbim de Legile care apar in mod Natural și Inevitabil fără diferență față de cele când vă așteptați ca apa să curgă în jos, iar Soarele să se ridice ziua și Stelele să iasă noaptea. Eu cer ca să Revendici Bunul Simț al Miracolelor și dorința pe care conștiința ta o crește astfel incât să știi ce este Iubirea.

http://heavenletters.org/beneath-the-ground-gold-mines-thrive.html

Advertisements