Motivul pentru a Fi Fericit

Heavenletter #5885
Published on: January 4, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Da, iti place mereu să faci lucruri importante. Chiar și zilele mai mult sau mai puțin obișnuite, dorești să le înmoi în fericire. Amintește-ți că nu sunt salturi de bucurie după care să te uiți. Doar acest moment prezent este ocazia Noastră de a ne bucura impreună. Motivul pentru a fi fericit este să fii fericit.

Nu lăsa nimic să  interfereze cu fericirea Noastră. Nu este nimic ce trebuie să ai pentru fericirea pe care nu o ai deja. Poți să fii fericit astăzi nu să aștepți după ziua de mâine. Nu ești dependent de nimic pentru fericirea ta.

Ascultă la ce am spus: Tu nu ești dependent de nimic pentru fericirea ta. Fericirea este dată. Știu ca azi ai tot ceea ce ai nevoie pentru fericirea ta. Nimic mai mult nu este cerut ca să fii fericit decât să accepți fericirea. Fericirea este o stare naturală de a primi. Nu lăsa starea naturală de fericire de azi să alunece departe de tine. De ce accepți o stare inferioară de conștiință?

Dacă spui că trebuie să ai mai multă fericire pentru a fi fericit, te rătăcești singur. Ai tot ce ai nevoie pentru fericire.

Undeva la un moment dat, copiii Mei au devenit blazați. Ai crezut că ai nevoie de anumite evenimente sau calități pentru a fi fericit. In supărare ați sacrificat zadarnic rețete pentru fericire.

laughing-1262815_960_720

Fericirea nu trebuie să fie ceva uimitor. Mai degrabă, fericirea este o binecuvântare pe care o accepți. Există suficientă fericire pentru toată lumea. Fiți concentrați pe ea, preaiubiților.Nu ai nevoie de o rochie nouă, o mașină nouă, sau de ceva nou. Tot ce trebuie este să anticipezi fericirea în sine. Fericirea este azi un ordin pentru tine. Nu accepta nemulțumirea. Nu accepta insatisfacția. Fericirea este ceva ce sunteți voi, preaiubiților. Fericirea nu este ceva aruncat spre voi. Fericirea este schema naturală a lucrurilor. Fii fericire.

Dacă azi există ciripit de păsărele, fii fericit. Dacă ești viu, fii fericit. Poate că ai pierdut obișnuința de a fi fericit. Vine ce se poate, fii fericit pentru existența ta și tot ce este parte din fericire este al tău. A strălucit azi soarele? Fii fericit. A plouat azi? Fii fericit pentru ploaie ca și pentru soare. Potrivește tonul fericirii pentru tine. Simplitatea va veni la tine ca și o mare revelație.

Nu este nimic de care depinde fericirea ta, cu excepția intregii fericiri din lume. Este disponibilă pentru tine așa cum ești. Tu nu trebuie să porți o coroană. Nu trebuie să te căsătorești cu un prinț. Viața este o plimbare pe care o faci. In plimbarea pe care o faci, nu trebuie să te balansezi printre copaci sau să traversezi florile pentru ca să fii fericit.

Ce există azi pentru tine de a anticipa? Nimic decât bucurie in fața ta. Nu anticipa nimic mai puțin.

Nu te-am creat un posomorât căruia ii trebuie să-i fie cântat toată ziua. Orice se intâmplă, culege-ți fericirea. Nu te-ai născut să fii morocănos. Nu așteptați ca lumea să vă roage, dragilor. Incepând de astăzi, smulgeți fericirea și faceți-o a voastră.

În cazul în care soția ta nu îți zâmbește, zâmbește-i tu. Ce motiv trebuie pentru a face o călătorie dificilă? Cere un armistițiu.  Ai putea spune că nimic nu va schimba viața ta. Ești probabil corect, pentru că nimic nu iți va schimba viața, decât tu și felul in care o primești tu. Orice altceva în viața ta poate fi greșit, dar tu ești cel care poți să-ți schimbi starea de spirit. Dacă viața ta actuală este de neconceput pentru tine, schimbă melodia. Schimbă lumina pe care o torni pe viața ta. Deschide o nouă pagină.

Ai văzut că schimbarea de la o viață sau alta nu iți poate schimba viața. Ai proiectat o viață pentru o alta. O viață nouă se poate desfășura, deși adesea nu o face. Ceva din tine trebuie să fie mai optimist decât înainte. Fii fericit. Alungă nefericirea.

Atunci când vine vorba de a împinge, dă altcuiva puțină fericire. În cazul în care nu se poate face acest lucru în numele unei persoane, atunci fă-o pentru Mine.

Fericirea nu este la îndemâna ta. Fericirea este tot așa de aproape ca și inima ta. Scoate din inima ta ceea ce o blochează. Fii bun pentru tine, și fii bun pentru alții. Dă-ți șansa de a fi fericit. Dechide-ți fericirea inainte de timp. Nu aștepta pentru ea. Dă-ți fericire chiar acum. Nu aștepta ca fericirea să vină mai târziu.

Ca și o chestiune de fapt, fericirea așteaptă pentru tine în fiecare colț. Pur și simplu obligă. O poți face. Poți fi fericit chiar in acest minut. Decide inainte. Fii fericit acum. Ești menit pentru fericire. Ești  destinat pentru fericire chiar în acest moment. Tu ești un Copil al lui Dumnezeu. Lasă să vină fericirea.

http://heavenletters.org/the-reason-to-be-happy.html

Advertisements