Un Mesaj pentru Lucrătorii in Lumină

de Caroline Oceana Ryan
24 decembrie 2016

Cele mai recente ghidări primite de la Galactici, Spiritele Pământului, Maeștri Ascendenți, Zâne, și Ființe Angelice, toți cei cunoscuți ca și Colectiv:

Salutări, Purtători de Lumină!

Vă suntem recunoscători pentru prezența voastră acum pe Pământ, și recunoscători pentru această oportunitate de a vorbi cu voi in aceste timpuri minunate, indiferent că il numiți timpul Solstițiului sau pur și simplu trecerea din anul vechi in cel nou.

Vă incurajăm din nou să vă intoarceți pe cât de mult posibil de la știri, pentru că ele sunt proiectate să vă distragă de la bogata și puternica voastră natură interioară și de la abiliățile voastre, și să vă mențină in a vă simți neajutorați sub torentul de evenimente mondiale asupra cărora vi s-a spus că nu aveți nici o putere. In acest timp al renașterii, al eliberării și reinnoirii, vă cerem să vă concentrați pe interior – mai mult cu inima decât cu mintea – pe orice lucru frumos și bun care v-a intrat in viață in ultimul an sau de mai mult timp. Gândiți-vă la capacități, la ințelegeri, la ințelepciune, la vindecări, la formele de iubire și de abundență pe care le-ați câștigat, care nu erau acolo acum mai bine de jumătate de an. Fiți fericiți pentru acestea, și călătoriți pe valul frumoasei și inspiratei Lumini care acum se desfășoară pe Pământ și asupra tuturor ființelor de pe el – un cadou special in acest timp astrologic, fereastră a timpului.

Dați-vă voie in acea piscină de căldură și siguranță, și să știți că in timp ce ați trecut prin atât de multă dificultate, sunteți capabili de a vă elibera de ideea de a fi tulburați acum, in  orice domeniu al vieții voastre.

lumina

Folosiți Lumina și toate aspectele Iubirii mai Inalte pentru a deschide părțile inimii voastre care au crescut dureroase sau inchise. Folosiți-o ca să ii dați voie in forma mai inaltă a Abundenței – cea care include sănătatea perfectă, pacea minții și inima, și conexiunile pline de bucurie cu ceilalți, precum și memoria clară a motivului pentru care ați venit in viața de pe acest Pământ. Să ințelegeți că abilitățile voastre mai inalt dimensionale incep să vină prin momentul acum.

Există multe discuții legate de cadourile de sărbători, dar noi ne gândim că nu există mai frumos cadou decât: amintirea adevăratei voastre Naturi Divine, cu toată frumusețea, grația, bucuria și Iubirea Inaltă care le cuprinde.

Sinele vostru Divin este foarte co-Creativ in natură și, de asemenea, acolo deveniți tot mai conștienți de abilitățile voastre co-Creative. In acest Mesaj scurt noi vă cerem să aveți câteva momente de liniște, pentru a simți valurile Iubirii Divine care scaldă acum planeta, inspirând și reasigurând pe toți cei ce sunt deschiși acum la ea. Eliberați nevoia, cel puțin pentru un timp pentru a salva și vindeca toate dificultățile pe care le vedeți.

Să ințelegeți că in cel mai deplin sens, in intregul tablou, totul este așa cum ar trebui să fie, pentru că această călătorie duce mai departe in Lumina din care toate lucrurile și Ființele sunt născute.

Luați un moment de liniște și  vă intrebați frumosul și iubitorul vostru Spirit Colectiv de ghizi tot timpul prezent, Ingerii și sinele Inalt “Ce am nevoie să știu acum, prieteni?”. Ascultați-i cum vă asigură (in cuvinte și in energie, sau pur și simplu ca și un cadou de energie) că sunteți iubiți peste măsură – dincolo de capacitatea de a ști cât de iubiți sunteți.  Acum, un nou și minunat aspect al conștiinței voastre se trezește, și incepe să vadă că in ciuda iluziilor in care ați fost născuți, Iubirea este tot ce există.

Iubirea este tot ce sunteți Voi, dragilor.

Cel mai frumos cadou al vostru, pentru cei dragi, pentru preaiubitul Pământ, este ca voi să vă amintiți acest lucru! Să vă relaxați și să vă eliberați toată rezistența pentru Ce este, și in acest sens, să dați voie unei forme inalte de energie să vă ghideze in orice moment – acțiunile, rațiunea, ințelegerea voastră și a celorlalți. Acum este timpul, mai mult decât orice moment pe Pământ, să eliberați nevoia de a judeca orice durere sau datorie, orice zbatere impotriva oricărei alte persoane, lucru, sau condiție a vieții numind-o rea sau inadecvată.

Acum este momentul să vă deschideți posibilităților nelimitate inerente faptului că există intotdeauna un mod mai inalt, un drum fără zbateri, fără lipsă, fără argument, fără sentimente de durere sau pierdere.  

Cu siguranță, în cazul în care aceste sentimente apar, onorați-le  pentru a oferi copilului interior iubirea pe care o cere. In interior, țineți-l/ țineți-o in brațele voastre, asigurându-l/ asigurând-o că totul este bine, pentru că așa este. In aceste timpuri de mișcare rapidă in lumea interioară și cea exterioară, permiteți-vă o clipă de liniște. Puneți-vă mâna pe inimă, și concentrați-vă doar pe respirația voastră,și să știți că sunteți iubiți, complet, in intregime, tot timpul și in toate felurile.

Namaste, Aducători ai Noului Pământ!

Bucurați-vă, pentru că totul este bine!

Așa cum un mare mistic a spus cu multe secole în urmă, “Totul va fi bine, și toți vor fi bine, și toate lucrurile vor fi bine.” (Nota trad. –  este vorba despre Julian of Norwich, pustnică, autoare a “Revelațiilor Iubirii Divine”).

Binecuvântări pentru tot ce este bun, dragilor.

Noi suntem cu voi, in fiecare moment.

http://carolineoceanaryan.com/2016/12/24/a-message-to-lightworkers-december-24-2016/

Advertisements